Grynųjų pinigų segtuvas Biudžeto knyga su grynųjų pinigų vokais A5 Pinigų organizatorius ir taupomasis segtuvas grynųjų pinigų vekselių kuponų kortelei

Grynųjų pinigų segtuvas Biudžeto knyga su grynųjų pinigų vokais A5 Pinigų organizatorius ir taupomasis segtuvas grynųjų pinigų vekselių kuponų kortelei Nuotrauka 0 Grynųjų pinigų segtuvas Biudžeto knyga su grynųjų pinigų vokais A5 Pinigų organizatorius ir taupomasis segtuvas grynųjų pinigų vekselių kuponų kortelei Nuotrauka 1 Grynųjų pinigų segtuvas Biudžeto knyga su grynųjų pinigų vokais A5 Pinigų organizatorius ir taupomasis segtuvas grynųjų pinigų vekselių kuponų kortelei Nuotrauka 2 Grynųjų pinigų segtuvas Biudžeto knyga su grynųjų pinigų vokais A5 Pinigų organizatorius ir taupomasis segtuvas grynųjų pinigų vekselių kuponų kortelei Nuotrauka 3 Grynųjų pinigų segtuvas Biudžeto knyga su grynųjų pinigų vokais A5 Pinigų organizatorius ir taupomasis segtuvas grynųjų pinigų vekselių kuponų kortelei Nuotrauka 4 Grynųjų pinigų segtuvas Biudžeto knyga su grynųjų pinigų vokais A5 Pinigų organizatorius ir taupomasis segtuvas grynųjų pinigų vekselių kuponų kortelei Nuotrauka 5

Grynųjų pinigų segtuvas Biudžeto knyga su grynųjų pinigų vokais A5 Pinigų organizatorius ir taupomasis segtuvas grynųjų pinigų vekselių kuponų kortelei

  • (0 Atsiliepimai)

€23.24 €11.62

(SKU: m28389)

Susitvarkykite savo pinigus ir sutaupykite daug su grynųjų pinigų segtuvu! Šis patogus segtuvas, puikiai tinkantis grynųjų pinigų biudžetininkams, mėgstantiems taupyti, padeda geriau valdyti pinigus ir patenkinti savaitinius, mėnesinius ir metinius poreikius. Su galimybe laikyti sąskaitas, čekius, korteles, antspaudus, skiepijimo korteles ir kitus mažus daiktus, jis puikiai tinka visiems. Be to, sutaupius 5,050 5,050 USD, palyginti su tradiciniais metodais, tai būtina turėti visiems, norintiems protingiau valdyti savo pinigus. Telpa į rankinę, kuprinę, lagaminą ar stalą!

Specifikacijos:

Pavadinimas: Notepad

Svoris: 380g

Dydis: 9 colių aukščio X 7 colių pločio

Pakuočių sąrašas:

1 x Biudžeto planas

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Taupymo tikslo pasiekimas: lengvai pasiekite savo finansinius tikslus naudodami mūsų biudžeto planavimo priemonę.Tai padeda grynųjų pinigų biudžetininkams be vargo sutaupyti pinigų viskam, pavyzdžiui, atostogoms, automobiliui, lietingos dienos fondui, skolų grąžinimui, ypatingoms progoms ir kt.

2. Išlaidų organizavimas: Mūsų biudžeto planavimo priemonė suteikia jums galimybę valdyti savo finansus, nustatydama išlaidų prioritetus ir registruodama savo išlaidas. Tai padeda suskirstyti išlaidas į kategorijas, stebėti pinigų srautus ir ilgainiui pasiekti finansinį stabilumą.

3. Nešiokitės savo biudžetą bet kur: mūsų biudžeto planavimo priemonės matmenys yra 6.81 x 3.84 colio, todėl jį lengva sutalpinti į rankinę, kuprinę, lagaminą ar stalą. Jo lengvas dizainas supaprastina nešiojamumą, kad galėtumėte kontroliuoti savo finansus, kad ir kur būtumėte.

4. Didelis kiekis: Mūsų biudžeto planavimo priemonė su A5 dydžio segtuvu, daugkartinio naudojimo stebėjimo priemonėmis ir maišeliu su 1–100 etikečių padeda efektyviai sekti pinigų srautus ir biudžetą. Sutaupykite iki 5,050 5,050 USD naudodami tradicinius metodus.

5.Puiki dovana: mūsų biudžeto planavimo priemonė suteikia kompaktišką ir organizuotą jūsų išlaidų stebėjimo sistemą. Užtrauktuku užsegtame voke laikomi svarbūs dokumentai, tokie kaip sąskaitos, skiepijimo kortelės, grynieji pinigai, čekiai, kortelės, antspaudai ir kt. Taupykite pinigus ir palaikykite tvarką!

  • modelio numeris: Pinigų segtuvas
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Viršelio medžiaga: Oda

 

Palikite Savo Citata