Atsarginės dalys, suderinamos su "Honiture G20", "G20 Pro" dulkių siurblio robotu, pagrindiniu šepetėliu, šoniniais šepečiais

Atsarginės dalys, suderinamos su Atsarginės dalys, suderinamos su Atsarginės dalys, suderinamos su Atsarginės dalys, suderinamos su Atsarginės dalys, suderinamos su Atsarginės dalys, suderinamos su

Atsarginės dalys, suderinamos su "Honiture G20", "G20 Pro" dulkių siurblio robotu, pagrindiniu šepetėliu, šoniniais šepečiais

  • (0 Atsiliepimai)

€17.19 €10.99

(SKU: m393391)

Palaikykite dropshippingą ir didmeninę prekybą.

100% originalus ir "Goo d" kokybė su nemokama garantija po pardavimo.

Suderinamas modelis: Šis rinkinys suderinamas su Honiture G20, G20 Pro dulkių siurblio robotu.

Kuprinės priedų rinkinyje yra: 1 pagrindinis šepetys, 4 šoniniai šepečiai, 4 HEPA filtrai, 2 servetėlės, 1 valymo įrankis.

Laikykite "Homevac Cleaner" efektyvų: Jei roboto dulkių siurblio oro filtras yra nešvarus ir užsikimšęs, tai rimtai veikia dulkių valymo efektą ir sutrumpina vidinio dulkių surinkėjo tarnavimo laiką. Jums tereikia pakeisti filtrus kas 3 mėnesius, kad išlaikytumėte Robo-Vac filtravimo efektyvumą.

Lengva naudoti Priedai yra pagaminti iš aukštos kokybės, tvirtų ir ekologiškų medžiagų, todėl yra ne tik patvarūs, bet ir saugūs. Lengva išardyti ir surinkti.

Spalva: kaip parodyta

Medžiaga: plastikas

Pakuote sudaro:

1 * ritininis šepetys

4 * šoninis šepetys

4 * filtras

2 * skudurėlis

1 * valymo šepetys

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

Mokėjimas : 1.Mokėjimas turi būti atliktas per 5 dienas nuo užsakymo. 2.Jei negalite atsiskaityti iškart po aukciono pabaigos, palaukite kelias minutes

Siunta: 1. Mes tiekiame pristatymą pasaulyje. (išskyrus kelias šalis ir APO / FPO). 2.Visi užsakymai bus apdoroti pirmą kartą, kai bus atliktas mokėjimo patvirtinimas. 3. Faktinis pristatymo laikas gali skirtis, ypač atostogų sezono metu.

Atsiliepimai: 1.Įsitikinkite, kad su produktais nėra jokių problemų. 2.Jei turite nepasitenkinimą, susisiekite su mumis prieš atlikdami rev iew. Mes pateiksime jums patenkinamą atsakymą.

3. Jei nėra problemų, pateikite mums 5 žvaigždučių teigiamą atsiliepimą.

  • Kilmė: žemyninė Kinija

 

Palikite Savo Citata