Evelyn&Zoe Šiuolaikinis kavos staliukas su stikliniu viršumi

Evelyn&Zoe Šiuolaikinis kavos staliukas su stikliniu viršumi Nuotrauka 0 Evelyn&Zoe Šiuolaikinis kavos staliukas su stikliniu viršumi Nuotrauka 1 Evelyn&Zoe Šiuolaikinis kavos staliukas su stikliniu viršumi Nuotrauka 2 Evelyn&Zoe Šiuolaikinis kavos staliukas su stikliniu viršumi Nuotrauka 3 Evelyn&Zoe Šiuolaikinis kavos staliukas su stikliniu viršumi Nuotrauka 4 Evelyn&Zoe Šiuolaikinis kavos staliukas su stikliniu viršumi Nuotrauka 5

Evelyn&Zoe Šiuolaikinis kavos staliukas su stikliniu viršumi

  • (0 Atsiliepimai)

€207.88 €103.94

(SKU: m324258)

Evelyn&Zoe Šiuolaikinis kavos staliukas su stikliniu viršumi

Geometrinės šio kavos staliuko formos papildo jo regency patrauklumą ir bendrą glam išvaizdą. Jis sklandžiai telpa į bet kurį kambarį su metaline apdaila. Populiarus modernus stiklinio kokteilių stalo vaizdas, šis įkvėptas stačiakampis akcentinis stalas sujungia prašmatnią metalinę apdailą su grūdinto stiklo viršumi. Metalinis rėmas yra kelių apdailų, įskaitant pajuodusią bronzą, žalvarį ir satino nikelį.

Gaminant šį kavos staliuką buvo naudojamos aukščiausios kokybės medžiagos: grūdintas stiklas visame stalviršyje, o plieninis rėmas užtikrina optimalų tvirtumą. Pagaminta iš aukštos kokybės konstrukcijos, o vengiant nebrangių medžiagų gaunamas paveldėtos kokybės kūrinys

Geometrinis, modernus dizainas suteikia šiam kavos staliukui sklandų pritaikymą bet kurioje erdvėje, nesvarbu, ar siekiate įkvėpto jausmo, ar prašmatnaus modernizmo, šis stiklinis akcentinis stalas gali padaryti viską.

Jis puikiai tinka jūsų svetainei, virtuvei, namų biurui, denui, salonui ar rūsiui, taip pat gali būti naudojamas kaip miegamojo stalas, naktinis stalas, vaikų kambario stalas, svetainės stalas, valgomojo stalas, skaitymo stalas, biuro stalas, užduočių stalas arba bendrabučio kambario stalas.

Pasižymi universaliu dizainu, prašmatniu dizainu, įkvėptu vidurio amžiaus šiuolaikinių dizainerių, jis gali lengvai transformuotis į šiuolaikinį stalą, švarios linijos stalą, vidurio amžiaus modernų stalą, modernaus dizaino stalą, modernų miesto stalą, pereinamąjį stalą, modernų sodybos stalą, pramoninį stalą, minimalistinį stalą, skandinavišką stalą, tradicinį stalą, Glam stalą, pakrantės stalą, Regency stalą, eklektišką stalą, modernų kaimo stalą, Art Deco stalą, Azijos Zen stalas, Feng Shui stalas, prašmatnus stalas.

Ant plieninio rėmo dedamos įvairios rankų darbo apdailos, įskaitant pajuodusią bronzą, auksinį žalvarį ar satino nikelį.

Svorio talpa gali palaikyti iki 60 svarų.

Yra lengvas surinkimas. Visi įrankiai pridedami su nuosekliomis instrukcijomis, pateiktomis visiškam baldų komplektavimui.

Grūdinto stiklo viršus.

Nuvalykite minkšta, sausa šluoste; jokių griežtų cheminių medžiagų ar abrazyvinių valymo medžiagų.

  • Kilmė: US(kilmė)

 

Palikite Savo Citata