Keičiami šepetėlių ritinėliai ir HEPA filtrų dalys "Tineco Floor One S3" / "Ifloor 3" belaidžiam šlapiam sausam dulkių siurbliui

Keičiami šepetėlių ritinėliai ir HEPA filtrų dalys Keičiami šepetėlių ritinėliai ir HEPA filtrų dalys Keičiami šepetėlių ritinėliai ir HEPA filtrų dalys Keičiami šepetėlių ritinėliai ir HEPA filtrų dalys Keičiami šepetėlių ritinėliai ir HEPA filtrų dalys Keičiami šepetėlių ritinėliai ir HEPA filtrų dalys

Keičiami šepetėlių ritinėliai ir HEPA filtrų dalys "Tineco Floor One S3" / "Ifloor 3" belaidžiam šlapiam sausam dulkių siurbliui

  • (0 Atsiliepimai)

€17.85 €10.71

(SKU: m342844)

[Specialiai sukurtas] Pakaitinis priedų rinkinys yra specialiai sukurtas "Tineco iFloor 3" / "Floor One S3" belaidžiam šlapiam sausam dulkių siurbliui. Jis nesuderinamas su kitais modeliais, Prieš užsakydami įsitikinkite, kad jūsų modelis yra teisingas.

[Puikios vertės paketas] Šiame pakete bus 5 vienetai aukštos kokybės atsarginių dalių, skirtų "Tineco iFloor 3" / "Floor One S3" belaidžiam šlapiam sausam dulkių siurbliui, įskaitant 2 šepetėlių ritinėlius, 3 HEPA Filters.It yra ekonomiškas pasirinkimas papildyti pakaitinius roboto dulkių siurblio priedus.

[Lengvas montavimas] Visos atsarginės dalys yra puikiai suderintos, o montavimo būdas yra toks pat kaip ir senų dalių, kurias lengva montuoti, lengva naudoti. Jokių papildomų įrankių, reikalingų atsarginėms dalims pakeisti.

[Šepetėlių ritinėliai] Lengvai nuimamas ir švarus, plaunamas, kad būtų lengva prižiūrėti, nuplaukite po šaltu tekančiu vandeniu ir vėl įdėkite po to, kai visiškai išdžiovinsite. Plokščios cilindrinės konstrukcijos dizainas, nepažeidžiant grindų, tinka visų rūšių kietoms grindims, įskaitant laminatą, linoleumą, sandarias medines grindis, marmurą ar plyteles.pagamintas iš didelio tankio mikropluošto minkštos flaneletės, pasižymintis stipria vandens absorbcijos ir valymo galimybe. Pakeiskite kas 3-6 mėnesius.

[HEPA filtrai] Puikus našumas, jis gali filtruoti iki 99,9% nešvarumų, žiedadulkių, dalelių ir medžiagų, taip pat pašalina nealergizuojantį gryną orą. Pagaminta iš aukštos kokybės ekologiškų Hepa medžiagų ir neterš aplinkos. Pakeiskite kas 1-2 mėnesius.

Spalva: kaip parodyta

Medžiaga: plastikas

Pakuote sudaro:

2 * ritininis šepetys

3 * HEPA filtras

Tik aukščiau nurodytas pakuotės turinys, kiti produktai neįtraukiami.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie "Dropshipping"

1) Mes priimame dropshippingą, turime daug dropshippingo patirties ir nedėsime jokių skelbimų ir medžiagos į užsakymą.

2) Mes priimame CSV failą ("Excel" failą), kad galėtume tvarkyti masinių užsakymų užsakymą. Jums tereikia sumokėti vienu užsakymu "Musustudija.lt".Mes tvarkysime jūsų užsakymus pagal "Excel" failą.galite atsiųsti mums CSV failą, kuris susisiekia su visa klientų informacija (Vardas, El. Paštas, Visas adresas etchellip) ir užsakymo informacija( spalva, kiekis). Pasiūlysiu bendrą kainą. Jums tereikia pateikti vieną užsakymą "Musustudija.lt", kai sumokėsite už jį. Mes įkelsime jūsų failą į savo sistemą ir tvarkysime jūsų užsakymus, susijusius su jūsų failu.

Kai išsiųsime užsakymą, išsiųsiu atgal CSV failą su stebėjimo kodais.

  • Kilmė: žemyninė Kinija

 

Palikite Savo Citata