Original Contrast Color Heart Bubble Dangle auskarai moterims 2021 LOVE stiklo rutulys Korėjos lašų ausys Bijoux

Original Contrast Color Heart Bubble Dangle auskarai moterims 2021 LOVE stiklo rutulys Korėjos lašų ausys Bijoux Nuotrauka 0 Original Contrast Color Heart Bubble Dangle auskarai moterims 2021 LOVE stiklo rutulys Korėjos lašų ausys Bijoux Nuotrauka 1 Original Contrast Color Heart Bubble Dangle auskarai moterims 2021 LOVE stiklo rutulys Korėjos lašų ausys Bijoux Nuotrauka 2 Original Contrast Color Heart Bubble Dangle auskarai moterims 2021 LOVE stiklo rutulys Korėjos lašų ausys Bijoux Nuotrauka 3 Original Contrast Color Heart Bubble Dangle auskarai moterims 2021 LOVE stiklo rutulys Korėjos lašų ausys Bijoux Nuotrauka 4 Original Contrast Color Heart Bubble Dangle auskarai moterims 2021 LOVE stiklo rutulys Korėjos lašų ausys Bijoux Nuotrauka 5

Original Contrast Color Heart Bubble Dangle auskarai moterims 2021 LOVE stiklo rutulys Korėjos lašų ausys Bijoux

  • (0 Atsiliepimai)

€3.38 €2.71

Žymos: Kabantys auskarai.

(SKU: m34614)

Medžiaga:

Lydinys, stiklo rutulys, mediena

Pakabuko dydis:

Stiklinis rutulys: 1.6CM

Ilgis:

Apie 3.5CM

Spalva:

sumaišykite spalvą

Sunkumas:

10 g

Pakavimo:

1pora /opp

Pateikdami užsakymą, pasirinkite pristatymo būdą. Jei norite išsiųsti per "Express", sumokėkite už papildomą siuntimo mokestį. Mes išsiųsime prekes per 3 dienas, kai tik atliksite mokėjimą.

Mes negarantuojame visų tarptautinių siuntų pristatymo laiko dėl skirtingų muitinės formalumų atlikimo laiko atskirose šalyse, o tai gali turėti įtakos tam, kaip greitai jūsų produktas bus patikrintas. Atkreipkite dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingi už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, muitus ir mokesčius už importą į jūsų šalį. Šie papildomi mokesčiai daugelis surenkami pristatymo metu.

Mes negrąžinsime siuntimo mokesčio už atmestas siuntas.

Į siuntimo kainą neįskaičiuoti jokie importo mokesčiai, o pirkėjai yra atsakingi už muitus.

Mes darome viską, kad aptarnautume savo klientus kuo geriau.

Mes grąžinsime pinigus, jei grąžinsite prekes per 20 dienų nuo prekės gavimo dėl bet kokios priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad grąžinamos prekės yra originalios būklės. Jei prekės yra sugadintos ar prarastos, kai jos grąžinamos, pirkėjas bus atsakingas už tokį sugadinimą ar praradimą, ir mes negrąžinsime pirkėjui visos sumos. Pirkėjas turėtų pabandyti pateikti pretenziją.

Pirkėjas bus atsakingas už prekių grąžinimo siuntimo mokesčius.

Spalvų skirtumus gali sukelti kai kurios kitos priežastys, tokios kaip spalvų atspindys monitoriuje, apšvietimas, fonas ir kt.;

Tačiau, jei manote, kad gauta prekė yra netinkamos spalvos, susisiekite su mumis ir sužinokite, ar galima grąžinti ar grąžinti pinigus.

Mums labai svarbus jūsų pasitenkinimas ir teigiami atsiliepimai. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždutes, jei esate patenkinti mūsų prekėmis ir paslaugomis.

Jei turite kokių nors problemų dėl savo prekių ar paslaugų, nedvejodami pirmiausia susisiekite su mumis prieš palikdami neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręstume visas problemas ir suteiktume jums geriausią klientų aptarnavimą.

  • Forma\raštas: Apvalus
  • metalų tipas: cinko lydinys
  • elemento tipas: Auskarai
  • Stilius: Mielas/Romantiškas
  • modelio numeris: 0145
  • Lytis: MOTERYS
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Medžiaga: stiklas
  • Gerai arba mada: Mada
  • CN: Zhejiang
  • Auskarų tipas: Lašo auskarai
  • Prekės ženklas: cosstore

 

Palikite Savo Citata