automobilinis kablys atlošo kėdės kablys Itin praktiškas dvigubo kablio ilgis, reguliuojamas dirželio konstrukcija, tinka universaliai transporto priemonei

automobilinis kablys atlošo kėdės kablys Itin praktiškas dvigubo kablio ilgis, reguliuojamas dirželio konstrukcija, tinka universaliai transporto priemonei Nuotrauka 0 automobilinis kablys atlošo kėdės kablys Itin praktiškas dvigubo kablio ilgis, reguliuojamas dirželio konstrukcija, tinka universaliai transporto priemonei Nuotrauka 1 automobilinis kablys atlošo kėdės kablys Itin praktiškas dvigubo kablio ilgis, reguliuojamas dirželio konstrukcija, tinka universaliai transporto priemonei Nuotrauka 2 automobilinis kablys atlošo kėdės kablys Itin praktiškas dvigubo kablio ilgis, reguliuojamas dirželio konstrukcija, tinka universaliai transporto priemonei Nuotrauka 3 automobilinis kablys atlošo kėdės kablys Itin praktiškas dvigubo kablio ilgis, reguliuojamas dirželio konstrukcija, tinka universaliai transporto priemonei Nuotrauka 4 automobilinis kablys atlošo kėdės kablys Itin praktiškas dvigubo kablio ilgis, reguliuojamas dirželio konstrukcija, tinka universaliai transporto priemonei Nuotrauka 5

automobilinis kablys atlošo kėdės kablys Itin praktiškas dvigubo kablio ilgis, reguliuojamas dirželio konstrukcija, tinka universaliai transporto priemonei

  • (0 Atsiliepimai)

€16.67 €6.84

Žymos: automobilio kablio atlošo kėdės kablys.

(SKU: m404499)

ženkleliai:

1、 Aukštos kokybės medžiaga: Mūsų galvos atramos kabliukai yra pagaminti iš aukštos kokybės ABS medžiagos, kuri yra tvirta ir patvari. Oksfordo audinio dirželis taip pat yra labai stiprus.

2、Unikalus dizainas: Šis automobilio galvos atramos kablys sukurtas su ilgu reguliuojamu dirželiu, užtikrinančiu didesnę keliamąją galią, kuri gali būti iki 6 kg. O dvigubo kabliuko konstrukcija leidžia ant jo pakabinti daugiau daiktų.

3、 Lengva naudoti: automobilio piniginės laikiklį galima lengvai sumontuoti be klijų ar kitų įrankių. Jis gali būti sulankstytas, kai nenaudojamas, o kabliuką galima pasukti pirmyn ir atgal.

4、Platus pritaikymas: Šis automobilio piniginės kabliukas gali būti plačiai naudojamas įvairiems daiktams laikyti. Pavyzdžiui, maisto produktai, rankinės, piniginės, mokyklinės rankinės, skėčiai, vandens buteliai, pirkinių krepšiai, kūdikių reikmenys ir kt.

5、Išskirtinis meistriškumas: Šie juodi automobilio galvos atramos kabliukai yra pagaminti sklandžios išvaizdos, kuri nesubraižys jūsų daiktų. Ir jie taip pat nėra lengvai išnykę.

Aprašymas:

1. Aukštos kokybės ABS ir oksfordo audinio medžiaga, tvirta ir patvari.

2. Reguliuojama dirželio konstrukcija, didesnė keliamoji galia.

3. Lengva montuoti, taupykite savo automobilio vietą.

4. Lankstus sukimasis, dvigubo kablio konstrukcija.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Car Ho-oks

Medžiaga: ABS ir oksfordo audinys

Dydis: 17x3.5cm / 6.7x1.4inch

Spalva: juoda

Pakuočių sąrašas:

1 * Galvos atramos kablys

1. Apie grįžtamąjį ryšį:

1.1 Palikite teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždutes, jei esate patenkinti mūsų prekėmis ir paslaugomis.

