24/27/32/34inch LED juostos lemputė monitoriui, aplinkos kompiuterio foninis apšvietimas, kompiuterio monitoriaus ekrano spalvų sinchronizavimo lemputė, "Esports" monitoriaus lemputė

24/27/32/34inch LED juostos lemputė monitoriui, aplinkos kompiuterio foninis apšvietimas, kompiuterio monitoriaus ekrano spalvų sinchronizavimo lemputė, 24/27/32/34inch LED juostos lemputė monitoriui, aplinkos kompiuterio foninis apšvietimas, kompiuterio monitoriaus ekrano spalvų sinchronizavimo lemputė, 24/27/32/34inch LED juostos lemputė monitoriui, aplinkos kompiuterio foninis apšvietimas, kompiuterio monitoriaus ekrano spalvų sinchronizavimo lemputė, 24/27/32/34inch LED juostos lemputė monitoriui, aplinkos kompiuterio foninis apšvietimas, kompiuterio monitoriaus ekrano spalvų sinchronizavimo lemputė, 24/27/32/34inch LED juostos lemputė monitoriui, aplinkos kompiuterio foninis apšvietimas, kompiuterio monitoriaus ekrano spalvų sinchronizavimo lemputė, 24/27/32/34inch LED juostos lemputė monitoriui, aplinkos kompiuterio foninis apšvietimas, kompiuterio monitoriaus ekrano spalvų sinchronizavimo lemputė,

24/27/32/34inch LED juostos lemputė monitoriui, aplinkos kompiuterio foninis apšvietimas, kompiuterio monitoriaus ekrano spalvų sinchronizavimo lemputė, "Esports" monitoriaus lemputė

  • (2 Atsiliepimai)

€48.78 €19.17

(SKU: m373488)

Čia yra vaizdo įrašas, paaiškinantis naudojimą, galite atidaryti nuorodą ⬇

📢Šilti patarimai: palaikykite tik kompiuterio naudojimą, netinka televizoriui, žaidimų konsolėms!!!

Produkto savybės

◾◼ Iki 20 kadrų per sekundę realaus laiko didelės spartos sinchronizavimas, beveik nepastebimas vėlavimas plika akimi, patirsite beveik didžiausią apšvietimo sinchronizavimo efektą, daugiausia naudojamą filmuose, žaidimuose, muzikoje ir kitose scenose, skirtas stebėti ekrano pokyčius ar muzikos tempo pokyčius realiuoju laiku, kad galėtumėte pasinerti į sceną.

◾◼ Prisijunkite prie kompiuterio per USB, atsisiųskite ir įdiekite nurodytą programinę įrangą, realiuoju laiku skaitykite vaizdo ir garso signalus kompiuteryje ir automatiškai pasiekite sinchronizavimo efektus pagal vartotojo nustatytus darbo režimus ir konkrečius efektus, nereikalaujant programos, nuotolinio valdymo pulto ar išorinės laikmenos fotoaparate, kad padėtų atlikti šią funkciją.

◾◼ Palaiko 5 darbo režimus, tokius kaip žaidimų, filmų, muzikos, vienspalvių ir veikiančių lempučių, ir įvairius išplėstinius nustatymus, pvz., greitį, ryškumą, spalvą ir kitas antrinio apšvietimo efektų nustatymo parinktis.

◾◼Jums tereikia sumontuoti spaustukus pagal pateiktus dvipusius klijus ir tada įkišti juostelę į centrą, nes tai yra lanksti juostelė, todėl net išlenktas ekranas gali būti tas pats, jei jums reikia ryškesnio efekto, galite apsvarstyti galimybę nusipirkti kitų mažesnių dydžių, kurie bus montuojami ant vidinio žiedo.

◾◼ programinė įranga leidžia reguliuoti greitį, ryškumą, kryptį, plotą ir spalvą ir tt, ir palaiko galios nustatymą, savarankišką paleidimą, valdyti kelias juosteles ir kitus produktus (to paties gamintojo produktus).

◾◼Palaikymo sistema macOS 13+, Windows 8,9,10,11, atnaujinta sistema, didesnis suderinamumas, glaustesnė naudojimo sąsaja.

