Ball Mitt Kondicionierius Beisbolo ir Softball Mitt kondicionavimo gelis Beisbolo pirštinės priedai kumštinių pirštinių priežiūrai

Ball Mitt Kondicionierius Beisbolo ir Softball Mitt kondicionavimo gelis Beisbolo pirštinės priedai kumštinių pirštinių priežiūrai Nuotrauka 0 Ball Mitt Kondicionierius Beisbolo ir Softball Mitt kondicionavimo gelis Beisbolo pirštinės priedai kumštinių pirštinių priežiūrai Nuotrauka 1 Ball Mitt Kondicionierius Beisbolo ir Softball Mitt kondicionavimo gelis Beisbolo pirštinės priedai kumštinių pirštinių priežiūrai Nuotrauka 2 Ball Mitt Kondicionierius Beisbolo ir Softball Mitt kondicionavimo gelis Beisbolo pirštinės priedai kumštinių pirštinių priežiūrai Nuotrauka 3 Ball Mitt Kondicionierius Beisbolo ir Softball Mitt kondicionavimo gelis Beisbolo pirštinės priedai kumštinių pirštinių priežiūrai Nuotrauka 4 Ball Mitt Kondicionierius Beisbolo ir Softball Mitt kondicionavimo gelis Beisbolo pirštinės priedai kumštinių pirštinių priežiūrai Nuotrauka 5

Ball Mitt Kondicionierius Beisbolo ir Softball Mitt kondicionavimo gelis Beisbolo pirštinės priedai kumštinių pirštinių priežiūrai

  • (0 Atsiliepimai)

€12.57 €9.05

(SKU: m286056)

Specialiai sukurtas rutulinėms pirštinėms, šis beisbolo pirštinės kondicionierius prailgins jūsų pirštinės tarnavimo laiką. Tai saugu jūsų pirštinei ir neturės įtakos jūsų odai ar aplinkai. Po naudojimo orą išdžiovinkite pirštinę ir užtepkite, jei reikia, kad pasiektumėte optimalių rezultatų.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Baseball mitt leather conditioner

Svoris: apie 100g

Produkto dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakuočių sąrašas:

1vnt*Beisbolo pirštinės kondicionierius

Naudojimo:

1. Pirmiausia padėkite kumštines pirštines ant stalo, tada nuvalykite pirštinių paviršių minkštu skudurėliu, kad pašalintumėte dulkes, drėgmę ar nešvarumus. Tada ant odinės pirštinės dalies užtepkite nedidelį kiekį palaikomojo aliejaus ir tolygiai paskirstykite pastą minkštu skudurėliu.

2. Užtepę kremą, minkykite panaudotą laikraštį į rutulį ir užpildykite jį į pirštinės delną, kad užbaigtumėte pirštinės formą, neužpildykite jo per stipriai. Neužpildykite pirštinės.

3. Įdėkite pirštines vertikaliai į oro išleidimo angą, nelaikykite saulėje, saulės poveikis gali sukelti sausus įtrūkimus odoje.

4. Po trijų valandų odinis dangos paviršius iš esmės išdžiūvo, šį kartą, jei pastebėsite, kad pirštinės raukšlės yra rimtesnės, galite pakartoti aukščiau aprašytą procesą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Ilgalaikė apsauga: Mūsų beisbolo pirštinės kondicionierius yra būtinas bet kuriam žaidėjui. Švelni jo formulė nepakenks jūsų pirštinei, o atnaujins ir drėkins, kad veiktų optimaliai. Reguliariai naudojant, oda atrodys ir jausis taip pat gerai, kaip ir nauja, užtikrindama ilgalaikį patvarumą lauke.

2. Saugus žmogui: mūsų beisbolo pirštinių kremas pagamintas naudojant natūralius ingredientus, užtikrinant jūsų ir aplinkos saugumą. Jis yra bekvapis, lengvai tepamas ir nekenkia žmogaus organizmui.

3.Lengvas taikymas: Laikykite savo beisbolo pirštinę apsaugotą ir minkštą naudodami mūsų kondicionierių. Jo lengvai naudojama formulė nereikalauja trinti, masažuoti ar nušluostyti. Tiesiog tepkite, išdžiovinkite ore ir mėgaukitės puikia pirštine be jokių likučių ar kvapo.

4. Padidinkite pirštinės patvarumą: prailginkite savo pirštinės tarnavimo laiką naudodami šį odinį kondicionieriaus kremą, kuris atkuria ir išsaugo natūralius jūsų odos aliejus. Geriau suimkite ir mėgaukitės žaidimu su lygia ir minkšta pirštine.

5.Praktinės dovanos: Šį kamuolio pirštinės kondicionierių būtina turėti visų lygių beisbolo žaidėjams. Nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar profesionalas, šis kondicionierius pagerins jūsų našumą ir prailgins jūsų pirštinės tarnavimo laiką.

  • Naudojimas: Beisbolas rungtynėms
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Tipas: Kita
  • Tinkami žmonės: vyras

 

Palikite Savo Citata