Mini šilumos maišų sandarinimo mašina Baterija maitinama karšto maišo pakavimo sandarinimo mašina Nešiojamas šilumos maišelių sandarinimo įrenginys Rankinis maisto užkandžiams

Mini šilumos maišų sandarinimo mašina Baterija maitinama karšto maišo pakavimo sandarinimo mašina Nešiojamas šilumos maišelių sandarinimo įrenginys Rankinis maisto užkandžiams Nuotrauka 0 Mini šilumos maišų sandarinimo mašina Baterija maitinama karšto maišo pakavimo sandarinimo mašina Nešiojamas šilumos maišelių sandarinimo įrenginys Rankinis maisto užkandžiams Nuotrauka 1 Mini šilumos maišų sandarinimo mašina Baterija maitinama karšto maišo pakavimo sandarinimo mašina Nešiojamas šilumos maišelių sandarinimo įrenginys Rankinis maisto užkandžiams Nuotrauka 2 Mini šilumos maišų sandarinimo mašina Baterija maitinama karšto maišo pakavimo sandarinimo mašina Nešiojamas šilumos maišelių sandarinimo įrenginys Rankinis maisto užkandžiams Nuotrauka 3 Mini šilumos maišų sandarinimo mašina Baterija maitinama karšto maišo pakavimo sandarinimo mašina Nešiojamas šilumos maišelių sandarinimo įrenginys Rankinis maisto užkandžiams Nuotrauka 4 Mini šilumos maišų sandarinimo mašina Baterija maitinama karšto maišo pakavimo sandarinimo mašina Nešiojamas šilumos maišelių sandarinimo įrenginys Rankinis maisto užkandžiams Nuotrauka 5

Mini šilumos maišų sandarinimo mašina Baterija maitinama karšto maišo pakavimo sandarinimo mašina Nešiojamas šilumos maišelių sandarinimo įrenginys Rankinis maisto užkandžiams

  • (0 Atsiliepimai)

€0.85 €0.42

(SKU: m302347)

Maisto laikymo sandariklis Baterija maitinamas karšto maišo pakavimo sandarinimo mašina Nešiojamas užkandžių sandariklis Rankiniai virtuvės įtaisai Priedai

Funkcijos:

1. Patogus ir nešiojamas: "Mini" šilumos maišelių sandarinimo mašina yra kompaktiškas ir lengvas prietaisas, leidžiantis lengvai užsandarinti įvairių tipų plastikinius maišelius. Pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, jis yra patvarus ir atsparus aukštai ir žemai temperatūrai. Naudodami rankinį ir nešiojamą dizainą, galite patogiai ir efektyviai užsandarinti maisto produktus, tokius kaip bakalėjos prekės, traškučiai, saldainiai, užkandžiai ir likučiai. Atsisveikinkite su netvarkingais ir atvirais krepšiais ir mėgaukitės patogumu, kad užkandžiai būtų švieži ir tvarkingi, kad ir kur eitumėte.

2. Universalus sandarinimo efektyvumas: Šis plastikinių maišelių spaustukų sandariklis užtikrina hermetišką visų tipų plastikinių maišelių ar aliuminio folijos maišelių sandarinimą.Sukurdamas hermetišką sandariklį, jis neleidžia patekti orui ir drėgmei, taip išsaugodamas jūsų maisto produktų šviežumą ir sausumą. Nebereikia jaudintis dėl pasenusių užkandžių ar maisto produktų sugadinimo. Mėgaukitės šios sandarinimo mašinos universalumu, tinkančiu įvairiems maišelių tipams, įskaitant lustinius maišelius, užkandžių maišelius ir kt.

3. Patogus dizainas: Šilumos maišelio sandariklio valdymas yra neįtikėtinai paprastas ir be rūpesčių. Jis pasižymi patogiu sandarinimo dizainu ir yra maitinamas dviem AA baterijomis (nepridedamas). Vos vienu smūgiu kiekvieną kartą galite pasiekti tobulą antspaudą. Be vargo užsandarinkite užkandžių maišelius ir laikykite maistą šviežią be jokios netvarkos ar šurmulio. Šis patogus dizainas užtikrina, kad kiekvienas galės lengvai naudotis šia mini mašina ir mėgautis sandarių bei konservuotų užkandžių privalumais.

4.Efektyvus konservavimo sprendimas: Naudodami mini užkandžių sandariklį, galite prailginti užkandžių galiojimo laiką ir išlaikyti jų kokybę. Hermetiškas sandariklis, kurį sukuria sandariklis, apsaugo nuo oksidacijos ir ilgesnį laiką išlaiko jūsų maistą šviežią. Šis konservavimo sprendimas idealiai tinka tiems, kurie nori sumažinti maisto švaistymą ir sutaupyti pinigų, išvengdami gedimo. Mėgaukitės ramybe turėdami tinkamai uždarytų užkandžių, žinodami, kad jie išliks švieži ir skanūs, kai tik būsite pasiruošę mėgautis.

5. Kompaktiškas ir taupantis vietą: Kompaktiškas šio mini maisto laikymo sandariklio dydis leidžia lengvai laikyti virtuvės stalčiuje arba pasiimti su savimi keliaujant. Tai pašalina didelių gabaritų ir brangių vakuuminių sandariklių poreikį, taupydama vertingą vietą virtuvėje ir tuo pačiu pasiekdama patikimus sandarinimo rezultatus.Jo mažas pėdsakas taip pat leidžia jį nešiotis keliaujant ar stovyklaujant, užtikrinant, kad visada turėsite patogų įrankį užkandžiams užsandarinti ir išlaikyti juos šviežius. Pasinaudokite mūsų mini maisto laikymo sandariklio patogumu ir vietos taupymo privalumais visiems jūsų užkandžių poreikiams.

Specifikacijos:

Kilmės šalis: žemyninė Kinija

Dydis: 9.5 * 3.5cm / 3.74 * 1.37inch

Medžiaga: ABS

Naudokite 2 # 5 baterijas (nepridedamos)

Nata:

Dėl skirtingo monitoriaus ir šviesos efekto tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos. Ačiū!

Prašome leisti 1-2 cm matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

1x šilumos sandarinimo mašina

  • Šilumos maišų sandarinimo mašina: Karšto maišo pakavimo sandarinimo mašina
  • Šilumos sandarinimo mašina: Pakavimo maišelių sandariklis
  • Prekės ženklas: VKTECH
  • Plastikinių maišelių spaustukų sandariklis: Šilumos maišo sandariklis
  • Maisto laikymo sandariklis: Maisto sandariklis
  • Medžiaga: ABS
  • Dydis: 9.5*3.5cm/3.74*1.37inch
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • modelio numeris: Mini maisto sandariklis

 

Palikite Savo Citata