MĖNULIS. QG fotografija Fonas Kalėdų dekoras Auksiniai varpai Snaigė Mėlynos pušys Šviesos taškas "Bokeh" siena Foto fono rekvizitai

MĖNULIS. QG fotografija Fonas Kalėdų dekoras Auksiniai varpai Snaigė Mėlynos pušys Šviesos taškas MĖNULIS. QG fotografija Fonas Kalėdų dekoras Auksiniai varpai Snaigė Mėlynos pušys Šviesos taškas MĖNULIS. QG fotografija Fonas Kalėdų dekoras Auksiniai varpai Snaigė Mėlynos pušys Šviesos taškas MĖNULIS. QG fotografija Fonas Kalėdų dekoras Auksiniai varpai Snaigė Mėlynos pušys Šviesos taškas MĖNULIS. QG fotografija Fonas Kalėdų dekoras Auksiniai varpai Snaigė Mėlynos pušys Šviesos taškas MĖNULIS. QG fotografija Fonas Kalėdų dekoras Auksiniai varpai Snaigė Mėlynos pušys Šviesos taškas

MĖNULIS. QG fotografija Fonas Kalėdų dekoras Auksiniai varpai Snaigė Mėlynos pušys Šviesos taškas "Bokeh" siena Foto fono rekvizitai

  • (0 Atsiliepimai)

€40.50 €28.34

(SKU: m461487)

FONO EKRANAS

---

--- APIE MEDŽIAGĄ

--- "Econ Vinyl" ( sintetinio pluošto meno audinys ) yra tam tikras pluošto audinys nugaroje kaip atrama ir lygi meno danga priekyje, kad vaizdai ir spalvos atitiktų tikrovę. Tai profesionali tradicinė medžiaga, skirta naudoti fotografijos fonus.

Savybė: nėra atspindinčios, vientisos, patvarios, neplyštančios, sulankstomos ir lengvai nešiojamos, tikroviškos spalvos.

--- Pastabos: fonas nėra atsparus vandeniui, venkite vandens ir tiesioginio saulėlydžio, jei jums reikia naudoti nuotraukų sienų foną lauke, nuimkite jį tol, kol baigsite. Ir netrinkite, laikykite fonus tamsioje ir sausoje vietoje.

--- DUK

--- 1 klausimas: Ar galiu tinkinti savo asmeninį foną?

1 atsakymas: teikiame nemokamą individualizuotą tinkinimo paslaugą, pvz., skirtingų dydžių tinkinimą, teksto, nuotraukos pridėjimą ar fono tinkinimą pagal jūsų nuotrauką. Prieš užsakydami susisiekite su mumis, kad patvirtintumėte individualų planą.

--- 2 klausimas : Kaip pašalinti raukšles?

2 atsakymas: naudokite lygintuvą, kad apdorotumėte fono užpakalinę pusę (ne vaizdo pusę) vidutinėje ir žemoje temperatūroje. Pakartotinai lyginkite keletą kartų, kol raukšlės bus pašalintos. Būkite ypač atsargūs, kad nepažeistumėte fono nuo aukštos temperatūros.

--- 3 klausimas : Kaip pataisyti foną?

3 atsakymas: Mūsų fotografijos fonas yra minkštas ir lygus, 100–120 g / SQ lengvas, tinka dvipusei juostai, smeigtukams, nykščiui, spaustukui ar fono stovo naudojimui, fonai nepažeis jūsų sienos.

--- 4 klausimas : Kaip gauti gerą efekto nuotrauką su fonu?

4 atsakymas: įsitikinkite, kad fotoaparatas yra tam tikru atstumu nuo fono, kad gautumėte efektų nuotraukas. Jei fotoaparatas yra per arti fono, tai gali sukelti blogą pikselių dalelių modelio poveikį.

5 klausimas: Kiek laiko užtrunka pristatymas?

5 atsakymas: Daugumoje šalių tai trunka apie 7–20 darbo dienų. Paprastai paketus siunčia "Musustudija.lt" siunta, o logistikos informaciją galima stebėti internetu per 48 valandas. Jei jums reikia greito greitojo pristatymo, pvz., EMS, DHL, UPS ir kt., Prieš užsakydami susisiekite su mumis.

--- 6 klausimas: Ką turėčiau daryti, jei mano užsakyme kažkas negerai?

6 atsakymas: Esame labai dėkingi, kad pirmą kartą susisiektumėte su mumis, kai susidurtumėte su bet kokiu užsakymo klausimu. Mes išspręsime problemą greitai ir teigiamai.abu žinome, kad neigiami atsiliepimai nepadeda problemai.

--- APIE PAKETĄ

--- *Fonai supakuoti [ SULANKSTYTI ].

*Vidinė pakuotė yra skaidri [PP BAG].

*Išorinė pakuotė uždengta [BUBBLE ENVELOPE ].

--- APIE SPALVŲ SKIRTUMĄ

--- Skirtingi ekrano įrenginiai sukels skirtingą spalvų skirtumą, taip pat ekrano spalvų režimo ir spausdinimo spalvų režimo skirtumus, nedidelis spalvų skirtumas yra neišvengiamas. Apsvarstykite prieš užsakydami.

  • modelio numeris: JRSD01932
  • CN: Henanas
  • pritaikomas: Taip
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Tipas: Purškiamas dažymas
  • Esminė informacija: Sintetinio pluošto meno audinys
  • Stilius: Vaikai
  • Naudojimo scenarijus: Vidinis
  • Prekės ženklas: MĖNULIS. QG
  • Medžiaga: Vinilas
  • Paketas: Taip

 

Palikite Savo Citata