Korio lipdukų automobilis Kūrybinis korio formos auto kėbulo dekoravimo lipdukai Atspindintis šešiakampis automobilio galinių žibintų lipdukas Automobilių grafika

Korio lipdukų automobilis Kūrybinis korio formos auto kėbulo dekoravimo lipdukai Atspindintis šešiakampis automobilio galinių žibintų lipdukas Automobilių grafika Nuotrauka 0 Korio lipdukų automobilis Kūrybinis korio formos auto kėbulo dekoravimo lipdukai Atspindintis šešiakampis automobilio galinių žibintų lipdukas Automobilių grafika Nuotrauka 1 Korio lipdukų automobilis Kūrybinis korio formos auto kėbulo dekoravimo lipdukai Atspindintis šešiakampis automobilio galinių žibintų lipdukas Automobilių grafika Nuotrauka 2 Korio lipdukų automobilis Kūrybinis korio formos auto kėbulo dekoravimo lipdukai Atspindintis šešiakampis automobilio galinių žibintų lipdukas Automobilių grafika Nuotrauka 3 Korio lipdukų automobilis Kūrybinis korio formos auto kėbulo dekoravimo lipdukai Atspindintis šešiakampis automobilio galinių žibintų lipdukas Automobilių grafika Nuotrauka 4 Korio lipdukų automobilis Kūrybinis korio formos auto kėbulo dekoravimo lipdukai Atspindintis šešiakampis automobilio galinių žibintų lipdukas Automobilių grafika Nuotrauka 5

Korio lipdukų automobilis Kūrybinis korio formos auto kėbulo dekoravimo lipdukai Atspindintis šešiakampis automobilio galinių žibintų lipdukas Automobilių grafika

  • (0 Atsiliepimai)

€7.84 €3.92

(SKU: m41544)

ženkleliai:

1. Aukštos kokybės medžiaga: Mūsų korio formos automobilių lipdukai yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, skirti montuoti lauke. Jie yra atsparūs UV spinduliams ir plaunami automobiliu, todėl gali atlaikyti bet kokias oro sąlygas ir išlaikyti jūsų automobilį stilingą.

2. Unikalus dizainas: Šie korio dizaino lipdukai suteikia jūsų automobiliui stiprų vizualinį poveikį, todėl monotoniškų dažų apdaila tikrai traukia akį. Juos lengva pritaikyti ir pašalinti.

3. Patvarus ir saugus: Šie korio formos automobilio lipdukai pasižymi stipriu sukibimu, kuris nepakenks jūsų dažams ar natūraliai apdailai. Jie gali atlaikyti saulės šviesą, lietų, šaltą ir sausą klimatą nenukrisdami.

4. Lengva naudoti: lengvai pakelkite savo automobilio išvaizdą naudodami mūsų korio formos automobilio lipdukus. Tiesiog nuvalykite vietą, tvirtai užklijuokite lipduką ir grožėkitės aptakia nauja išvaizda.Patvarūs ir atsparūs vandeniui, šie lipdukai nereikalauja jokios priežiūros ir lengvai neišbluks, nenulus ir neskilinės.

5. Platus pritaikymas: Šie korio formos automobilių lipdukai idealiai tinka ne tik automobiliams, elektromobiliams, visureigiams, pikapams ir lenktyniniams automobiliams. Dėl galimybės lengvai uždėti ir nuimti, be jokių palikimų ar pažeidimų, jie yra plačiai pritaikomi bet kuriai transporto priemonei.

Aprašymas:

Suteikite savo automobiliui šiek tiek kūrybiškumo su mūsų "Honeycomb Car Decal"! Dėl ryškių spalvų ir stipraus vizualinio poveikio jūsų transporto priemonė tikrai išsiskirs kelyje. Pagamintas iš patvarios medžiagos, jis lengvai nenukris, todėl yra plaunamas automobiliu. Prieš klijuodami lipduką, būtinai nuvalykite vietą. Dėl plataus pritaikymo jis puikiai tinka bet kuriam automobilio savininkui, norinčiam savo važiavimui suteikti šiek tiek charakterio.

Specifikacijos:

1. Produkto pavadinimas: Korio lipdukas

2. Medžiaga: lipdukas

3. Dydis: 11 * 17 cm / 4,33 * 6,69 colio

4. Raštas: korio šešiakampis

5. Tipas: Kūno lipdukas

6. Spalva: juoda, balta, raudona, spalvinga

Pakuočių sąrašas:

Koryto koryto automobilio lipdukai*1

  • elemento tipas: lipdukai ir lipdukai
  • medžiagos tipas: Lipdukas
  • elemento aukštis: 0.1cm
  • Specialios funkcijos: Kūrybingi ir atspindintys šešiakampiai automobilio lipdukai
  • elemento ilgis: 11cm
  • prekės svoris: 1.00kg
  • elemento plotis: 17cm
  • Kilmė: žemyninė Kinija

 

Palikite Savo Citata