Derva Ryklio statula Krekingo ryklio žuvis Figūrėlė Jūros gyvūnas Darbastalio statulos dekoracijos Unikalus šiuolaikinio gyvūno skulptūros ornamentas

Derva Ryklio statula Krekingo ryklio žuvis Figūrėlė Jūros gyvūnas Darbastalio statulos dekoracijos Unikalus šiuolaikinio gyvūno skulptūros ornamentas Nuotrauka 0 Derva Ryklio statula Krekingo ryklio žuvis Figūrėlė Jūros gyvūnas Darbastalio statulos dekoracijos Unikalus šiuolaikinio gyvūno skulptūros ornamentas Nuotrauka 1 Derva Ryklio statula Krekingo ryklio žuvis Figūrėlė Jūros gyvūnas Darbastalio statulos dekoracijos Unikalus šiuolaikinio gyvūno skulptūros ornamentas Nuotrauka 2 Derva Ryklio statula Krekingo ryklio žuvis Figūrėlė Jūros gyvūnas Darbastalio statulos dekoracijos Unikalus šiuolaikinio gyvūno skulptūros ornamentas Nuotrauka 3 Derva Ryklio statula Krekingo ryklio žuvis Figūrėlė Jūros gyvūnas Darbastalio statulos dekoracijos Unikalus šiuolaikinio gyvūno skulptūros ornamentas Nuotrauka 4

Derva Ryklio statula Krekingo ryklio žuvis Figūrėlė Jūros gyvūnas Darbastalio statulos dekoracijos Unikalus šiuolaikinio gyvūno skulptūros ornamentas

  • (0 Atsiliepimai)

€29.04 €14.52

(SKU: m316547)

Produkto aprašymas:

Ši ryklio skulptūra pagaminta iš natūralios dervos. Tai nėra lengva išblukti, saugu ir patvaru. Dėl krekingo išorės stiliaus dizaino jis atrodo labai unikalus ir modernus, tinka svetainei, studijoms, miegamajam, biurui, darbalaukio dekoravimui.

Produkto parametrai:

Medžiaga: derva

Svoris: 360g

Pakuotės svoris: 400 gramų

Dydis: apie 20x13.5x9cm

Pakuotės dydis: 23 * 16.5 * 11.5cm

Pakuotė: Kartonas + poli drakonas (puiki apsauga)

Produktų sąrašas:

Ryklio skulptūra*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Stebuklingas ryklio ornamentas: Ši ryklio dervos skulptūra yra labai ryški šiuolaikinė gyvūnų skulptūra. Jis liejamas rankomis, naudojant dervą, o po to atskirai dažomas rankomis, kad atrodytų.

2. Pasirinkta medžiaga: Rankų darbo iš aukštos kokybės natūralios dervos, ši ryklio dervos skulptūra yra saugi ir patvari, nelengva išblukti, tai unikali gyvūnų skulptūra.

3.Unikali žuvų rezervuaro apdaila: Ši ryklio dervos skulptūra yra unikalaus stiliaus ir sukurta taip, kad atrodytų tobulai, ji lengvai tilpo į beveik bet kurį žuvų rezervuarą ir puikiai tinka akvariumui, nesvarbu, kokia aplinka.

4. Plačiai naudojamas: Ši dervos ryklio statula puikiai tinka namų dekoravimui gyvenamajame kambaryje, studijoje, drabužinėje ar bet kur, pavyzdžiui, miegamajame, vonios kambaryje ir kt. Tai bus gražus kraštovaizdis.

5.Tobula dovana: Mūsų dervos ryklio skulptūra yra unikali ir dekoratyvi. Tai puikiai tinka kaip kalėdinės dovanos ir gimtadienio dovanos šeimai, artimiesiems ir draugams.

  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Plastmasiniai

 

Palikite Savo Citata