Produkto parametrai

1. Palaikymo įrenginys: kompiuteris (kompiuteris)

2. Įvestis: USB sąsaja

3. LED modelis: 5050

4. Maksimali galia: 22W

5. Darbinė įtampa: 5V

6. Korpuso medžiaga: lateksas

7. Darbinė temperatūra: 1 °C - 40 °C

8. Įvesties kabelis: 1,5 m

9. Palaikymo sistema: macOS 13 +, Windows 8,9,10,11

10. Programinės įrangos atsisiuntimo adresas: https://www.skydimo.com/index_en.html

11. Palaikomas monitoriaus ekrano aspektas:

eurų.

Ekranas [16:9]:

24 colių ekrano dydis: ilgis 53.15ccm, plotis 29.90cm

27 colių ekrano dydis: ilgis 61.75cm, plotis 37.12cm

32 colių ekrano dydis: ilgis 70.79cm, plotis 39.85cm

b.Ekranas [21:9]:

34 colių ekrano dydis: ilgis 79.8cm, plotis 34.2cm

12. Pakuočių sąrašas: šviesi juostelė * 1 + dvipusė juosta * 6 + laikiklis * 6 + vielos sagtis * 3

13. Apie naudojimą: vadovaukitės instrukcijomis, kad galėtumėte naudoti, įdiegti ir atsisiųsti programinę įrangą

Apie siuntimą

1. Jei nuspręsite siųsti iš Kinijos, mes siunčiame "Musustudija.lt" standartiniu siuntimu; Jei nuspręsite išsiųsti iš užsienio sandėlių, mes išsiųsime vietiniu logistikos pristatymu.

2. Jūsų užsakymas paprastai išsiunčiamas per 24 valandas, maloniai prašome kantriau laukti.

3. Viskas, prašau, nedvejodami praneškite man, mes tai išspręsime už jus kuo greičiau.

Apie paslaugą

1. Jei turite klausimų, nedvejodami susisiekite su mumis. Ir mes atsakysime per 24 valandas, išskyrus savaitgalius.

2. Jei jums kyla kokių nors problemų, nesijaudinkite. Pirmiausia galite susisiekti su mumis. Pažadame, kad išbandysime viską, kas įmanoma, kad jums padėtume.

3. Atkreipkite dėmesį į laiko skirtumą tarp mūsų. Mes dirbame Kinijoje.

Apie atsiliepimus

➢ Jūsų patvirtinimas bus labai vertinamas gavus prekes. Kai gausite produktą, tikiuosi, kad galėtumėte palikti mums teigiamą atsiliepimą (5 žvaigždutės). -PRIEŠ palikdami neigiamą atsiliepimą. Iš pradžių susisiekite su mumis ir mes galime padėti jums išspręsti problemą.

➢ Mes siekiame padaryti geriau ir priversti jus jaustis patenkintais!

  • Sertifikavimas: ce
  • Atsparus vandeniui: Taip
  • elemento tipas: Juostelė
  • Proga: Miegamasis
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • LED lusto modelis: SMD5050

 

    Atsiliepimai:


  • reviewer-1
    Pirkėjas - 2024-01-13
      5

    Ar tai veikia? Tai veikia. Ar tai veikia? Tai veikia. Ar spalva gaivi? Taip, ji yra. Jei norite pridėti šiek tiek spalvų savo darbo vietai ar namų dekorui, šis produktas gali būti jums tinkamas.

  • reviewer-1
    Pirkėjas - 2024-01-12
      5

    Šiame foninio apšvietimo rinkinyje yra daugybė priedų, kuriuos ne tik paprasta surinkti, bet ir tvirtus! Montavimas yra labai paprastas, tačiau gali būti šiek tiek varginantis tiksliai išmatuoti ir planuoti laidus. Įdiegus programinę įrangą, šviesos buvo labai ryškios. Bandžiau išbandyti apšvietimo sinchronizavimą tarp filmų ir žaidimų ir pastebėjau, kad filmuose spalvų diapazonas buvo šiek tiek vienalytis ir šiek tiek tamsus, o žaidimuose spalvos buvo ryškesnės ir atrodė, kad geriau valdoma sritis!

Palikite Savo Citata