20/22mm "Quick Fit" metalinis adapteris "Samsung Watch 6" 40 mm 44 mm klasikinis 43 47 mm, skirtas "Samsung Watch 4 5 Pro Watch" jungčiai

20/22mm 20/22mm 20/22mm 20/22mm 20/22mm 20/22mm

20/22mm "Quick Fit" metalinis adapteris "Samsung Watch 6" 40 mm 44 mm klasikinis 43 47 mm, skirtas "Samsung Watch 4 5 Pro Watch" jungčiai

  • (0 Atsiliepimai)

€1.98 €0.67

(SKU: m418863)

Ženklelių taškai:

1. Lengvas ryšys: lengvai prijunkite "Watch6" ir kitus išmaniuosius laikrodžius prie bet kurio dirželio naudodami mūsų laikrodžio apyrankės jungtį. Šis didelio suderinamumo priedas pašalina bet kokias suderinamumo problemas, todėl galima sklandžiai integruotis su jūsų asmeniniu stiliumi ir funkciniais poreikiais.

2. Naujoviška medžiagų technologija: pagaminta iš kietų medžiagų, mūsų laikrodžio juostos jungtis pasižymi plieninės galvutės grūdelių dizainu, užtikrinančiu tvirtą, patvarų ir ilgalaikį ryšį. Pašalinkite juostų keitimo sudėtingumą naudodami mūsų paprastą naudoti dizainą ir sutaupykite laiko montuodami ir pašalindami.

3.Universal Fit: Dėl mūsų laikrodžių apyrankės jungties 20 mm ir 22 mm parinkčių jis suderinamas su keliais laikrodžių modeliais, todėl sklandžiai tinka bet kokiai progai.

4.Patobulintas suderinamumas: išplėskite laikrodžio universalumą susiedami jį su įvairiomis apyrankėmis.Ši juostinė jungtis papildo visus stilius, tiek odinius, tiek metalinius, suteikdama jūsų laikmačiui nepakartojamo rafinuotumo. Dėl paprasto dizaino jūsų laikrodžio estetika išlieka nepakitusi.

5. Puikus pakeitimas: Šiame išmaniųjų laikrodžių priedų rinkinyje yra viskas, ko reikia norint pritvirtinti laikrodžio apyrankę prie įrenginio. Jis turi stabilų ir patikimą veikimą, kuris užtikrina puikų prigludimą ir sklandų slydimą. Nesvarbu, ar jums reikia pakeitimo, ar norite pakeisti savo stilių, ši jungtis yra idealus pasirinkimas.

Transformuokite savo laikrodį naudodami šią gražią ir madingą dirželio juostos jungtį.Lengva įdiegti ir išimti, ji suteikia geresnę vartotojo patirtį. Turėdami dvi specifikacijas, be vargo prijunkite laikrodį prie dirželio ir pakelkite savo stilių.

Taikomi modeliai:

skirta "Samsung Galaxy Watch"6

skirta "Samsung Galaxy Watch6 Classic

" skirta "Samsung Galaxy Watch"5

skirta "Samsung Galaxy Watch5pro

" skirta "Samsung Galaxy Watch4

" skirta Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm

Medžiaga: nerūdijantis plienas 316

Svoris: 0.002KG

Tikslas: Mygtukus lengviau išardyti ir surinkti ausimis.

Pakuočių sąrašas:

Laikrodžio juostos jungtis * 1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektų ir kameros kampų elemento spalva ir paveikslėlyje rodoma spalva gali turėti niuansų.

Dėl rankinio matavimo produkto dydis gali būti tolerancija.

  • Taikymas Amžiaus grupė: Suaugęs
  • suderinamumas: Android"
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Tipas: Žiūrėti dirželį
  • Prekės ženklas: Rondaful

 

Palikite Savo Citata