Fabwigs Hair 5PCS LOT Žmogaus plaukų ryšuliai su uždarymu 4 ryšuliai Peru tiesus plaukų pynimas natūrali spalva 4*4 Nėrinių uždarymas Remy

Fabwigs Hair 5PCS LOT Žmogaus plaukų ryšuliai su uždarymu 4 ryšuliai Peru tiesus plaukų pynimas natūrali spalva 4*4 Nėrinių uždarymas Remy Nuotrauka 0 Fabwigs Hair 5PCS LOT Žmogaus plaukų ryšuliai su uždarymu 4 ryšuliai Peru tiesus plaukų pynimas natūrali spalva 4*4 Nėrinių uždarymas Remy Nuotrauka 1 Fabwigs Hair 5PCS LOT Žmogaus plaukų ryšuliai su uždarymu 4 ryšuliai Peru tiesus plaukų pynimas natūrali spalva 4*4 Nėrinių uždarymas Remy Nuotrauka 2 Fabwigs Hair 5PCS LOT Žmogaus plaukų ryšuliai su uždarymu 4 ryšuliai Peru tiesus plaukų pynimas natūrali spalva 4*4 Nėrinių uždarymas Remy Nuotrauka 3 Fabwigs Hair 5PCS LOT Žmogaus plaukų ryšuliai su uždarymu 4 ryšuliai Peru tiesus plaukų pynimas natūrali spalva 4*4 Nėrinių uždarymas Remy Nuotrauka 4 Fabwigs Hair 5PCS LOT Žmogaus plaukų ryšuliai su uždarymu 4 ryšuliai Peru tiesus plaukų pynimas natūrali spalva 4*4 Nėrinių uždarymas Remy Nuotrauka 5

Fabwigs Hair 5PCS LOT Žmogaus plaukų ryšuliai su uždarymu 4 ryšuliai Peru tiesus plaukų pynimas natūrali spalva 4*4 Nėrinių uždarymas Remy

  • (0 Atsiliepimai)

€241.79

(SKU: m43486)

Fabwigs Hair 5PCS LOT Žmogaus plaukų ryšuliai su uždarymu 4 ryšuliai

Peru tiesių plaukų pynimas natūrali spalva 4 * 4 nėrinių uždarymas Remy

Prekės ženklas: Fabwigs Žmogaus plaukų ryšuliai su uždarymo plaukų sytle: Peru Remy plaukų ryšuliai su nėrinių uždarymo tekstūra: Peru tiesi spalva: natūrali spalva Ilgis: 10 '' - 28 " Svoris: 100G / ryšulys Medžiaga: 100% Žmogaus plaukai be cheminio apdorojimo Pristatymas: 3-7 dienos Gyvenimo laikas: Paskutinis daugiau nei 12 mėnesių

Nemokamas pristatymas! Užsakymas paprastai paskelbtas UPS, DHL arba TNT, paprastai užtrunka 2–7 darbo dienas, kol pastebėsite: kadangi "Express" negalėjo gauti pašto dėžutės, kai jūsų išvykimo adresas, pls pateikite mums savo išsamų adresą ačiū už supratimą! Laimingai apsipirkite mūsų FABWIGS PARDUOTUVĖJE!

Atkreipkite dėmesį į nėrinių priekinį užsegimą su ryšuliais, kad jie būtų kuo geresnės būklės.Jie yra vertingi jūsų išvaizdos priedai ir iš tikrųjų yra gana lengvai prižiūrimi. Viskas, ką jums reikia žinoti, yra keletas pagrindinių priežiūros instrukcijų, kaip nurodyta toliau. Šie patarimai gali padėti išlaikyti žmogaus plaukų priauginimą pasakišką ir ilgiau trunkantį.

Būkite itin švelnūs

Rūpindamiesi nėrinių priekiniu uždarymu su ryšuliais , švelniai šukuodami ar formuodami priauginimus, galite užkirsti kelią plaukų iškritimui. Naudokite minkštų šerių šepetėlį, pradėkite nuo apačios ir lėtai dirbkite aukštyn. Geriausia jais rūpintis labiau nei savo plaukais.

Prauskitės drėkinamosiomis plaukų priežiūros priemonėmis

Nėrinių priekinį užsegimą plaukite ryšuliais ne daugiau kaip 3 kartus per savaitę drėkinančiomis plaukų priežiūros priemonėmis.Kadangi jūsų priauginimas negauna natūralių aliejų iš galvos odos, kad plaukai būtų geros būklės, tai neleis drėgmei patekti į šampūną ir tuo pačiu neišsausins jų nuo per didelio šampūno

Naudokite apsaugą nuo karščio

Naudokite apsauginę priemonę nuo karščio ant nėrinių priekinio užsegimo su ryšuliais, kad sumažintumėte šilumos pažeidimo riziką, kai ant plaukų naudojate šildomą prietaisą.

Gili būklė

Kartą per savaitę atsargiai uždėkite nėrinių priekinį užsegimą ryšuliais drungname vandenyje ir užtepkite šiek tiek kondicionieriaus. Palikite maždaug 20 minučių, tada nuplaukite ir leiskite natūraliai išdžiūti, naudodami džiovintuvą, jie bus pažeisti, jei bus naudojami per daug. Jei reikia, įdėkite džiovintuvą į vėsią aplinką (beveik taip, lyg tai būtų vėjas).

