Trinami geliniai rašikliai - 24vnt Heat Erase Pens audiniui, 0.5mm Fine Point Rolling Ball Pen vaikams Suaugusiems

Trinami geliniai rašikliai - 24vnt Heat Erase Pens audiniui, 0.5mm Fine Point Rolling Ball Pen vaikams Suaugusiems Nuotrauka 0 Trinami geliniai rašikliai - 24vnt Heat Erase Pens audiniui, 0.5mm Fine Point Rolling Ball Pen vaikams Suaugusiems Nuotrauka 1 Trinami geliniai rašikliai - 24vnt Heat Erase Pens audiniui, 0.5mm Fine Point Rolling Ball Pen vaikams Suaugusiems Nuotrauka 2 Trinami geliniai rašikliai - 24vnt Heat Erase Pens audiniui, 0.5mm Fine Point Rolling Ball Pen vaikams Suaugusiems Nuotrauka 3 Trinami geliniai rašikliai - 24vnt Heat Erase Pens audiniui, 0.5mm Fine Point Rolling Ball Pen vaikams Suaugusiems Nuotrauka 4 Trinami geliniai rašikliai - 24vnt Heat Erase Pens audiniui, 0.5mm Fine Point Rolling Ball Pen vaikams Suaugusiems Nuotrauka 5

Trinami geliniai rašikliai - 24vnt Heat Erase Pens audiniui, 0.5mm Fine Point Rolling Ball Pen vaikams Suaugusiems

  • (0 Atsiliepimai)

€19.32 €12.56

(SKU: m50428)

Erasable Rollerball Pens - Ištrinkite ir perrašykite pakartotinai nepažeisdami dokumentų, trintukas yra rašiklio viršuje. Rašo sklandžiai, ištrina švariai.12 spalvų trinamų rašiklių, kurių pakanka jūsų poreikiams

patenkinti Unikalus - Naujas unikalus "Thermo Sensitive" gelinis rašalas išnyks su trintis, be likučių ir popieriaus plyšimo.nesutrikdykite rankų ir popieriaus, kurie padeda išlaikyti tvarkingą ir tvarkingą darbą.

Platus naudojimo spektras - Ne tik naudokite mūsų gelinius rašiklius užrašams ir namų darbams, bet ir ant daugumos drabužių galite būti pažymėti aiškia rašalo spalva. Tinka piešti rašymą, siuvimą, siuvimą, drabužių žymėjimą, rankdarbius, siuvinėjimą, kryžminį dygsnį ir kt.

Saugus ir nuolatinis naudojimas - Ištrinami geliniai ritininiai rašikliai yra pagaminti iš saugios ir netoksiškos medžiagos. Plastikinis išorinis apvalkalas, paprastas, bet efektyvus, apsaugantis tašką nuo pažeidimo ir patvarus nuolatiniam naudojimui.

Patarimai- Ištrinami rašikliai yra temperatūros reguliavimo rašiklis.Kai temperatūra pasieks 60°C, raštas išnyks, kai temperatūra pasieks -15°C, raštas vėl bus rodomas. Prašome laikytis atokiau nuo saulės ir visų šilumos šaltinių. Laikyti vėsioje vietoje. Nerekomenduojama naudoti ant egzamino popieriaus, teisinių, oficialių dokumentų ar komercinių parašų.

Medžiaga: plastikas

spalva: kaip parodyta

Pakuote sudaro:

24 x spalvų trinami rašikliai

Tik aukščiau pateiktas pakuotės turinys, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Dėl šviesos atspindžio ir skirtingų ekranų elemento spalva paveikslėlyje gali šiek tiek skirtis nuo tikrojo daikto. Leidžiama matavimo paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Prekės ženklas: SODIAL

 

Palikite Savo Citata