Romėnų kolona Graikų kolona Mini Derva Žvakidė Balta Romos kolona Figūrėlė "Pasidaryk pats" dekoravimo amatai vestuvių gimtadienio vakarienei

Romėnų kolona Graikų kolona Mini Derva Žvakidė Balta Romos kolona Figūrėlė Romėnų kolona Graikų kolona Mini Derva Žvakidė Balta Romos kolona Figūrėlė Romėnų kolona Graikų kolona Mini Derva Žvakidė Balta Romos kolona Figūrėlė Romėnų kolona Graikų kolona Mini Derva Žvakidė Balta Romos kolona Figūrėlė Romėnų kolona Graikų kolona Mini Derva Žvakidė Balta Romos kolona Figūrėlė Romėnų kolona Graikų kolona Mini Derva Žvakidė Balta Romos kolona Figūrėlė

Romėnų kolona Graikų kolona Mini Derva Žvakidė Balta Romos kolona Figūrėlė "Pasidaryk pats" dekoravimo amatai vestuvių gimtadienio vakarienei

  • (0 Atsiliepimai)

€16.20 €8.10

(SKU: m332594)

ženkleliai:

1. Tipiškas romėnų stilius: grakštus ir rafinuotas, šie mini romėnų stulpai klasikinėje romėnų temoje išsiskiria elegancija ir rafinuotumu, puikiai tinka jūsų namų dekorui pridėti nesenstančio senovės Graikijos grožio prisilietimą.

2. Išskirtinis atsparumas: Mūsų mini romėnų stulpas pagamintas iš aukštos kokybės dervos, sukurtas taip, kad atlaikytų nusidėvėjimą neprarandant tvirtos ir tvirtos struktūros. Neblunkanti balta spalva yra atspari vandeniui ir užtikrina ilgalaikį patvarumą, užtikrindama, kad gausite gaminį, kuris sukurtas taip, kad tarnautų ilgai.

3. Išskirtinis meistriškumas: pagerinkite savo erdvės atmosferą naudodami šį išskirtinai pagamintą mini romėnų stulpą. Dėl turtingų detalių ir įmantraus dizaino jis tampa nuostabiu vidaus stalo dekoracijų puošmena, suteikiančia jūsų namų dekorui elegancijos ir istorijos.

4. Vakarėlis tobulas: Šie mini romėniški stulpai puikiai tinka suteikti elegancijos jūsų vestuvėms, gimtadieniui, jubiliejui ar vakarienės vakarėliui. Jie pagaminti iš aukštos kokybės dervos ir turi unikalų dizainą, kuris sužavės jūsų svečius. Juos galite naudoti kaip stalo puošmenas, pyragų antpilus, žvakių laikiklius ar nuotraukų rekvizitus. Juos lengva surinkti ir laikyti.

5. Puikiai tinka dovanų dovanojimui: paverskite savo namus mūsų mini romėnų stulpais, išsiskiriančiais rafinuotu stiliumi ir elegancija. Dovanokite artimiesiems kaip puikias namų ruošos dovanų idėjas arba panaudokite ją savo namams papuošti. Puikiai tinka bet kuriam kambariui suteikti klasės prisilietimą, sukuriant atmosferą, kurią dievins jūsų svečiai.

6. Padidinkite savo namų rafinuotumą naudodami šią elegantišką graikų kolonų dervos statulą.Puikiai pagamintas ir nelengvai sulaužomas, šis unikalus vakarėlių reikmenys puikiai tinka papuošti jūsų ypatingas progas ar papuošti jūsų gyvenamąją erdvę. Pridėkite nesenstančio grožio bet kuriam kambariui!

Matmenys apytiksliai:

1. Kvadratinė maža romėniška kolona: 11 * 7,5 * 8cm

2. Kvadratinė didelė romėnų kolona: 17,5*9*9,5cm

3. Apvali maža romėniška kolona: 10,5*10,5*14,5cm

4. Apvali didelė romėnų kolona: 14,5*14,5*19,5cm

5. Svoris: kvadratinis mažas romėniškas stulpelis: 450g

6. Kvadratinė didelė romėnų kolona: 620g

7. Maža apvali romėnų kolona: 280g

8. Apvali didelė romėnų kolona: 410g

9. Medžiaga: derva

10. spalva: Balta

Tipai:

1. R ound Mažasis romėnų stulpelis=A

2. R ound Didelis romėnų stulpelis=B

3. Kvadratinis mažas romėnų stulpelis = C

4. Kvadratinis didelis romėnų stulpelis=D

Sąrašas:

1* mini romėnų stulpas

Malonūs patarimai:

1. Dėl ekrano spalvų temperatūros, fotoaparato, aplinkos apšvietimo ir fotografavimo įgūdžių ir kt., Kai kurių gaminių nuotraukose gali būti nedidelis spalvų skirtumas, o spalva priklauso nuo tikrojo produkto!

2. Dėl skirtingo rankinio matavimo leiskite nedidelį dydžio skirtumą.

  • Stilius: Modernus stilius
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • yra išmanusis įrenginys: no
  • Medžiaga: derva

 

Palikite Savo Citata