1PC Anti-fog Zomšiniai akiniai Šluostė Daugkartinio naudojimo mikropluošto akinių nuo rūko audinys

1PC Anti-fog Zomšiniai akiniai Šluostė Daugkartinio naudojimo mikropluošto akinių nuo rūko audinys Nuotrauka 0 1PC Anti-fog Zomšiniai akiniai Šluostė Daugkartinio naudojimo mikropluošto akinių nuo rūko audinys Nuotrauka 1 1PC Anti-fog Zomšiniai akiniai Šluostė Daugkartinio naudojimo mikropluošto akinių nuo rūko audinys Nuotrauka 2 1PC Anti-fog Zomšiniai akiniai Šluostė Daugkartinio naudojimo mikropluošto akinių nuo rūko audinys Nuotrauka 3 1PC Anti-fog Zomšiniai akiniai Šluostė Daugkartinio naudojimo mikropluošto akinių nuo rūko audinys Nuotrauka 4 1PC Anti-fog Zomšiniai akiniai Šluostė Daugkartinio naudojimo mikropluošto akinių nuo rūko audinys Nuotrauka 5

1PC Anti-fog Zomšiniai akiniai Šluostė Daugkartinio naudojimo mikropluošto akinių nuo rūko audinys

  • (0 Atsiliepimai)

€4.12 €2.06

(SKU: m398696)

Funkcijos:

OOTDTY

Visiškai nauja ir aukštos kokybės

Laikykite fotoaparato objektyvą be dėmių naudodami šią aukštos kokybės objektyvo valymo šluostę. Efektyvi dulkių šalinimo galimybė užtikrina nuotraukas kiekvieną kartą.

Pagaminta iš aukščiausios kokybės pluošto medžiagos, ši objektyvo valymo šluostė yra švelni, tačiau veiksminga pašalinant dėmes ir pirštų atspaudus nuo fotoaparato objektyvo. Jis nepalieka įbrėžimų ar užpakalių, užtikrindamas optimalią kokybę.

Sukurta profesionaliems fotografams ir fotografijos entuziastams, ši objektyvo valymo šluostė yra būtinas priedas, skirtas palaikyti fotoaparato objektyvo švarą. Tai padeda fotografuoti be jokių trukdžių, kuriuos sukelia nešvarumai ar dulkės.

Nesvarbu, ar esate lauke, ar tyrinėjate puikų lauką, ši objektyvo valymo šluostė yra jūsų patikimas kompanionas. Jis lengvai telpa į fotoaparato krepšį, todėl objektyvą galite valyti bet kur. Atsisveikinkite su neryškiais vaizdais ir pasisveikinkite su ryškiomis nuotraukomis.

Pakelkite savo fotografijos žaidimą naudodami šią objektyvo valymo šluostę. Dėl puikių valymo savybių ir patvarios konstrukcijos jis yra patikimas pasirinkimas tarp fotografų worldwide.in šio esminio įrankio ir mėgaukitės aiškiais, kvapą gniaužiančiais vaizdais, kurie tikrai yra jūsų objektų esmė.

Specifikacijos:

Medžiaga: pluoštas

Komplektą sudaro:

1PC x akinių valiklis

Nata:

Nėra mažmeninės prekybos paketo.

Prašome leisti 0-1 cm paklaidą dėl rankinio matavimo.pls prieš siūlydami kainą įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos. Ačiū!

  • Suderinamas veiksmo kameros prekės ženklas: Canon, DJI, yi, Insta360, GoPro, Sony, NIKONAS
  • Tipas: Priedų rinkinys/komplektas
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • modelio numeris: R66C4NB604911
  • Prekės ženklas: DNVYUAX

 

Palikite Savo Citata