daugiafunkciai indukciniai priekiniai žibintai palaiko greitą įkrovimą "Bluetooth" pokalbis Žvejyba Lauko žibintai

daugiafunkciai indukciniai priekiniai žibintai palaiko greitą įkrovimą daugiafunkciai indukciniai priekiniai žibintai palaiko greitą įkrovimą daugiafunkciai indukciniai priekiniai žibintai palaiko greitą įkrovimą daugiafunkciai indukciniai priekiniai žibintai palaiko greitą įkrovimą daugiafunkciai indukciniai priekiniai žibintai palaiko greitą įkrovimą daugiafunkciai indukciniai priekiniai žibintai palaiko greitą įkrovimą

daugiafunkciai indukciniai priekiniai žibintai palaiko greitą įkrovimą "Bluetooth" pokalbis Žvejyba Lauko žibintai

  • (0 Atsiliepimai)

€16.81 €13.62

(SKU: m371451)

Sveiki atvykę į mano parduotuvę

Visiškai nauja "Bluetooth" funkcija, muzikos gyvenimas, visiškai nauja atvira patirtis, galite leisti muziką, atsiliepti į telefoną ir klausytis radijo nedėvėdami ausinių.

Pamojuokite ranka, kad atsisveikintumėte su sudėtinga operacija. Gaunamo skambučio būsenoje banguokite, kad atsilieptumėte į telefoną, ir du kartus pamojuokite, kad padėtumėte ragelį. Apšvietimo režimu banguokite ranką, kad įjungtumėte ir išjungtumėte šviesas.

Naktinis apšvietimas apšviečiamas vieną sekundę, o priekinis žibintas turi didelį 230 laipsnių apšvietimo kampą, realizuojant laisvą apšvietimą iš super žiūrėjimo kampo.

Neperšlampamas ir prakaitui atsparus, IPX4 atsparus vandeniui, slaptas įkrovimo dizainas, nebijokite prakaito ir lietaus, nežabota mankšta.

Priekinių žibintų dizainas yra lengvas ir patogus, tinka daugeliui progų ir patogus naudoti.

Pavadinimas: Intelligent Wave Induction Headlight

Svoris: apie 76g

Trukmė: 2,5-3,5 val.

Įkrovimo laikas: 3 valandos

Spalva: juoda / juoda + balta

Medžiaga: silikonas + ABS

Dydis: 25 x 3 x 1.5cm

Pakuote sudaro:

1 x Priekinis žibintas

1 x USB kabelis

4 x Saugos šalmo kablys

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmė: žemyninė Kinija

 

Palikite Savo Citata