Automobilio langų valiklis Langų valiklis Šepetėlio įrankis Priekinio stiklo valiklis su 2 mikropluošto trinkelėmis ir ištraukiama rankena Automatinis stiklas

Automobilio langų valiklis Langų valiklis Šepetėlio įrankis Priekinio stiklo valiklis su 2 mikropluošto trinkelėmis ir ištraukiama rankena Automatinis stiklas Nuotrauka 0 Automobilio langų valiklis Langų valiklis Šepetėlio įrankis Priekinio stiklo valiklis su 2 mikropluošto trinkelėmis ir ištraukiama rankena Automatinis stiklas Nuotrauka 1 Automobilio langų valiklis Langų valiklis Šepetėlio įrankis Priekinio stiklo valiklis su 2 mikropluošto trinkelėmis ir ištraukiama rankena Automatinis stiklas Nuotrauka 2 Automobilio langų valiklis Langų valiklis Šepetėlio įrankis Priekinio stiklo valiklis su 2 mikropluošto trinkelėmis ir ištraukiama rankena Automatinis stiklas Nuotrauka 3 Automobilio langų valiklis Langų valiklis Šepetėlio įrankis Priekinio stiklo valiklis su 2 mikropluošto trinkelėmis ir ištraukiama rankena Automatinis stiklas Nuotrauka 4 Automobilio langų valiklis Langų valiklis Šepetėlio įrankis Priekinio stiklo valiklis su 2 mikropluošto trinkelėmis ir ištraukiama rankena Automatinis stiklas Nuotrauka 5

Automobilio langų valiklis Langų valiklis Šepetėlio įrankis Priekinio stiklo valiklis su 2 mikropluošto trinkelėmis ir ištraukiama rankena Automatinis stiklas

  • (0 Atsiliepimai)

€16.77 €8.38

(SKU: m39171)

Aprašymas:

Lanksti galva, skirta patekti į kampus ir kliūtis bei aplink juos. Lengviau patekti su galva, patogiau valyti automobilio langą. Šis stiklo valytuvas efektyviai apsaugo nuo dulkių kaupimosi negyvuose kampuose, kuriuos sunku išvalyti.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Windshield Cleaner

Medžiaga: aliuminis + eva + poliesteris + nailonas

Bendras ilgis: apie 28-47 cm / 11-18,5 colių

Rankenos skersmuo: apie 1,5 cm / 0,6 colio

Trinkelės dydis: apie 13,5 x 15 cm / 5,3 x 5,9 colio

Pakuočių sąrašas:

Priekinio stiklo valiklis x 1

Valymo pagalvėlės x 2

Nata:

Prašome leisti nedidelius dydžio nuokrypius dėl rankinio matavimo, o apšvietimas fotografijoje gali lemti spalvų skirtumą nei realiame gyvenime.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.【Free Pasukite šluostės galvutę】Lanksti galva, kad patektumėte į kampus ir kliūtis bei aplink juos.Lengviau patekti į galvą, automobilio lango valymas yra patogesnis. Šis stiklo valytuvas efektyviai apsaugo nuo dulkių kaupimosi negyvuose kampuose, kuriuos sunku išvalyti.

2.【Plačiai naudojamas】Priekinio stiklo valytuvas tinka ne tik daugeliui automobilių, sunkvežimių, visureigių, visureigių, bet ir virtuvės, vonios kambario, baldų, veidrodžių, keraminių grindų ir kt.

3.【Patikima kokybė】Plaunamas ir daugkartinio naudojimo padas pagamintas iš mikropluošto, poliesterio ir nailono medžiagos. Automobilio priekinio stiklo valytuvas pagamintas iš PP, aliuminio ir EVA medžiagos, kuri yra tvirta ir patvari.

4.【Lengvas dizainas】Ergonomiško dizaino rankena sklandžiam darbui. Lengvai valo visų tipų akinius. Galite sklandžiau išvalyti savo automobilį naudodami šį mikropluošto automobilio priekinio stiklo valymo įrankį.

5.【Neslystanti rankena】Ilga ergonomiška rankena, lengvai išplečiama iki sunkiai pasiekiamų langų pagrindų.Automobilio langų valiklis turi neslystančią EVA rankeną, minkštą ir nedeformuojamą.

  • elemento plotis: 0.0cm
  • prekės svoris: 120g
  • medžiagos tipas: ABS
  • elemento ilgis: 0.0cm
  • elemento aukštis: 0.0cm
  • elemento tipas: Kempinės, Šluostės ir šepečiai
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • elemento skersmuo: 0.0cm
  • Specialios funkcijos: priekinio stiklo valiklis

 

Palikite Savo Citata