Blauzdos raumenų jogos pagalbinė lenta giliam raumenų tempimui ir atsipalaidavimui ir puikiai yra tvirta

Blauzdos raumenų jogos pagalbinė lenta giliam raumenų tempimui ir atsipalaidavimui ir puikiai yra tvirta Nuotrauka 0 Blauzdos raumenų jogos pagalbinė lenta giliam raumenų tempimui ir atsipalaidavimui ir puikiai yra tvirta Nuotrauka 1 Blauzdos raumenų jogos pagalbinė lenta giliam raumenų tempimui ir atsipalaidavimui ir puikiai yra tvirta Nuotrauka 2 Blauzdos raumenų jogos pagalbinė lenta giliam raumenų tempimui ir atsipalaidavimui ir puikiai yra tvirta Nuotrauka 3 Blauzdos raumenų jogos pagalbinė lenta giliam raumenų tempimui ir atsipalaidavimui ir puikiai yra tvirta Nuotrauka 4 Blauzdos raumenų jogos pagalbinė lenta giliam raumenų tempimui ir atsipalaidavimui ir puikiai yra tvirta Nuotrauka 5

Blauzdos raumenų jogos pagalbinė lenta giliam raumenų tempimui ir atsipalaidavimui ir puikiai yra tvirta

  • (0 Atsiliepimai)

€12.57 €7.54

(SKU: m43828)

Aprašymas:

Pėdų neštuvų rokeris:Lenkimas atitinka ergonomiką ir suteikia platų funkcijų spektrą. Antislydimo apačia užtikrina saugų naudojimą.

Kulkšnies tempimo lenta: Ši lenta skirta padėti ištempti blauzdos raumenis. Jis tinka pacientams, sergantiems plantariniu fascitu, Achilo tendinitu ir kitais pėdų skausmais.

Blauzdos raumenų jogos pagalbinė lenta: Naudokite šią daugiafunkcinę lentą, kad pagerintumėte savo jogos praktiką. Jo daugialypiai dryžuoti grioveliai padeda sumažinti slėgį, taip pat yra tvirti ir patvarūs.

Fitneso pratimų masažo pagalbinė lenta: Naudokite šią masažo lentą, kad pagerintumėte savo kūno rengybos įpročius. Puikios medžiagos yra patvarios ir užtikrina ilgalaikį naudojimą.

Namų treniruoklių įranga: Naudokite šį prietaisą, kad efektyviai ištemptumėte blauzdos raumenis namuose. Naudokite jį atsisveikindami su skausmu ir diskomfortu. Puikus apdirbimas su keliomis spalvomis.

specifikacija:

Spalva: daugiaspalvė.

Medžiaga: ABS.

Nata:

Gali būti šiek tiek spalvų iškraipymų dėl skirtingos kompiuterio skiriamosios gebos.

Dėl skirtingo rankų matavimo gali būti nedidelių klaidų.

Komplektą sudaro:

Kniedės skriemulys 1PCS

  • Mokymo svetainė: Pėda
  • skyriaus pavadinimas: Unisex
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Prekės ženklas: elenxs
  • Sporto rūšis: Balanso treniruotės

 

Palikite Savo Citata