Cat Storage Statue Storage Plate Candy Tray Organizer Key Holder Desktop Ornaments Sundries Storage Box Home Decoration

Cat Storage Statue Storage Plate Candy Tray Organizer Key Holder Desktop Ornaments Sundries Storage Box Home Decoration Nuotrauka 0 Cat Storage Statue Storage Plate Candy Tray Organizer Key Holder Desktop Ornaments Sundries Storage Box Home Decoration Nuotrauka 1 Cat Storage Statue Storage Plate Candy Tray Organizer Key Holder Desktop Ornaments Sundries Storage Box Home Decoration Nuotrauka 2 Cat Storage Statue Storage Plate Candy Tray Organizer Key Holder Desktop Ornaments Sundries Storage Box Home Decoration Nuotrauka 3 Cat Storage Statue Storage Plate Candy Tray Organizer Key Holder Desktop Ornaments Sundries Storage Box Home Decoration Nuotrauka 4 Cat Storage Statue Storage Plate Candy Tray Organizer Key Holder Desktop Ornaments Sundries Storage Box Home Decoration Nuotrauka 5

Cat Storage Statue Storage Plate Candy Tray Organizer Key Holder Desktop Ornaments Sundries Storage Box Home Decoration

  • (0 Atsiliepimai)

€46.74 €23.37

(SKU: m332168)

Ženklelių taškai:

1. Dekoratyvinis ir funkcionalus: Šis mielas kačių laikymo ornamentas yra kūrybingas plokščias katės stilius su ryškia forma. Jis gali laikyti jūsų mažus daiktus, tokius kaip raktai, monetos ar papuošalai, taip pat suteikti jums malonią nuotaiką su juokinga išraiška.

2. Patvari medžiaga: ryškiaspalvė katės statula suteikia žavingą prisilietimą prie bet kurios erdvės, o aukštos kokybės dervos medžiaga užtikrina patvarumą ir įbrėžimus

3. Universalus saugojimas: Ši katės statula yra ne tik miela puošmena, bet ir funkcionalus organizatorius. Jis turi didelę talpą ir per didelį dėklą raktams, užkandžiams, akiniams, kosmetikai ir kitiems daiktams laikyti.

4. Taikymo sritis: Praturtinkite savo namų interjero dizainą šia universalia katės laikymo statula. Sukurtas kaip praktiškas mažų daiktų laikymo sprendimas, jis taip pat tarnauja kaip išskirtinė jūsų svetainės, miegamojo, studijų, parduotuvės, a

5. Meilus gestas: Ši dervos katės dėklo statula yra puiki dovana jūsų augintinius mylintiems draugams. Tai leis jiems pajusti jūsų rūpestį ir meilę jiems ir jų augintiniams. Jie gali jį naudoti raktams, monetoms, papuošalams ar kitiems smulkiems daiktams laikyti.

Aprašymai:

Suteikite žaismingumo savo namų dekorui su mūsų dervos gyvūnų statulų dėklu. Šis negabaritinis dėklas, pasižymintis kūrybišku plokščios katės stiliumi, pagamintas iš aukštos kokybės dervos medžiagos. Idealiai tinka papuošti kambarį, miegamąjį, studiją, parduotuvę ir kitas scenas, puikiai tinka naminių gyvūnėlių draugams. Gaukite savo šiandien ir pridėkite šiek tiek linksmybių savo erdvėje!

Specifikacijos.

1. Produkto pavadinimas: Lay Flat Cat Organizer

2. Svoris:740g

3. Dydis: (apytiksliai)25 * 12 * 16.5cm / 9.84 * 4.72 * 6.5 colių

4. Medžiaga: derva + geležis

5. Pakavimas: dėžutė

Šilti patarimai:

1. Dėl monitoriaus spalvų temperatūros, fotoaparato, aplinkos apšvietimo ir fotografavimo įgūdžių kai kurios prekių nuotraukos gali šiek tiek skirtis spalvomis, vyrauja natūra spalva!

2. Dėl skirtingo rankinio matavimo leiskite šiek tiek skirtis dydžiui!

Pakuočių sąrašas:

Kačių laikymo statula *1

  • Tema: Gyvūnas
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • regioninė funkcija: Kinija
  • Medžiaga: Metalas

 

Palikite Savo Citata