plunksnų nėriniai balti Elegantiško dizaino dekoratyvinis pakabukas vidaus lauko apdailai

plunksnų nėriniai balti Elegantiško dizaino dekoratyvinis pakabukas vidaus lauko apdailai Nuotrauka 0 plunksnų nėriniai balti Elegantiško dizaino dekoratyvinis pakabukas vidaus lauko apdailai Nuotrauka 1 plunksnų nėriniai balti Elegantiško dizaino dekoratyvinis pakabukas vidaus lauko apdailai Nuotrauka 2 plunksnų nėriniai balti Elegantiško dizaino dekoratyvinis pakabukas vidaus lauko apdailai Nuotrauka 3 plunksnų nėriniai balti Elegantiško dizaino dekoratyvinis pakabukas vidaus lauko apdailai Nuotrauka 4 plunksnų nėriniai balti Elegantiško dizaino dekoratyvinis pakabukas vidaus lauko apdailai Nuotrauka 5

plunksnų nėriniai balti Elegantiško dizaino dekoratyvinis pakabukas vidaus lauko apdailai

  • (0 Atsiliepimai)

€9.93 €6.06

(SKU: m346651)

CLH@8 Pakabinamas plunksnų svajonių gaudytuvas, pridedantis šiltą jaukią atmosferą Siena, pakabinama vidaus lauko apdailai CLH@8

Aprašymas:

Funkcijos:

Elegantiškas dizainas: Plunksnų nėrinių svajonių gaudyklė pasižymi baltu elegantišku dizainu su sudėtingomis plunksnų nėrinių detalėmis, suteikiančiomis rafinuotumo bet kuriai erdvei.

Universalus sienų dekoras: Šis kabantis plunksnų svajonių gaudyklė tarnauja kaip graži sienų apdaila, sukurianti svajingą ir jaukią atmosferą jūsų namuose. Jis gali būti lengvai pakabinamas ant bet kurios sienos, todėl tinka įvairiems kambariams ir erdvėms.

Ramus ir laimingas ornamentas: Minkštas Boho ramybės ir sėkmės ornamentas suteikia jūsų aplinkai ramybės ir pozityvumo jausmą. Manoma, kad jis sugauna blogas svajones ir atneša sėkmės, todėl tai yra prasmingas jūsų namų dekoro papildymas.

Naudojimas viduje ir lauke: Šis "Dream Catcher" sienų dekoras tinka tiek vidaus, tiek lauko apdailai. Pakabinkite jį ant priekinių durų, kad pasveikintumėte svečius su minkštu ir kviečiančiu buvimu, arba naudokite jį kaip žavingą akcentą savo sode ar kieme.

Apgalvota dovanos idėja: nesvarbu, ar ji skirta jūsų šeimai, draugams ar kaimynams, šis svajonių gaudytojas yra apgalvota dovana. Dėl subtilaus dizaino ir simbolinės reikšmės jis yra unikalus ir dabartinis, puikiai tinkantis bet kokiai progai.

Specifikacijos:

Medžiaga: metalas, plunksna

Bendras aukštis: 80cm

Pastabos:

1. Tikroji prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo svetainėje rodomų nuotraukų dėl daugelio veiksnių, tokių kaip monitoriaus ryškumas ir šviesos ryškumas.

2. Leiskite nedidelį rankinio matavimo nuokrypį duomenims.

Komplektą sudaro:

1 * Plunksnų svajonių gaudytojas

  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Metalas

 

Palikite Savo Citata