Laikykite galus apipjaustytus

Kad ir kokie atsargūs būtumėte, jūsų nėrinių priekinis uždarymas su ryšuliais greičiausiai bus suskaidytas.Kad pažeidimas nejudėtų aukštyn plaukų velenu, nupjaukite galus kas 6 - 10 savaičių. Tai galite padaryti patys, naudodamiesi salono žirklėmis, arba kreiptis į šukuoseną.

Klausimas: Kas yra Remy plaukai

A: Aukščiausios kokybės priauginimas, Brazilijos ir Peru žmogaus remy plaukai, remy plaukai vis dar apdoroja odelių sluoksnį, kuris yra tolimiausia plaukų sruogos dalis; Jis primena malksnas ant stogo. Visi remy plaukai turi odelių sluoksnį, tekantį ta pačia kryptimi, tekantį taip, kaip natūraliai. Odelės sluoksnis yra svarbus, kai jis yra susijęs su plaukų susivėlimu .naudojimo ilgaamžiškumas(iki vienerių metų) ir kaip gerai šviečia plaukai. Kai odelių sluoksnis yra nepažeistas ir guli plokščias, plaukai gali atspindėti šviesą, kad plaukai spindėtų.

Klausimas: Kiek ryšulių reikia visai galvai?

A: Paprastai pilnai galvai pakanka 3 ryšulių, nes visų ryšulių svoris yra pastovus, trumpesnė pakuotė yra storesnė už ilgesnę. Visą galvos montavimą galite gauti pagal šiuos pasiūlymus. Jei jūsų galva yra didesnė nei standartinė, geriau pasiimti dar vieną ryšulį.

Klausimas: Kokio tipo plaukų priežiūros priemones turėčiau naudoti

A: Elkitės su šiais 3 ryšuliais su uždarymu taip, lyg tai būtų jūsų pačių plaukai. Naudokite geros kokybės šampūną ir kondicionavimo produktus. Labai svarbu, kad plaukai būtų minkšti ir lengvai valdomi, todėl naudokite atostogas kondicionieriuose. Taip pat galite naudoti produktus ilgą laiką. Rekomenduojami šampūnai ir kondicionieriai: Pantene PROV ,gydymui ir kasdieniam naudojimui: Alyvuogių aliejaus plaukų poliravimo priemonė

Klausimas: Ar mano plaukai gali būti ištiesinti, garbanoti?

A: Nėrinių priekinį užsegimą su ryšuliais elkitės taip, lyg jis būtų jūsų paties.Naudokite plokščią lygintuvą/tiesintuvą ar žnyples, net ir prigludus, bet kaip ir su savo plaukais, niekada nenaudokite karštų įrankių per daug, nes galite išdžiovinti plaukus ir jie neišsilaikys taip ilgai.

Klausimas: Kiek laiko tai trunka?

A: 3 paketai su uždarymu gali trukti labai ilgai, priklausomai nuo to, kaip jį prižiūrite. Labai gerai prižiūrėkite, kad jis tarnautų ilgiau. Jei jie nebus gydomi pagarbiai, juos reikės keisti kas tris ar šešis mėnesius. Kuo daugiau juos prižiūrėsite, tuo ilgiau jie tarnaus.

Klausimas: Kodėl mano plaukai susipainioja?

A: Jūsų 3 ryšuliai su užsegimu gali susipainioti dėl sausumo, aliejaus ir nešvarumų kaupimosi, sūraus vandens, chloro ir nešukavimo (plačių dantų šukų) plaukų kasdien. Būtinai plaukite ir kondicionuokite plaukus bent kartą per savaitę, du kartus per savaitę yra geriau. Naudokite drėkinančius lašus arba pasitarkite su savo stilistu, kad gautumėte daugiau pagalbos.

Klausimas: Kodėl mano plaukai slenka?

A: Pirmą kartą plaunant nėrinių priekinį užsegimą ryšuliais , jis gali šiek tiek išsilieti, ir nesijaudinkite, tai normalus reiškinys. Šepečiu juos šukomis, sudrėkinkite prieš šukuodami, įdėkite į juos kondicionierių, kad išvengtumėte plaukų. Plaukų slinkimą gali sukelti daugybė dalykų. Šilumos žala, kurią sukelia pūtimo džiovintuvai, garbanojimo lygintuvai ir plokštikliai, taip pat dažymas ir prailginimas, sukelia lūžimą.

  • Prekės ženklas: fabwigs
  • Žmogaus plaukų tipas: Peru plaukai
  • Ilgiausia plaukų proporcija: >=15%, 10%-30%
  • medžiagos klasė: Remy plaukai
  • dalies dizainas: Trys dalys
  • Tinkamos mirštančios spalvos: Visos spalvos
  • galima permed: Taip
  • Tekstūra: TIESĖ
  • Cheminis apdorojimas: Ištiesinta
  • Pakuotė: 4 vnt Ataudai &1 vnt Uždarymas

 

Palikite Savo Citata