daugiasluoksnis slapukų gamintojo priedas "Ravioli" mašinų dalys stovo maišytuvui N0PF

 daugiasluoksnis slapukų gamintojo priedas  daugiasluoksnis slapukų gamintojo priedas  daugiasluoksnis slapukų gamintojo priedas  daugiasluoksnis slapukų gamintojo priedas  daugiasluoksnis slapukų gamintojo priedas  daugiasluoksnis slapukų gamintojo priedas

daugiasluoksnis slapukų gamintojo priedas "Ravioli" mašinų dalys stovo maišytuvui N0PF

  • (0 Atsiliepimai)

€109.20 €54.59

(SKU: m346451)

Funkcijos:

OOTDTY

Atnaujinkite savo maišytuvą su šiuo universaliu maišytuvo priedu. Išplėskite savo maisto gaminimo galimybes ir be vargo atlikite įvairias užduotis.

Pagamintas iš kokybiško nerūdijančio plieno, šis patvarus aksesuaras sukurtas taip, kad tarnautų ilgai. Jo reguliuojami sluoksniai siūlo pritaikomą naudojimą, suteikdami platų skanių pyragų ir keptų patiekalų gaminimo būdą.

Sukurtas namų virėjams, šis aksesuaras puikiai tinka tiems, kurie nori lengvai gaminti sluoksniuotus ir įvairius kepinius. Puikiai tinka kepimo entuziastams, turintiems pagrindinį supratimą ir besidomintiems konditerijos gaminiais.

Nesvarbu, ar tai šeimos susibūrimas, gimtadienio vakarėlis ar bet kokia proga, šis aksesuaras yra puikus priedas kuriant daugiasluoksnius ir kvapnius pyragus, atitinkančius skirtingus skonius.

Šis priedas ne tik supaprastina pyragų gamybos procesą, bet ir tarnauja kaip universalus įrankis daržovėms ir vaisiams pjaustyti, suteikdamas jūsų virtuvei patogumo ir funkcionalumo. Išlaisvinkite savo kūrybiškumą ir tyrinėkite naujus kulinarinius nuotykius.

Specifikacijos:

Medžiaga: metalas + plastikas

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Komplektą sudaro:

1x tešlos ritinėlio priedas

Nata:

Prašome leisti 1-2 cm paklaidas dėl rankinio matavimo.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

  • Tipas: blender dalys
  • Kilmė: žemyninė Kinija

 

Palikite Savo Citata