Baltas natūralus krištolo pakabukas Fluorito kvarco krištolo akmuo Dvigubas taškas Gydantis šešiakampis lazdelės akmuo su rankdarbine virve

Baltas natūralus krištolo pakabukas Fluorito kvarco krištolo akmuo Dvigubas taškas Gydantis šešiakampis lazdelės akmuo su rankdarbine virve Nuotrauka 0 Baltas natūralus krištolo pakabukas Fluorito kvarco krištolo akmuo Dvigubas taškas Gydantis šešiakampis lazdelės akmuo su rankdarbine virve Nuotrauka 1 Baltas natūralus krištolo pakabukas Fluorito kvarco krištolo akmuo Dvigubas taškas Gydantis šešiakampis lazdelės akmuo su rankdarbine virve Nuotrauka 2 Baltas natūralus krištolo pakabukas Fluorito kvarco krištolo akmuo Dvigubas taškas Gydantis šešiakampis lazdelės akmuo su rankdarbine virve Nuotrauka 3 Baltas natūralus krištolo pakabukas Fluorito kvarco krištolo akmuo Dvigubas taškas Gydantis šešiakampis lazdelės akmuo su rankdarbine virve Nuotrauka 4 Baltas natūralus krištolo pakabukas Fluorito kvarco krištolo akmuo Dvigubas taškas Gydantis šešiakampis lazdelės akmuo su rankdarbine virve Nuotrauka 5

Baltas natūralus krištolo pakabukas Fluorito kvarco krištolo akmuo Dvigubas taškas Gydantis šešiakampis lazdelės akmuo su rankdarbine virve

  • (0 Atsiliepimai)

€9.65 €4.82

(SKU: m354878)

Funkcijos:

1. Krištolo pakabukas yra rankų darbo su grynu natūraliu fluoritu.

2. Natūraliai susiformavusi, kiekvienas iš jų yra unikalus. Akmuo pastebimas, tačiau jaukus nešioti.

3. Kiekvienas kristalas su unikaliais patarimais gali būti naudojamas kaip unikali dovana.

4. Puikiai tinka meditacijai, čakrų gydymui, jogai, Reiki, dvasinei praktikai ir namų dekoravimui.

5. Padėkite pašalinti neigiamą energijos kaupimąsi organizme ir pašalinkite blogą sėkmę.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Fluorito kristalinis pakabukas

Linija: unikalios linijos dėl natūralaus formavimosi

Dydis: ilgis apie 4–5 cm / 1,57–1,96 colio

Spalva: Balta

Medžiaga: natūralus fluorito kvarco kristalas

Pakuočių sąrašas:

1 x Fluorito kristalinis pakabukas

Nata:

Kiekvienas produktas yra grynas natūralus ir unikalus, ne visai tas pats. Ant gaminio gali būti įtrūkimų ar skylių. Jie natūraliai susidaro, bet ne dėl žalos.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Stabilus ir gražus: Šie balto krištolo kabantys ornamentai yra pagaminti iš kokybiško kristalo, kuris yra subtilus ir stabilus. Nebijokite vėjo ir saulės žalos.

2. Unikali apdaila: Fluorito kristalą galite įdėti į skaidrų stiklą, tada uždėti ant LED lemputės, įjungti LED lemputę ir rasite labai gerą scenos efektą.

3.Padidinkite fizinę jėgą: Fluorito kristalas yra galingiausias mineralų karalystės gynėjas, sukuriantis apsauginę jėgą visoje auroje ir stiprinantis natūralias energijas iš vidaus.

4.Daugkartinis pritaikymas: Yra begalė galimų būdų, kaip naudoti šiuos kristalus, puikus pasirinkimas dovanoti savo artimiesiems, naudoti juos meditacijos proceso metu ir laikyti kaip dekoro elementus savo namuose ar biure.

5.Kūrybinė dovana: puiki dovana Valentino dienai, jubiliejui, Kalėdoms ar Padėkos dienai.Kadangi visi brangakmeniai yra natūralūs, kiekvienas iš jų turės unikalius ženklus.

  • Tema: TALISMANAS
  • regioninė funkcija: Europa
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Stilius: Europa
  • Medžiaga: KRISTALAS

 

Palikite Savo Citata