Žvakių linijos žoliapjovės rinkinys Nerūdijančio plieno žvakių uostymo įrankių gesintuvas, skirtas gesinti žvakių šviesos žoliapjovės rinkinys

Žvakių linijos žoliapjovės rinkinys Nerūdijančio plieno žvakių uostymo įrankių gesintuvas, skirtas gesinti žvakių šviesos žoliapjovės rinkinys Nuotrauka 0 Žvakių linijos žoliapjovės rinkinys Nerūdijančio plieno žvakių uostymo įrankių gesintuvas, skirtas gesinti žvakių šviesos žoliapjovės rinkinys Nuotrauka 1 Žvakių linijos žoliapjovės rinkinys Nerūdijančio plieno žvakių uostymo įrankių gesintuvas, skirtas gesinti žvakių šviesos žoliapjovės rinkinys Nuotrauka 2 Žvakių linijos žoliapjovės rinkinys Nerūdijančio plieno žvakių uostymo įrankių gesintuvas, skirtas gesinti žvakių šviesos žoliapjovės rinkinys Nuotrauka 3 Žvakių linijos žoliapjovės rinkinys Nerūdijančio plieno žvakių uostymo įrankių gesintuvas, skirtas gesinti žvakių šviesos žoliapjovės rinkinys Nuotrauka 4 Žvakių linijos žoliapjovės rinkinys Nerūdijančio plieno žvakių uostymo įrankių gesintuvas, skirtas gesinti žvakių šviesos žoliapjovės rinkinys Nuotrauka 5

Žvakių linijos žoliapjovės rinkinys Nerūdijančio plieno žvakių uostymo įrankių gesintuvas, skirtas gesinti žvakių šviesos žoliapjovės rinkinys

  • (0 Atsiliepimai)

€26.92 €15.34

(SKU: m350818)

Aprašymas:

Funkcijos:

Universalus žvakių gesinimo įrankių rinkinys: Naudodami šiuos įrankius galite lengvai ir saugiai užgesinti bet kokio tipo žvakes, įskaitant kvapiąsias žvakes, ir išlaikyti žvakes degančias švariai ir tolygiai.

Kokybiška nerūdijančio plieno konstrukcija: Mūsų žvakių uostymo įrankių gesintuvas ir žvakių dagčio pjaustytuvas yra pagaminti iš aukščiausios kokybės nerūdijančio plieno, todėl jie yra patvarūs, ilgaamžiai ir atsparūs rūdims bei korozijai. Galite pasitikėti mūsų žvakių įrankiais, kad jie užtikrintų patikimą ir nuoseklų veikimą metai iš metų.

Puikiai tinka kvapiųjų žvakių mėgėjams: Jei esate kvapiųjų žvakių gerbėjas, jums patiks mūsų aukščiausios kokybės žvakių gesinimo žvakių įrankiai. Jie sukurti taip, kad padėtų jums mėgautis mėgstamais kvapais be jokios netvarkos ar vargo, ir puikiai tinka sukurti atpalaiduojančią ir kviečiančią atmosferą bet kuriame jūsų namų kambaryje.

Saugus ir paprastas naudoti: Mūsų žvakių gesinimo įrankiai tinka saugiai gesinti visų tipų žvakes, įskaitant stiklainių žvakes, kolonų žvakes ir arbatos žibintus. Juos lengva naudoti ir nereikia jokių specialių įgūdžių ar mokymų, todėl jie yra puikus pasirinkimas visiems, kurie mėgsta žvakes.

Būtina žvakių mėgėjams: Nesvarbu, ar esate profesionalus žvakių gamintojas, ar tik žvakių entuziastas, mūsų žvakių uostymo ir dagčio žoliapjovės rinkinys yra esminis įrankis, padedantis išlaikyti jūsų žvakes degančias švariai ir gražiai. Dėl savo kokybiškos konstrukcijos ir universalaus dizaino mūsų žvakių įrankiai tikrai taps mėgstami žvakių mėgėjų visur.

Specifikacijos:

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Spalva: rožė, auksas, sidabras, juoda

Nata:

Dėl ekrano apšvietimo efekto tikroji gaminio spalva gali šiek tiek skirtis.

Dėl rankinio matavimo prašome leisti dydžio paklaidą.

paketą sudaro:

1 * Žvakių dagčio žoliapjovės rinkinys (4vnt)

  • Prekės ženklas: ACRDDK
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Medžiaga: nerūdijantis plienas

 

Palikite Savo Citata