Vandens filtro vandens filtro kasetė 6 paketų vandens filtras, skirtas suderinamam su Maxtra

Vandens filtro vandens filtro kasetė 6 paketų vandens filtras, skirtas suderinamam su Maxtra Nuotrauka 0 Vandens filtro vandens filtro kasetė 6 paketų vandens filtras, skirtas suderinamam su Maxtra Nuotrauka 1 Vandens filtro vandens filtro kasetė 6 paketų vandens filtras, skirtas suderinamam su Maxtra Nuotrauka 2 Vandens filtro vandens filtro kasetė 6 paketų vandens filtras, skirtas suderinamam su Maxtra Nuotrauka 3 Vandens filtro vandens filtro kasetė 6 paketų vandens filtras, skirtas suderinamam su Maxtra Nuotrauka 4 Vandens filtro vandens filtro kasetė 6 paketų vandens filtras, skirtas suderinamam su Maxtra Nuotrauka 5

Vandens filtro vandens filtro kasetė 6 paketų vandens filtras, skirtas suderinamam su Maxtra

  • (0 Atsiliepimai)

€54.75 €26.28

(SKU: m29657)

Vandens filtro vandens filtro kasetė 6 paketų vandens filtras, skirtas suderinamam su

Maxtra Suderinami modeliai: Vandens filtro kasetė suderinama su visais Brita ąsočiais, Maxtra, Maxtra+, įskaitant Marella, Marella XL, Marella Cool, Style, Style XL, Elemaris XL, Aluna, Aluna Cool, Mavea Elemaris sistema ir Marella sistema. Vandens filtras yra nepriklausomas prekės ženklas ir šis produktas yra suderinama dalis, kurios Brita negamina ir neparduoda.

Pagerinkite geriamojo vandens skonį: vandens filtre yra aktyvuotos anglies dalelių, kurios gali absorbuoti vandentiekio vandenyje esančias priemaišas, tokias kaip chloras, švinas ir varis. GF59 vandens filtrų kasetės filtruotas geriamasis vanduo padeda visiškai pabrėžti arbatos ir kavos aromatą bei pagerinti geriamojo vandens skonį.

Paprastą vandentiekio vandenį paverskite švaresniu, puikaus skonio vandeniu; Maksimalus kiekvieno filtro tarnavimo laikas yra du mėnesiai.Nepamirškite pakeisti filtro kas 40 galonų.

Daugiasluoksnė filtravimo technologija: Vandens filtre yra ši daugiasluoksnė technologija, užtikrinanti skirtingą filtravimo efektyvumą filtruojant įvairius teršalus. Tuo pačiu metu 0,5 mikrometro vidinis vandens filtro kasetės sluoksnis yra veiksmingas 99,99% cistų, o tai atitinka specialų I tipo redukcijos standartą. Šiame filtre yra sveikų mineralų vandenyje.

Pakeitimo laikotarpis: Vandens filtro kasetės yra pagamintos iš ekologiškų medžiagų ir užtikrina ilgalaikę nuolatinę apsaugą. Norėdami išlaikyti geriausią vandens kokybę, keiskite vandens filtrą kas 1 mėnesį (taip pat priklauso nuo jūsų vandens kokybės ir kavos aparato naudojimo).

spalva:Balta

Medžiaga: plastikas

Pakuote sudaro:

6 x vandens filtras

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Prekės ženklas: FGHGF

 

Palikite Savo Citata