GD5F 2023 NAUJAS "Crossbody" krepšys per petį mergaitėms Mados universalus grandininis krepšys Mobiliųjų telefonų krepšys Vienspalvis laisvalaikio madingas krepšys

GD5F 2023 NAUJAS GD5F 2023 NAUJAS GD5F 2023 NAUJAS GD5F 2023 NAUJAS GD5F 2023 NAUJAS GD5F 2023 NAUJAS

GD5F 2023 NAUJAS "Crossbody" krepšys per petį mergaitėms Mados universalus grandininis krepšys Mobiliųjų telefonų krepšys Vienspalvis laisvalaikio madingas krepšys

  • (0 Atsiliepimai)

€16.82 €8.24

(SKU: m473729)

Funkcijos:

Išsiskiria šia stilinga rankine per petį su madingu grandinės dizainu Puikiai tinka tiems, kurie nori pademonstruoti savo unikalų mados skonį.

Šis universalus krepšys gali būti naudojamas kaip krepšys per petį ar rankinė, todėl jis yra praktiškas įvairioms progoms. Kompaktiškas dydis nekenkia atminties talpai, todėl galite be vargo nešiotis būtiniausius daiktus.

Šis krepšys, sukurtas mados prioritetams, skirtas moterims, norinčioms savo kasdienei aprangai suteikti elegancijos. Jis puikiai tinka darbui, pasimatymams ir apsipirkimo kelionėms, be vargo pagerindamas bendrą stilių.

Padarykite pareiškimą vakarėliuose ir susibūrimuose naudodami šį akį traukiantį pečių krepšį. Spindinti grandinės puošmena suteikia mados atspalvį bet kuriai vakarinei suknelei ar madingam paltui, užtikrindama, kad išsiskirsite iš minios.

Nesvarbu, ar keliaujate, ar atostogaujate, šis lengvas ir kompaktiškas krepšys yra puikus kompanionas. Tai leidžia išlaikyti telefoną, piniginę ir kosmetiką, išlaikant madingą išvaizdą.

Specifikacijos:

Medžiaga: PU

Dydis: maždaug 17x20.5x10.5cm / 6.69x8.07x4.13in

Spalva: Juoda/Balta/Žalia/Chaki/Rožė Raudona

Komplektą sudaro:

1x Pečių krepšys

Nata:

Prašome leisti 1-3 cm klaidas dėl rankinio matavimo, prieš užsakydami įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

  • Lytis: MOTERYS
  • Forma: Sankaba
  • pamušalo medžiaga: Poliesteris
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Pagrindinė medžiaga: Natūrali oda
  • kilmės vieta: HE BEI provincija, HE BEI provincija
  • CN: Hebei

 

Palikite Savo Citata