H8WA 3D vairasvirtės analoginių nykščių modulis Playstaion5 valdikliui

H8WA 3D vairasvirtės analoginių nykščių modulis Playstaion5 valdikliui Nuotrauka 0 H8WA 3D vairasvirtės analoginių nykščių modulis Playstaion5 valdikliui Nuotrauka 1 H8WA 3D vairasvirtės analoginių nykščių modulis Playstaion5 valdikliui Nuotrauka 2 H8WA 3D vairasvirtės analoginių nykščių modulis Playstaion5 valdikliui Nuotrauka 3 H8WA 3D vairasvirtės analoginių nykščių modulis Playstaion5 valdikliui Nuotrauka 4 H8WA 3D vairasvirtės analoginių nykščių modulis Playstaion5 valdikliui Nuotrauka 5

H8WA 3D vairasvirtės analoginių nykščių modulis Playstaion5 valdikliui

  • (0 Atsiliepimai)

€6.26 €3.12

(SKU: m39258)

Funkcijos:

OOTDTY

Pagerina jūsų žaidimų patirtį naudojant šį valdiklio vairasvirtės pakeitimą. Pagaminta iš patvarios ABS medžiagos, ji užtikrina tikslų valdymą ir reagavimą.

Lengvai montuojamas ir nuimamas šis vairasvirtės modulis skirtas bet kokio amžiaus žaidėjams. Tai suteikia sklandų ir tikslų valdymą, kad būtų pagerinta žaidimų patirtis.

Nesvarbu, ar esate atsitiktinis, ar entuziastas, šis vairasvirtės pakaitalas jums puikiai tinka. Dėl ergonomiško dizaino ir patikimų eksploatacinių savybių jis tinka ilgoms žaidimų valandoms.

Pakelkite savo žaidimus į kitą lygį naudodami šį aukštos kokybės vairasvirtės pakeitimą. Nesvarbu, ar tyrinėjate virtualius pasaulius, ar dalyvaujate kovose, tai garantuoja tikslią kontrolę ir reagavimą, leidžiantį dominuoti

Atnaujinkite savo žaidimų nustatymus naudodami šį vairasvirtės pakeitimą ir mėgaukitės sklandžia žaidimų patirtimi.Jo lengvas montavimas ir ilgaamžiškumas užtikrina, kad galėsite visiškai pasinerti į Pasiruoškite išlaisvinti savo žaidimų potencialą ir mėgautis valandų valandas linksmybių!

Specifikacijos:

Medžiaga: ABS

Dydis: maždaug 2.3x2.1x1.2cm / 0.9x0.82x0.47inch

"Playstaion5" valdikliui

Komplektą sudaro:

1x 3D analoginės vairasvirtės nykščiai

Nata:

(1).Prašome leisti 1-2 cm klaidas dėl rankinio matavimo, prieš užsakydami įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

(2).Dėl skirtingų monitorių skirtumo vaizdas gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

Ačiū už supratingumą.

  • suderinamas "Sony" modelis: PS5
  • priedų tipas: Pakaitinis apvalkalas
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • suderinamas prekės ženklas / modelis: Sony
  • Prekės ženklas: OPEN-SMART

 

Palikite Savo Citata