Sulankstomas telefono laikiklis Stovas su belaidžiu "Bluetooth5.0" suderinamu garsiakalbiu Planšetinis telefonas Išmanusis telefonas neslystantis laikiklis Daugiafunkcinis

Sulankstomas telefono laikiklis Stovas su belaidžiu Sulankstomas telefono laikiklis Stovas su belaidžiu Sulankstomas telefono laikiklis Stovas su belaidžiu Sulankstomas telefono laikiklis Stovas su belaidžiu Sulankstomas telefono laikiklis Stovas su belaidžiu Sulankstomas telefono laikiklis Stovas su belaidžiu

Sulankstomas telefono laikiklis Stovas su belaidžiu "Bluetooth5.0" suderinamu garsiakalbiu Planšetinis telefonas Išmanusis telefonas neslystantis laikiklis Daugiafunkcinis

  • (0 Atsiliepimai)

€22.96 €13.55

(SKU: m376881)

specifikacija

Pavadinimas: Mobiliojo telefono laikiklis su belaidžiu "Bluetooth" garsiakalbiu

Spalva: juoda, balta

Stovo palaikymas: išmaniesiems telefonams ir planšetiniams kompiuteriams

Su Bluetooth suderinama versija: 5.0

Garsiakalbis: 45, 3Ω5W

Baterija: 1200mAh baterija (pridedama)

Atkūrimo režimas: su "Bluetooth" suderinamas ryšio atkūrimas, USB atkūrimas, TF / "Micro SD" kortelės atkūrimas

Dydis: apie 18x7,5x4 cm / 7,09x2,95x1,57 colio

Mobilus maitinimo režimas: įkraunamas 800-1000 mA

Su "Bluetooth" suderinamas ryšys: pritaikytas visiems rinkoje

esantiems gaminiams Aprašymas:

3 atkūrimo režimai: telefono laikiklį galima leisti naudojant su "Bluetooth" suderinamą jungtį, USB ir TF / micro SD kortelę.

Garsiakalbio funkcija: Sukurta naudojant pažangią garso technologiją, nesvarbu, ar klausotės mėgstamos muzikos, ar žiūrite filmą, jums patiks jo nuostabus ir dinamiškas garsas.Be to, ši vyrų technologijų programėlė palaiko USB atmintinę ir SD kortelių atkūrimą.

Integruota baterija: suteikdami iki 12 valandų atkūrimo laiko, galite klausytis mėgstamos muzikos ir garsinių knygų visą dieną be pertraukų. Be to, akumuliatorius greitai įkraunamas, todėl jums nereikės ilgai laukti, kol atgausite muziką.

UNIVERSALUS SUDERINAMUMAS: Telefono stovas, veikiantis su daugeliu išmaniųjų telefonų, planšetinių kompiuterių ir el. skaitytuvų.

Dovana artimiesiems: tai unikalus dovanos variantas mamai, tėčiui, dukrai, sūnui, vyrui, močiutei, seneliui, žmonai, vaikinui, broliui, seseriai, draugui

Tinka bet kokiai progai: įskaitant Motinos dieną, Tėvo dieną, vyrų ir moterų gimtadienio dovanas šaunias technines programėles, Valentino dieną, Kalėdas, jubiliejų, baigimo ceremoniją, namų ruošos dovaną naujiems namams, tinkančią mokytis paaugliams berniukams ir mergaitėms, virtuvės reikmenis.

Produktų sąrašas:

1 * Garsiakalbio stovas

1 * USB duomenų kabelis

Ačiū už palaikymą! Sveiki atvykę pirkti iš mūsų! Norėdami gauti daugiau informacijos apie prekes, galite susisiekti su mumis. Kviečiame apsilankyti. Tikimės, kad turite gražią dieną!

  • Funkcijos: Replikuoti
  • Įkroviklis: kabelinis įkroviklis
  • Turi garsiakalbį: Taip
  • Prekės ženklas: CUJMH
  • suderinamas prekės ženklas: Universalus
  • Tipas: Stalo laikiklis
  • Kilmė: žemyninė Kinija

 

Palikite Savo Citata