Sulankstomų atsuktuvų rinkinys Mažas veržliarakčio rinkinys Daugiafunkcis šešiakampis atsuktuvas Sulankstomas įrankis su atsuktuvu Dviračių remontas

Sulankstomų atsuktuvų rinkinys Mažas veržliarakčio rinkinys Daugiafunkcis šešiakampis atsuktuvas Sulankstomas įrankis su atsuktuvu Dviračių remontas Nuotrauka 0 Sulankstomų atsuktuvų rinkinys Mažas veržliarakčio rinkinys Daugiafunkcis šešiakampis atsuktuvas Sulankstomas įrankis su atsuktuvu Dviračių remontas Nuotrauka 1 Sulankstomų atsuktuvų rinkinys Mažas veržliarakčio rinkinys Daugiafunkcis šešiakampis atsuktuvas Sulankstomas įrankis su atsuktuvu Dviračių remontas Nuotrauka 2 Sulankstomų atsuktuvų rinkinys Mažas veržliarakčio rinkinys Daugiafunkcis šešiakampis atsuktuvas Sulankstomas įrankis su atsuktuvu Dviračių remontas Nuotrauka 3 Sulankstomų atsuktuvų rinkinys Mažas veržliarakčio rinkinys Daugiafunkcis šešiakampis atsuktuvas Sulankstomas įrankis su atsuktuvu Dviračių remontas Nuotrauka 4 Sulankstomų atsuktuvų rinkinys Mažas veržliarakčio rinkinys Daugiafunkcis šešiakampis atsuktuvas Sulankstomas įrankis su atsuktuvu Dviračių remontas Nuotrauka 5

Sulankstomų atsuktuvų rinkinys Mažas veržliarakčio rinkinys Daugiafunkcis šešiakampis atsuktuvas Sulankstomas įrankis su atsuktuvu Dviračių remontas

  • (0 Atsiliepimai)

€19.20 €6.91

(SKU: m40791)

Šis sulankstomų atsuktuvų rinkinys yra vietą taupantis ir daugiafunkcinis įrankis, tinkantis visų rūšių mechaninės priežiūros, surinkimo ir išmontavimo darbams. Dėl tikslių matmenų jį lengva laikyti ir jis nėra lengvai sugadinamas, todėl yra vertingas bet kurio meistro įrankių rinkinio priedas.

Produkto medžiaga: aliuminis ir plienas

Gaminio dydis: 8.3 * 3.2 * 2.2cm/3.26 * 1.25 * 0.86in

Produkto naudojimas: savarankiškos kelionės, sportas lauke, kasdieniai baldai

Gaminio funkcijos: Stipininis veržliaraktis, 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 mm vidinis šešiakampis veržliaraktis, išorinis šešiakampis veržliaraktis, atsuktuvas "Phillips", atsuktuvas su plyšiu, grandininis pjaustytuvas

Produktų sąrašas:

sulankstomas šešiakampis atsuktuvas su raktu*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Sulankstomas dizainas: Padarykite revoliuciją savo įrankių rinkinyje naudodami šio šešiakampio lizdo veržliarakčio sulankstomą dizainą, sumažindami dydį ir svorį, kad būtų lengva laikyti ir nešioti. Taupo vietą ir supaprastina darbo efektyvumą.

2.Tvirtas patikimumas: Pagamintas iš labai tvirtų medžiagų, mūsų šešiakampis lizdo veržliaraktis yra atsparus dilimui, atsparus rūdims ir nėra lengvai pažeidžiamas. Šis patvarus įrankis pasižymi patikimu veikimu pakartotiniam naudojimui.

3. Daugiafunkcinis įrankis: daugiafunkcinis vidinis šešiakampis veržliaraktis keičia žaidimą! Jame integruoti šešiakampiai veržliarakčiai, atsuktuvų antgaliai ir kt., Tenkinantys įvairius naudojimo poreikius. , patogus ir taupantis laiką.

4. Didelis tikslumas: Šis šešiakampis lizdo veržliaraktis užtikrina tikslią jūsų įrangos priežiūrą, leisdamas tiksliai priveržti arba atlaisvinti varžtus. Jis turi tikslius matmenis, kurie tvirtai priglunda prie varžtų galvučių ir apsaugo nuo slydimo ar pašalinimo.

5. Kelių scenarijų taikymas: Mūsų šešiakampis lizdo veržliaraktis puikiai tinka baldų surinkimui ir įvairioms mechaninės priežiūros užduotims atlikti.Dėl savo universalumo jis tinka įvairiems projektams, nuo automobilių remonto iki surinkimo ir išmontavimo darbų.

  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Prekės ženklas: VAHIGCY

 

Palikite Savo Citata