Automobilių salono valymas Minkšto šepetėlio dulkių valymo įrankis Mitsubishi Lancer Asx Outlander 3 Ralliart Pajero Galant

Automobilių salono valymas Minkšto šepetėlio dulkių valymo įrankis Mitsubishi Lancer Asx Outlander 3 Ralliart Pajero Galant Nuotrauka 0 Automobilių salono valymas Minkšto šepetėlio dulkių valymo įrankis Mitsubishi Lancer Asx Outlander 3 Ralliart Pajero Galant Nuotrauka 1 Automobilių salono valymas Minkšto šepetėlio dulkių valymo įrankis Mitsubishi Lancer Asx Outlander 3 Ralliart Pajero Galant Nuotrauka 2 Automobilių salono valymas Minkšto šepetėlio dulkių valymo įrankis Mitsubishi Lancer Asx Outlander 3 Ralliart Pajero Galant Nuotrauka 3 Automobilių salono valymas Minkšto šepetėlio dulkių valymo įrankis Mitsubishi Lancer Asx Outlander 3 Ralliart Pajero Galant Nuotrauka 4 Automobilių salono valymas Minkšto šepetėlio dulkių valymo įrankis Mitsubishi Lancer Asx Outlander 3 Ralliart Pajero Galant Nuotrauka 5

Automobilių salono valymas Minkšto šepetėlio dulkių valymo įrankis Mitsubishi Lancer Asx Outlander 3 Ralliart Pajero Galant

  • (0 Atsiliepimai)

€4.25 €2.93

(SKU: m36270)

Specifikacija : Tipas: Automobilio minkšto pluošto pūkų šepetys

Spalva: Juoda

Medžiaga: dirbtinis pluoštas + plastikas + pūkas

Svoris: be apvalkalo: 18.9g, Su apvalkalu: 30g

Pakuotė: 1/2 vnt valymo šepetys Savybės : 1. Su savo sagties dangteliu jis yra nešiojamas ir atsparus dulkėms, jame yra skaidrus sagties dangtelis, todėl jums nereikės jaudintis dėl dulkių ant šepečio plaukų, kurie yra higieniškesni. Šepetys yra mažas ir neuždengia ploto. Jis gali būti lengvai įdėtas į maišelį ir vežamas.

2. Pažymėti minkšto šepečio plaukai, kuriuos lengva išvalyti tarpą ir kurie gali išvalyti dulkėtą vietą automobilyje įvairiomis kryptimis, kad apsaugotų automobilį.

3. Jis yra kompaktiškas ir praktiškas. Durys, sėdynės ir bagažinė gali būti laikomi neužimant vietos ir lengvai valomi.išlenktas ilgų ir trumpų šerių dizainas leidžia lengvai eiti giliai į oro išleidimo angą, kad pašalintumėte paslėptas dulkes.

4. Šepečio plaukų struktūra yra tvirta ir gili, kad šepečio plaukai nenukristų po sunkaus darbo ar ištraukimo.

5. Šis automobilio detalių šepetys gali būti naudojamas automobilio viduje ir išorėje, pavyzdžiui, prietaisų skydelyje ir ratų veržlėse, namuose, biure ir kt. Pastaba: 1.Prašome leisti 0.5-1cm paklaidą dėl rankinio matavimo. Jei turite klausimų, nedvejodami susisiekite su klientų aptarnavimo personalu dėl išsamesnės informacijos.

2. Visus produktus tiesiogiai teikia gamintojas, jei jums reikia pirkti dideliais kiekiais arba jums reikia kitų logotipų, susisiekite su mumis. Mes suteiksime jums geriausią aptarnavimą ir lengvatines kainas.

3.Kai gaunate produktus ir turite klausimų, neskubėkite komentuoti. Susisiekite su mumis ir mes pasistengsime išspręsti jūsų problemą.

4.Nekelkite ginčų lengvabūdiškai, nes tai labai svarbu mūsų abipusiam patikimumui.

  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Tipas: Automobilio minkšto pluošto pūkų šepetys
  • Specialios funkcijos: Automobilio salono valymo priedai

 

Palikite Savo Citata