Apvalus uždarymas Nerūdijančio plieno kamino angos dangtis apsaugo nuo skersvėjų ir užtikrina saugų prigludimą prie įvairių angų

Apvalus uždarymas Nerūdijančio plieno kamino angos dangtis apsaugo nuo skersvėjų ir užtikrina saugų prigludimą prie įvairių angų Nuotrauka 0 Apvalus uždarymas Nerūdijančio plieno kamino angos dangtis apsaugo nuo skersvėjų ir užtikrina saugų prigludimą prie įvairių angų Nuotrauka 1 Apvalus uždarymas Nerūdijančio plieno kamino angos dangtis apsaugo nuo skersvėjų ir užtikrina saugų prigludimą prie įvairių angų Nuotrauka 2 Apvalus uždarymas Nerūdijančio plieno kamino angos dangtis apsaugo nuo skersvėjų ir užtikrina saugų prigludimą prie įvairių angų Nuotrauka 3 Apvalus uždarymas Nerūdijančio plieno kamino angos dangtis apsaugo nuo skersvėjų ir užtikrina saugų prigludimą prie įvairių angų Nuotrauka 4 Apvalus uždarymas Nerūdijančio plieno kamino angos dangtis apsaugo nuo skersvėjų ir užtikrina saugų prigludimą prie įvairių angų Nuotrauka 5

Apvalus uždarymas Nerūdijančio plieno kamino angos dangtis apsaugo nuo skersvėjų ir užtikrina saugų prigludimą prie įvairių angų

  • (0 Atsiliepimai)

€8.42 €5.22

(SKU: m35770)

Funkcijos:

【Saugus montavimas】Dūmtraukio skylės dangtis užtikrina saugų ir ilgalaikį namo angų, vamzdžių ir skylių dangtį. Jis užtikrina visapusišką uždarymą ir yra su apsaugine plėvele, kurią prieš naudojimą reikia nuimti.

【Aukštos kokybės medžiaga】Pagaminta iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, židinio skylės dangtis yra tvirtas, patvarus ir atsparus korozijai. Jis gali atlaikyti įvairias oro sąlygas, tokias kaip lietus, sniegas ir saulė.

【Universalus dizainas】Su plokščiu dangtelio dizainu, kamino dangtis priglunda prie vamzdžio ir turi tvirtinimo vainiką, kurį galima lengvai įkišti į skylę. Jis sudaro tvirtą ryšį su vidinėmis skylės sienomis, užtikrindamas saugų prigludimą.

【Platus pritaikymas】Dūmtraukio skylės dangtis yra suderinamas su kamino vamzdžiais, krosnies vamzdžiais, kaminais, tiekimo ir išmetimo vamzdžiais bei kitomis angomis iki 120/150 mm skersmens.Jis taip pat gali būti naudojamas kanalizacijos vamzdžiams, užtikrinant kvapo slopinimą ir apsaugą nuo žiurkių, tuo pačiu užkertant kelią grimzlėms namuose.

Specifikacijos:

* Produkto pavadinimas: Viryklės vamzdžio dangtis Kamino skylės dangtis

* Medžiaga: nerūdijantis plienas

* Dydis: 50mm, 63mm, 75mm, 83mm, 90mm, 110mm, 160mm, 180mm

*Spalva: Sidabrinė

Pakuote sudaro:

1x viryklės vamzdžio dangtis

Nata:

1. Tikroji prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo svetainėje rodomų nuotraukų dėl daugelio veiksnių, tokių kaip monitoriaus ryškumas ir šviesos ryškumas.

2. Leiskite nedidelį rankinio matavimo nuokrypį duomenims.

  • Prekės ženklas: LEENKEA
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Struktūra: saugumas

 

Palikite Savo Citata