Mažos mergaitės kalėdinės suknelės Maža mergaitė Kalėdų senelio suknelė su Cape Santa Tutu sijonu be rankovių pūkuota Cosplay raudona sceninė suknelė

Mažos mergaitės kalėdinės suknelės Maža mergaitė Kalėdų senelio suknelė su Cape Santa Tutu sijonu be rankovių pūkuota Cosplay raudona sceninė suknelė Nuotrauka 0 Mažos mergaitės kalėdinės suknelės Maža mergaitė Kalėdų senelio suknelė su Cape Santa Tutu sijonu be rankovių pūkuota Cosplay raudona sceninė suknelė Nuotrauka 1 Mažos mergaitės kalėdinės suknelės Maža mergaitė Kalėdų senelio suknelė su Cape Santa Tutu sijonu be rankovių pūkuota Cosplay raudona sceninė suknelė Nuotrauka 2 Mažos mergaitės kalėdinės suknelės Maža mergaitė Kalėdų senelio suknelė su Cape Santa Tutu sijonu be rankovių pūkuota Cosplay raudona sceninė suknelė Nuotrauka 3 Mažos mergaitės kalėdinės suknelės Maža mergaitė Kalėdų senelio suknelė su Cape Santa Tutu sijonu be rankovių pūkuota Cosplay raudona sceninė suknelė Nuotrauka 4 Mažos mergaitės kalėdinės suknelės Maža mergaitė Kalėdų senelio suknelė su Cape Santa Tutu sijonu be rankovių pūkuota Cosplay raudona sceninė suknelė Nuotrauka 5

Mažos mergaitės kalėdinės suknelės Maža mergaitė Kalėdų senelio suknelė su Cape Santa Tutu sijonu be rankovių pūkuota Cosplay raudona sceninė suknelė

  • (0 Atsiliepimai)

€27.78 €14.17

(SKU: m28358)

Sukurtas skleisti kalėdinę dvasią, mūsų kostiumas suteikia žavesio nevaržydamas kūno.

Produkto medžiaga: poliesteris + nailonas + tiulis

Produkto dydis: Rekomenduojamas aukštis 90-1055cm

Produkto amžius: 2–12 metų

Produkto svoris: apie 400g

Produktų sąrašas:

1*suknelė

1*apsiaustas

1 pora*kojinės

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Pasveikinkite Kalėdas stilingai: Šios merginos Kalėdų senelio sijonas yra puikus priedas prie bet kokios šventės, sukuriantis šventinę ir linksmą atmosferą. Su mielu dizainu ir pūkuotu apvadu jūsų mažoji princesė jausis kaip princesė.

2.Kalėdų senelio elementai: Pagerinkite jos atostogų įvaizdį žaviu Kalėdų senelio sijonu, pagamintu iš pūkuoto tiulio ir tutu be rankovių, kad būtų lengviau jaustis. Suteikite jos aprangai šventinį elegancijos atspalvį su šiuo būtinu priedu.

3.Ilgalaikės linksmybės: Jūsų vaikui patiks sukiotis šiame mergaičių Kalėdų senelio sijone, pagamintame iš odai draugiško poliesterio, nailono ir tiulio. Bekvapis ir patvarus audinys puikiai tinka vaikams ir yra atsparus dilimui.

4.Lanksti apranga: Šis merginų Kalėdų senelio sijonas užtikrina patogų ir stilingą dėvėjimą šventiniu laikotarpiu. Pagamintas iš elastingo audinio, jis užtikrina tinkamą sandarumą, nevaržydamas jūsų kūno.

5.Šventinė apranga, kurią būtina turėti: pakelkite savo merginos apsirengimo žaidimą su šiuo mergaičių Kalėdų senelio sijonu. Be Kalėdų ir Helovino, jis tinka kelioms progoms, tokioms kaip fotografija, vaidmenų žaidimai ir sceniniai pasirodymai.

  • Medžiaga: MEDVILNĖ
  • Sezonas: Vasara
  • Rašto tipas: dryžuotas
  • skyriaus pavadinimas: Kūdikis
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • modelio numeris: Merginos Kalėdų senelio sijonas
  • Lytis: Mergaitės

 

Palikite Savo Citata