Šoninis šepetėlių valymo įrankis, skirtas "YeediCC" šlavimo robotui dulkių siurbliui 4 poros / 8 poros

Šoninis šepetėlių valymo įrankis, skirtas Šoninis šepetėlių valymo įrankis, skirtas Šoninis šepetėlių valymo įrankis, skirtas Šoninis šepetėlių valymo įrankis, skirtas Šoninis šepetėlių valymo įrankis, skirtas Šoninis šepetėlių valymo įrankis, skirtas

Šoninis šepetėlių valymo įrankis, skirtas "YeediCC" šlavimo robotui dulkių siurbliui 4 poros / 8 poros

  • (0 Atsiliepimai)

€5.98 €4.37

(SKU: m58812)

Funkcijos:

OOTDTY

Efektyvus valymo efektyvumas: unikalaus dizaino šoniniai šepetėliai gali apdoroti įvairius grindų paviršius ir jie pasiekia giliai į kampus ir kraštus, kad pašalintų daugiau nešvarumų, dulkių ir nuosėdų, kad užtikrintų puikiai švarią vietą.

Aukščiausios kokybės medžiagos: Dėl puikaus apdirbimo mūsų šoninių šepetėlių šeriai yra pagaminti iš aukštos kokybės nailono ir ekologiškų medžiagų, neatspindi taršos, kuri yra patvaresnė ir švaresnė nei kitų prekių ženklų šepetėliai.

Šie šoninių šepetėlių priedai puikiai tinka užimtoms šeimoms, naminių gyvūnėlių savininkams ir visiems, ieškantiems lengvesnio būdo išlaikyti savo namus švarius.

Naudokite juos kasdieniam valymui arba spręskite sunkiai pasiekiamas vietas, pvz., kampus ir kraštus, kad kiekvieną kartą kruopščiai išvalytumėte.

Su mūsų šoninių šepetėlių priedais džiaugsitės švaresniais namais su mažiau pastangų, tiesiog atsisėskite ir leiskite dulkių siurbliui atlikti darbą!

Specifikacijos:

Medžiaga: plastikas

Dydis:Kaip parodyta

paveikslėlyje Dėl YeediCC

Kiekis: 4 poros / 8 poros

Lengva montuoti: dalys greitam ir lengvam pakeitimui. Norėdami užtikrinti, kad jūsų robotas veiktų optimaliai, šoninio šepetėlio keitimo dalį, nustatytą kas 2–3 mėnesius, turėtumėte pakeisti naudojimo dažnumą (priklausomai nuo naudojimo dažnumo).

Atnaujinkite savo valiklį naudodami mūsų šoninių šepetėlių priedus, kad pagerintumėte valymo efektyvumą!

Komplektą sudaro:

4 poros šoninio šepetėlio (arba 8 poros šoninio šepetėlio)

Nata:

(1).Prašome leisti 1-2 cm klaidas dėl rankinio matavimo, prieš užsakydami įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

(2).Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

Ačiū už supratingumą.

  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Prekės ženklas: SKYMEN"

 

Palikite Savo Citata