Metaliniai pincetai elektronikos pincetas telefono remontui ir "pasidaryk pats" smulkus antgalis tiksliam apdirbimui

Metaliniai pincetai elektronikos pincetas telefono remontui ir Metaliniai pincetai elektronikos pincetas telefono remontui ir Metaliniai pincetai elektronikos pincetas telefono remontui ir Metaliniai pincetai elektronikos pincetas telefono remontui ir Metaliniai pincetai elektronikos pincetas telefono remontui ir Metaliniai pincetai elektronikos pincetas telefono remontui ir

Metaliniai pincetai elektronikos pincetas telefono remontui ir "pasidaryk pats" smulkus antgalis tiksliam apdirbimui

  • (0 Atsiliepimai)

€3.87 €3.10

(SKU: m37410)

Funkcijos:

OOTDTY

Puikiai tinka mobiliųjų telefonų remontui:Mūsų smulkūs ploni pincetai yra skirti lengvai atlikti subtilų remontą. Ilga ir tvirta rankena užtikrina tikslų valdymą sandariose vietose, todėl jos yra būtinas įrankis atliekant bet kokius remonto darbus.

Universalus ir patikimas: Naudodamiesi skraidymo vielos taisymo funkcija, mūsų pincetai leidžia tiksliai lituoti ir užtikrina patikimus rezultatus.

Pagaminti iš kokybiško metalo, šie pincetai pasižymi ilgaamžiškumu ir atsparumu korozijai, užtikrindami, kad jie atlaikys dažną naudojimą ir ilgas darbo valandas.

Tinka profesionalams ir mėgėjams: nesvarbu, ar esate elektronikos inžinierius, ar "pasidaryk pats" entuziastai, mūsų pincetai yra pritaikyti jūsų poreikiams. Jie puikiai tinka tvarkyti mažas elektronines dalis, tokias kaip laidai ar plokštės laidai, garantuojant tikslias operacijas ir remontą.

Tinka įvairiems nustatymams:Nuo profesionalių remonto dirbtuvių iki namų priežiūros projektų , mūsų pincetai yra būtinas įrankis.

Jie pasižymi tiksliu litavimu ir dalių keitimu, todėl jie yra būtini bet kokioje aplinkoje, kur reikia pritvirtinti elektroninius prietaisus.

Išlaisvinkite savo kūrybiškumą:Mūsų pincetai yra ne tik praktiški, bet ir puikiai tinka atskleisti jūsų kūrybinę pusę. Nesvarbu, ar dirbate su "pasidaryk pats" projektais, ar atliekate eksperimentus, šie pincetai suteikia reikiamą sudėtingų užduočių atlikimui. Atraskite naujas galimybes su mūsų universaliu ir patikimu pincetu.

Specifikacijos:

Medžiaga: lydinys

Spalva: sidabrinė

Varianto tipas: A 1,A 2,A 3; (Parinkties tipas)

Komplektą sudaro:

1xPincetas

Nata:

Prašome leisti 1-2 cm klaidas dėl rankinio matavimo, prieš užsakydami įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Prekės ženklas: OOTDTY

 

Palikite Savo Citata