Realistinė vaikiška lėlė minkšta silikoninė vaikiška lėlė PP Medvilninis realistinis žaislas Miela naujagimio lėlė Vaikams Produktai vaikams Studentai Mergaitės Berniukai

Realistinė vaikiška lėlė minkšta silikoninė vaikiška lėlė PP Medvilninis realistinis žaislas Miela naujagimio lėlė Vaikams Produktai vaikams Studentai Mergaitės Berniukai Nuotrauka 0 Realistinė vaikiška lėlė minkšta silikoninė vaikiška lėlė PP Medvilninis realistinis žaislas Miela naujagimio lėlė Vaikams Produktai vaikams Studentai Mergaitės Berniukai Nuotrauka 1 Realistinė vaikiška lėlė minkšta silikoninė vaikiška lėlė PP Medvilninis realistinis žaislas Miela naujagimio lėlė Vaikams Produktai vaikams Studentai Mergaitės Berniukai Nuotrauka 2 Realistinė vaikiška lėlė minkšta silikoninė vaikiška lėlė PP Medvilninis realistinis žaislas Miela naujagimio lėlė Vaikams Produktai vaikams Studentai Mergaitės Berniukai Nuotrauka 3 Realistinė vaikiška lėlė minkšta silikoninė vaikiška lėlė PP Medvilninis realistinis žaislas Miela naujagimio lėlė Vaikams Produktai vaikams Studentai Mergaitės Berniukai Nuotrauka 4 Realistinė vaikiška lėlė minkšta silikoninė vaikiška lėlė PP Medvilninis realistinis žaislas Miela naujagimio lėlė Vaikams Produktai vaikams Studentai Mergaitės Berniukai Nuotrauka 5

Realistinė vaikiška lėlė minkšta silikoninė vaikiška lėlė PP Medvilninis realistinis žaislas Miela naujagimio lėlė Vaikams Produktai vaikams Studentai Mergaitės Berniukai

  • (0 Atsiliepimai)

€79.58 €39.79

(SKU: m58542)

Ši atgimusi lėlė vaikams yra pasakiška dovana visiems, kurie myli lėles. Jis turi minkštas silikonines kojas, kurios jaučiasi tikroviškos ir švelnios. Lėlė yra rankų darbo su išskirtinėmis detalėmis ir kokybiškomis medžiagomis. Jis gali būti plačiai naudojamas vaidmenų žaidimui, fotografijai, švietimui. Jums patiks ši žavinga ir tikroviška lėlė.

Specifikacijos:

Pavadinimas: Realistic Kid Doll

Medžiaga: silikonas + PP medvilnė

Spalva: Kaip parodyta

Dydis:19IN (apytiksliai)

Pakuočių sąrašas:

1 * Tikroviška vaikiška lėlė + 1 komplektas * drabužiai + 1 * žindukas (atsitiktinė spalva ir atsitiktinė forma) + 1 * pieno butelis

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektų ir fotoaparato kampų gaminyje gali būti spalvų skirtumų, prašome suprasti.

Dėl rankinio matavimo produkto dydis gali būti klaidingas.

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Tikroviška ir apkabinama: pagaminta iš aukščiausios kokybės medžiagos, ši tikroviška vaikiška lėlė turi minkštą silikoninę galvą, rankas ir kojas, kurios atrodo kaip tikra oda. Kūnas užpildytas PP medvilne, kad būtų užtikrintas papildomas komfortas ir šiluma. Prašome nemirkyti į vandenį skalbimui.

2. Tobula lėlė kompanionė: minkštu ir storu kūnu ši 19 colių lėlė kiekviena detale primena tikrą naujagimį. Galite apkabinti ir bendrauti su šia miela lėle, tarsi tai būtų tikras vaikas.

3.Rankų darbo žaislas: Ši tikroviška lėlė vaikams turi judančias rankas ir kojas, kurios yra lanksčios ir rankų darbo, todėl jūsų vaikas gali pozuoti įvairiais būdais ir suteikti žaidimo su draugais jausmą.

4.Lavina vaizduotę: Vaikai gali išmokti bendrauti su kitais ir išreikšti savo emocijas per vaidmenų žaidimus ir šeimos veiklą su šia tikroviška lėle vaikams.Tai puikus ikimokyklinio ugdymo kolekcionierius, nes lavina vaikų vaizduotę ir kūrybiškumą. Jis gali būti naudojamas įvairiose aplinkose, tokiose kaip mokyklos, vaikų darželiai ir namai.

5.Tobula dovana: Su šia tikroviška lėle vaikams, kuri gali pasidalinti žaidimo ir mokymosi džiaugsmu, galite parodyti savo meilę ir rūpestį. Ši lėlė yra puiki dovana bet kokio amžiaus mergaitėms ir berniukams, nesvarbu, ar tai gimtadienis, ar Kalėdos.

  • modelio numeris: Atgimusios lėlės žaislas
  • Matmenys: 19inch
  • Tipas: Kūdikių lėlės
  • Sąlyga: Sandėlyje esančios prekės
  • Tema: Filmai ir TV
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Medžiaga: guma
  • Lytis: Unisex
  • rekomenduojamas amžius: 14+y
  • mfg serijos numeris: Fantazija
  • elemento tipas: Lėlės
  • Įspėjimas: no
  • Funkcijos: Modelis
  • Baterija: NĖRA
  • BJD/SD atributas: lėlė

 

Palikite Savo Citata