pieštuko maišelis didelės talpos kanceliarinis rašiklis krepšys su mielu dizainu kalėdinių dovanų rašiklio laikiklis organizatorius didelis pieštuko maišelis nešiojamas

pieštuko maišelis didelės talpos kanceliarinis rašiklis krepšys su mielu dizainu kalėdinių dovanų rašiklio laikiklis organizatorius didelis pieštuko maišelis nešiojamas Nuotrauka 0 pieštuko maišelis didelės talpos kanceliarinis rašiklis krepšys su mielu dizainu kalėdinių dovanų rašiklio laikiklis organizatorius didelis pieštuko maišelis nešiojamas Nuotrauka 1 pieštuko maišelis didelės talpos kanceliarinis rašiklis krepšys su mielu dizainu kalėdinių dovanų rašiklio laikiklis organizatorius didelis pieštuko maišelis nešiojamas Nuotrauka 2 pieštuko maišelis didelės talpos kanceliarinis rašiklis krepšys su mielu dizainu kalėdinių dovanų rašiklio laikiklis organizatorius didelis pieštuko maišelis nešiojamas Nuotrauka 3 pieštuko maišelis didelės talpos kanceliarinis rašiklis krepšys su mielu dizainu kalėdinių dovanų rašiklio laikiklis organizatorius didelis pieštuko maišelis nešiojamas Nuotrauka 4 pieštuko maišelis didelės talpos kanceliarinis rašiklis krepšys su mielu dizainu kalėdinių dovanų rašiklio laikiklis organizatorius didelis pieštuko maišelis nešiojamas Nuotrauka 5

pieštuko maišelis didelės talpos kanceliarinis rašiklis krepšys su mielu dizainu kalėdinių dovanų rašiklio laikiklis organizatorius didelis pieštuko maišelis nešiojamas

  • (0 Atsiliepimai)

€16.33 €8.17

(SKU: m31693)

Atnaujinkite savo saugojimo žaidimą naudodami mūsų "Creative Design" didelės talpos pieštukų dėklą.Šiame daugkartinio naudojimo dėkle yra vietos visiems pieštukams, rašikliams ir žymekliams. Lengva nešiotis, galite pasiimti su savimi bet kur. Padovanokite jį savo draugams, klasės draugams, šeimos nariams ir kt. Puikiai tinka grįžti į mokyklą ar organizuoti savo darbo vietą.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Estetinis pieštuko maišelis

Medžiaga: drobė

Funkcija: kanceliarinių prekių

saugojimas Pakuočių sąrašas:

1* Estetiškas pieštuko maišelis

Pasergėti:

Dėl skirtingų apšvietimo ir ekrano nustatymų elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlio.

Dėl skirtingų rankinių matavimų prašome leisti 1-2 cm dydžio skirtumą.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Kūrybingas ir žaismingas: Šis didelės talpos pieštukų dėklas suteikia jūsų kanceliarinių prekių krepšiui linksmybių dėl ryškių spalvų ir kūrybiško dizaino.Jame yra mielas raštas, kuris privers nusišypsoti kiekvieną kartą, kai jį naudosite.

2. Lengvas užtrauktukas: lengvai pasiekite pieštuko dėklą naudodami mūsų lygų ir patvarų metalinį užtrauktuką. Nelengva įstrigti ar sulūžti, prie kokybiško traukimo pritvirtintas mielas pakabukas, kad būtų lengva nešiotis ir išvengti nuostolių. Šis dėklas yra sklandus ir lengvai naudojamas.

3. Patobulintas patogumas: Mūsų didelės talpos pieštukų dėklas turi tris dizaino lygius, suteikiančius pakankamai vietos patogiai laikyti ir pasiekti įvairius raštinės reikmenis ir mokyklinius reikmenis, įskaitant pieštukus, trintukus, žirkles, liniuotes ir kt.

4.Praktiška ir naudinga dovana: Mūsų erdvus pieštukų dėklas puikiai tinka studentams ir profesionalams, tai puiki Kalėdų ar gimtadienio dovana artimiesiems. Pasiruoškite sužavėti savo klasės draugus ir kolegas šiuo mielu ir praktišku kanceliarinių prekių krepšiu.

5.Stilingas atsparumas: atsisveikinkite su nerimtais pieštukų dėklais.Mūsų didelės talpos pieštukų dėklas gali pasigirti tvirta drobės konstrukcija, kuri nesulūš ir nedeformuosis. Be to, jį lengva valyti ir jis neišblunka, todėl galite saugoti savo atsargas daugelį metų.

  • Kilmė: žemyninė Kinija

 

Palikite Savo Citata