naujo dizaino RET CET svorio metimo kūno lieknėjimo mašina veido kėlimo skausmo malšinimo prietaisas

naujo dizaino RET CET svorio metimo kūno lieknėjimo mašina veido kėlimo skausmo malšinimo prietaisas Nuotrauka 0 naujo dizaino RET CET svorio metimo kūno lieknėjimo mašina veido kėlimo skausmo malšinimo prietaisas Nuotrauka 1 naujo dizaino RET CET svorio metimo kūno lieknėjimo mašina veido kėlimo skausmo malšinimo prietaisas Nuotrauka 2 naujo dizaino RET CET svorio metimo kūno lieknėjimo mašina veido kėlimo skausmo malšinimo prietaisas Nuotrauka 3 naujo dizaino RET CET svorio metimo kūno lieknėjimo mašina veido kėlimo skausmo malšinimo prietaisas Nuotrauka 4 naujo dizaino RET CET svorio metimo kūno lieknėjimo mašina veido kėlimo skausmo malšinimo prietaisas Nuotrauka 5

naujo dizaino RET CET svorio metimo kūno lieknėjimo mašina veido kėlimo skausmo malšinimo prietaisas

  • (0 Atsiliepimai)

€787.93

(SKU: m52286)

Kas yra tekaro terapija?

Motorinės reabilitacijos ir fizioterapijos srityje tekaro terapija yra sprendimas, kuris naudoja energijos potencialo skirtumą ir kurį priima daugelis kineziterapeutų. Tai iš esmės susideda iš energingo subjekto kūno aktyvavimo. Tačiau šio požiūrio naujovėms suteikiamas esminis skirtumas: nors kitose terapijose energija pacientui perduodama iš išorės, tekaro terapijos metu energija stimuliuojama tiesiai iš raumenų audinio vidaus. Paprastai tai niekada nėra vienos sesijos klausimas, bet kelias, kurį reikia pradėti nuo terapeuto, dažnai susijęs su pasiūlymu atlikti kai kuriuos izometrinius pratimus ir raumenų treniruotes.

Galutinis tikslas yra suaktyvinti natūralius priešuždegiminius ir reparacinius procesus, kuriuos mūsų kūnas linkęs.Tai leidžia žymiai sumažinti tiriamojo skausmo slenkstį, taip pat pagreitinti reabilitacijos fazės atsigavimo laiką.

Yra elektros krūvių, kurie audiniuose yra jonų pavidalu. Iš jo kylanti stimuliacija veikia ląstelių lygiu, suaktyvina kraujotaką ir žymiai padidina kūno temperatūros lygį.

Taigi iš karto įsijungia fiziologiniai atsigavimo mechanizmai. Teigiamas pagamintos energijos srautas padeda ištaisyti pažeidimus arba valo nuo problemų, susijusių su uždegimu ar išsiliejimu, kuris gali būti po traumos ar neteisingų laikysenos įpročių.

Privalumai:

1. Neinvaziniai ir neskausmingi, tolesni veiksmai, neturi įtakos profesiniam gyvenimui

2. Vienintelis prietaisas poodiniams riebalams ir visceraliniams riebalams

ištirpinti 3. Nepažeiskite nervų, raumenų, kaulų, odos audinių

4. Padidinkite odos elastingumą

5. Visceralinės funkcijos aktyvinimas, vidurių užkietėjimo

gerinimas 6. Monopolinis RF pasiekia poodinius riebalus ir visceralinius riebalus

7. Com patikimas veikimo procesasPagrindinė funkcija

- Veido ir kaklo pakėlimas ir pertvarkymas

- Suglebusių veido sričių stangrinimas ir pakėlimas- Sumažina W čiuožyklą- Pakelkite suglebusią odą

- Pagerina odos šviesumą- Riebalų mažinimas

- Kūno remodeliavimas

- Celiulito gydymas ir dalinė odos rekonstrukcija- Padidinkite kolageno lygį-Stangrinkite laisvą odą

Funkcijas:

- Veido ir kaklo pakėlimas ir pertvarkymas

- Suglebusių veido

sričių suveržimas ir pakėlimas - Mažina raukšles

- Pakelkite suglebusią odą

- Padidina odos

skaistumą - Riebalų mažinimas

- Kūno rekonstrukcija

- Celiulito gydymas ir dalinė odos rekonstrukcija

- Padidinkite kolageno kiekį

- Stangrinkite palaidą odą

- Raumenų atpalaidavimas,edemos mažinimas,skausmo malšinimas

Mielas drauge, labai ačiū, kad užsisakėte mūsų produktus. Mūsų numatytasis transportavimo būdas yra jūrų ar geležinkelių transportas. Toks gabenimas yra nuo durų iki durų ir nereikalauja muitinės deklaracijos. Terminas yra 45–70 dienų. Taip pat galite pasirinkti ekspresą. Senėjimas yra 15-30 dienų. Pasirinkę greitąjį pristatymą, turite sumokėti papildomas išlaidas, o greitasis pristatymas reikalauja, kad patys tvarkytumėte muitinės deklaracijos mokesčius ir muitinės formalumus. Žinoma, kai sprendžiate muitinės formalumų atlikimo klausimus, mes padėsime jums atlikti muitinės formalumus ir pateiksime dokumentus, reikalingus muitinės formalumams atlikti. Pastaba: mūsų paslauga neapima muitinės deklaracijos mokesčių ir muitinės formalumų atlikimo problemų, susijusių su skubia logistika, tvarkymo. Transportavimo metu mes nepriimame jokios atmetimo ar ginčo formos.Jei po prekių gavimo turite klausimų, kuo greičiau susisiekite su pardavėju. Mes jums tarnausime iš visos širdies, tačiau nepriimsime piktavališko ginčų pateikimo. Pateikę paraišką, pagal numatytuosius nustatymus automatiškai atsisakysime aptarnavimo po pardavimo. Pastaba: mūsų paslauga neapima muitinės deklaracijos mokesčių ir muitinės formalumų atlikimo problemų, susijusių su skubia logistika, tvarkymo. Transportavimo metu mes nepriimame jokios atmetimo ar ginčo formos. Jei po prekių gavimo turite klausimų, kuo greičiau susisiekite su pardavėju. Mes jums tarnausime iš visos širdies, tačiau nepriimsime piktavališko ginčų pateikimo. Pateikę paraišką, pagal numatytuosius nustatymus automatiškai atsisakysime aptarnavimo po pardavimo.

Mielieji, dėl prekių specifikos. Mūsų produktai nepalaiko 14 dienų be priežasties grįžti.Jei jums reikia grąžinti, susisiekite su pardavėju, kad patvirtintumėte prekės

vientisumą

  • Medžiaga: Metalas
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • maitinimo šaltinis: USB kabelis
  • Prekės ženklas: NoEnName_Null

 

Palikite Savo Citata