1.2 Atsiliepimai mums labai svarbūs, todėl nedelsdami susisiekite su mumis PRIEŠ pateikdami neutralų ar neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręstume bet kokią problemą ir suteiktume geriausią klientų aptarnavimą.

1.3 Neįmanoma to išspręsti, jei mes apie juos nežinome (ne)žinome!

2. Kokie galimi mokėjimo būdai?

2.1 Mes priimame "Alipay", "West Union", TT. Visos pagrindinės kredito kortelės priimamos per saugų mokėjimo procesorių ESCROW.

2.2 Pastaba: Kiti apie mokėjimą VIA ši nuoroda: https://service.Musustudija.lt/page/knowledge?pageId=37&category=1000021991&knowledge=1060068630&language=en

2.3 Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas nuo užsakymo.

2.4 Jei negalite atsiskaityti iš karto po aukciono pabaigos, palaukite kelias minutes ir bandykite iš naujo Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas. 3. Aapie pristatymą:

3.1 PRISTATYMAS VISAME PASAULYJE. (išskyrus kai kurias šalis ir APO / FPO), užsakymai apdoroti laiku po mokėjimo patikrinimo.

3.2 Mes siunčiame tik patvirtintais užsakymo adresais. Jūsų užsakymo adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresu.

3.3 Rodomi vaizdai nėra tikrasis elementas ir yra tik jūsų nuoroda.

3.4 PASLAUGOS TRANZITO LAIKĄ teikia vežėjas, išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas. Tranzito laikas gali skirtis, ypač atostogų sezono metu.

3.5 Jei per šį laikotarpį siuntos negavote?, susisiekite su mumis (nedelsdami). Mes kuo greičiau susisieksime su laivybos kompanija ir jums atsakysime.

3.6 Dėl atsargų būklės ir laiko skirtumų mes pasirinksime išsiųsti jūsų prekę iš pirmojo turimo sandėlio, kad galėtume greitai pristatyti.

3.7 Pardavėjas nėra atsakingas už importo muitą, pirkėjas yra už tai atsakingas. Bet koks dėl to kilęs ginčas yra nepagrįstas.

3.8 BR pirkėjas pateikite CPF arba CNPJ, jums bus geriau jį gauti ASAP.ačiū

3.9 Pagal naujausią Kolumbijos politiką: Visi siuntiniai, siunčiami į Kolumbiją muitinės formalumams, bus apmokestinami nuo spalio 11 d., Tarifo riba pakeičiama nuo 200 USD iki 0 USD. Taigi nepamirškite sumokėti mokesčio laiku, kai siuntinys atvyks į muitinę.

Pridedami susiję dokumentai Kolumbijos mokesčių reforma:

4. Grąžinimas ir pinigų grąžinimas:

4.1 Jūs turite 7 dienas susisiekti su mumis ir 30 dienų grąžinti jį po to, kai jį gavote. Jei laikote jį ilgiau nei 7 dienas, jis laikomas panaudotu ir MES NEIŠDUOSIME JUMS PINIGŲ GRĄŽINIMO AR PAKEITIMO.

4.2 NĖRA JOKIŲ IŠIMČIŲ! Siuntimo išlaidas tiek pardavėjas, tiek pirkėjas padengia per pusę.

4.3 Visos grąžinamos prekės TURI būti originalioje pakuotėje ir JŪS PRIVALOTE pateikti mums siuntimo sekimo numerį, konkrečią grąžinimo priežastį.

4.4 Mes grąžinsime VISĄ JŪSŲ LAIMĖTĄ PASIŪLYMO SUMĄ, gavę prekę originalios būklės ir pakuotę su visais komponentais, priedais, PO TO, kai PIRKĖJAS ir Pardavėjas atšauks sandorį iš Musustudija.lt.OR, galite pasirinkti pakeitimą.

4.5 Mes padengsime visas siuntimo išlaidas, jei produktas (-ai) yra ne toks, kaip reklamuojama.

  • Kilmė: žemyninė Kinija

 

Palikite Savo Citata