Kačių urvai kambarinėms katėms Pusiau uždara apvali veltinio lova Naminių gyvūnėlių lizdo palapinė su daugkartinio naudojimo pagalvėle Nuimama kačių lova Urvo lizdas plaunamas

Kačių urvai kambarinėms katėms Pusiau uždara apvali veltinio lova Naminių gyvūnėlių lizdo palapinė su daugkartinio naudojimo pagalvėle Nuimama kačių lova Urvo lizdas plaunamas Nuotrauka 0 Kačių urvai kambarinėms katėms Pusiau uždara apvali veltinio lova Naminių gyvūnėlių lizdo palapinė su daugkartinio naudojimo pagalvėle Nuimama kačių lova Urvo lizdas plaunamas Nuotrauka 1 Kačių urvai kambarinėms katėms Pusiau uždara apvali veltinio lova Naminių gyvūnėlių lizdo palapinė su daugkartinio naudojimo pagalvėle Nuimama kačių lova Urvo lizdas plaunamas Nuotrauka 2 Kačių urvai kambarinėms katėms Pusiau uždara apvali veltinio lova Naminių gyvūnėlių lizdo palapinė su daugkartinio naudojimo pagalvėle Nuimama kačių lova Urvo lizdas plaunamas Nuotrauka 3 Kačių urvai kambarinėms katėms Pusiau uždara apvali veltinio lova Naminių gyvūnėlių lizdo palapinė su daugkartinio naudojimo pagalvėle Nuimama kačių lova Urvo lizdas plaunamas Nuotrauka 4 Kačių urvai kambarinėms katėms Pusiau uždara apvali veltinio lova Naminių gyvūnėlių lizdo palapinė su daugkartinio naudojimo pagalvėle Nuimama kačių lova Urvo lizdas plaunamas Nuotrauka 5

Kačių urvai kambarinėms katėms Pusiau uždara apvali veltinio lova Naminių gyvūnėlių lizdo palapinė su daugkartinio naudojimo pagalvėle Nuimama kačių lova Urvo lizdas plaunamas

  • (0 Atsiliepimai)

€22.96 €11.48

(SKU: m51397)

Aprašymas:

Priverskite savo katę jaustis ypatingai ir jaukiau savo privačiame urve! Ši gerai pagaminta katės lova yra pusiau atviro dizaino, todėl jūsų katė gali jaustis saugiai ir kaip namie. Erdvus interjeras tinka visų dydžių katėms ir puikiai tinka visai šeimai. Suteikite savo katei tobulą atsitraukimą!

Specifikacijos:

Medžiaga: veltinis

Svoris: apie 600g

Dydis: apie 45 * 45 * 42 cm / 17.7 * 17.7 * 16.5 colio

Pakuočių sąrašas:

Katės lovos urvas *1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Minkštas ir patogus: aukštos kokybės veltinis, naudojamas statant katės lovos urvą, visada užtikrins jūsų augintinį jaukiu ir patogiu. Jūsų žavingi kačiukai ir katės jausis saugūs ir kaip namie mūsų katės lovos urve.

2. Laikykite tvarkingą: jūsų augintiniams tai patiks ir apgyvendins patalpų katės urvą.Su juo tikimės suteikti jūsų augintiniams šviežią ir švarią poilsio vietą. Jis atstumia kvapą, dulkes ir dėmes.

3.Išskirtinis dizainas: Šiltos mažos katytės lovos yra mielo dizaino, o pliušiniai poms viršuje daro jas smagias kačiukams. Pusiau atviras dizainas leidžia kačiukams jaustis saugiau.

4. Ilgas tarnavimo laikas: Jūsų žavingoms katėms ir kačiukams mūsų kačių urvo lova yra visiškai saugi. Jis yra saugus, patvarus ir ekologiškas, nes susideda iš veltinio.

5.Tinkama dovana: draugams, šeimos nariams, bendradarbiams, tiems, kurie dievina kates, ar visiems, norintiems namo parsivežti miglotą kompanioną, "Cave Cat Bed" yra ideali gimtadienio ar atostogų dovana.

  • yra išmanusis įrenginys: no
  • elemento tipas: Lovos
  • Tipas: katės
  • Medžiaga: PLUOŠTAS
  • Kilmė: žemyninė Kinija

 

Palikite Savo Citata