Natūralus avikailis Automobilių plovimo rankšluosčiai Super sugeriantis automobilio namų langas Stiklo džiovinimo valymo šluostė Greitas sausas automobilio plovimo rankšluostis

Natūralus avikailis Automobilių plovimo rankšluosčiai Super sugeriantis automobilio namų langas Stiklo džiovinimo valymo šluostė Greitas sausas automobilio plovimo rankšluostis Nuotrauka 0 Natūralus avikailis Automobilių plovimo rankšluosčiai Super sugeriantis automobilio namų langas Stiklo džiovinimo valymo šluostė Greitas sausas automobilio plovimo rankšluostis Nuotrauka 1 Natūralus avikailis Automobilių plovimo rankšluosčiai Super sugeriantis automobilio namų langas Stiklo džiovinimo valymo šluostė Greitas sausas automobilio plovimo rankšluostis Nuotrauka 2 Natūralus avikailis Automobilių plovimo rankšluosčiai Super sugeriantis automobilio namų langas Stiklo džiovinimo valymo šluostė Greitas sausas automobilio plovimo rankšluostis Nuotrauka 3 Natūralus avikailis Automobilių plovimo rankšluosčiai Super sugeriantis automobilio namų langas Stiklo džiovinimo valymo šluostė Greitas sausas automobilio plovimo rankšluostis Nuotrauka 4 Natūralus avikailis Automobilių plovimo rankšluosčiai Super sugeriantis automobilio namų langas Stiklo džiovinimo valymo šluostė Greitas sausas automobilio plovimo rankšluostis Nuotrauka 5

Natūralus avikailis Automobilių plovimo rankšluosčiai Super sugeriantis automobilio namų langas Stiklo džiovinimo valymo šluostė Greitas sausas automobilio plovimo rankšluostis

  • (0 Atsiliepimai)

€13.92 €6.96

(SKU: m43925)

Aprašymas:

Lengvai ir patogiai išdžiovinkite savo automobilį naudodami mūsų automobilio džiovinimo rankšluostį.Kiekviena detalė yra supjaustyta rankomis ir suprojektuota naudojant kitus didelio tikslumo instrumentus, užtikrinant švarią ir šviesią apdailą. Šis rankšluostis nekenkia jūsų rankoms, todėl jį lengva naudoti. Tai taip pat puiki dovana automobilių entuziastams.

Specifikacijos:

Produkto medžiaga: avikailis

Produkto dydis: 50 * 80 cm / 19.69 * 31.5in

Gaminio svoris: 70g

Pakuočių sąrašas:

Automobilių plovimo rankšluostis x1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitoriaus ir šviesos efektų tikroji elemento spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukose rodomos spalvos.

2. Atleiskite nedidelį matavimo nuokrypį dėl rankinio matavimo.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Minkštas ir sugeriantis: Pagaminti iš minkšto ir švelnaus avikailio, mūsų automobilių plovimo rankšluosčiai yra itin stiprūs vandens absorbcijoje, todėl puikiai tinka greitam transporto priemonės džiovinimui. Jūsų rankos nepakenks savo subtilia tekstūra, tuo pačiu užtikrindamos nepriekaištingą apdailą.

2. Išskirtinis stilius: Padėkite savo automobilio plovimo rankšluosčius į ekraną su mūsų madingu dizainu. Kiekvienas gabalas yra supjaustytas rankomis, kad būtų pasiekta unikali forma, puikiai tinkanti pademonstruoti savo prabangų skonį.

3.Daugiafunkciniai automobilių rankšluosčiai: Pašalinkite nešvarumus ir nešvarumus kiekviename kampe naudodami šias universalias valymo šluostes. Idealiai tinka džiovinti, poliruoti ir detalizuoti viską nuo automobilio išorės iki stiklo paviršių ir fotoaparato objektyvų, jie nepaliks pėdsakų.

4. Puiki automobilio priežiūra: pasirūpinkite, kad jūsų automobilis atrodytų švarus ir naujas, naudodami mūsų automobilių plovimo rankšluosčių džiovinimo pakuotę. Sugerianti medžiaga yra švelni ir nepažeis dažų paviršių.Atsisveikinkite su dryžiais ar įbrėžimais, kad kiekvieną kartą pasiektumėte tobulą apdailą.

5.Praktiškas ir patikimas: Šie automobilių plovimo rankšluosčiai puikiai tinka greitai ir efektyviai išdžiovinti automobilį, nepaliekant jokių dryžių ar pūkelių. Nesvarbu, ar norite juos dovanoti savo artimiesiems, draugams ar sau, šie rankšluosčiai juos sužavės tiek aukščiausios klasės jausmu, tiek praktiškumu.

  • elemento skersmuo: 0.00inch
  • elemento plotis: 0.00inch
  • prekės svoris: 72g
  • elemento ilgis: 0.00inch
  • elemento aukštis: 0.00inch
  • medžiagos tipas: Avikailis
  • Kilmė: žemyninė Kinija

 

Palikite Savo Citata