Nemokamas pristatymas 10PCS/LOT G517AL1TB1U OB2362MP Naujas ir originalus

Nemokamas pristatymas 10PCS/LOT G517AL1TB1U OB2362MP Naujas ir originalus Nuotrauka 0 Nemokamas pristatymas 10PCS/LOT G517AL1TB1U OB2362MP Naujas ir originalus Nuotrauka 1

Nemokamas pristatymas 10PCS/LOT G517AL1TB1U OB2362MP Naujas ir originalus

  • (0 Atsiliepimai)

€3.16 €2.85

(SKU: m61354)

Sveiki!

Prašome pridėti mėgstamiausių į mūsų parduotuvę, kad palengvintumėte išpirkimąKadangi yra daug dalykų, negaliu fotografuoti kiekvieno iš jų. Visi įkelti produktai yra sandėlyje, ir jūs galite užsisakyti tiesiogiai, jei norite.

Visi šioje parduotuvėje parduodami produktai yra autentiški, todėl klientams nebereikia jaudintis dėl padirbinių pirkimo.

Norėdami geriau išspręsti savo problemą, prieš pirkdami mūsų produktą pasakykite mums reikalingo produkto prekės ženklą, pakuotę ir priesagą! Tokiu būdu galime tiksliai ir greitai pristatyti produktus. Apie produktus: Visi parduotuvėje esantys produktai yra fiziniai, grynųjų pinigų atsargos, fizinės operacijos.

1. Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę, mūsų parduotuvė yra naujai atidaryta ir veikia sąžiningai, kad gautumėte reputaciją ir aptarnavimą, ačiū.2. Visi šios parduotuvės produktai yra tikri, visiškai nauji ir originalūs, o patikimumas garantuojamas.Sveiki atvykę į klientus apsilankyti ir nusipirkti bet kuriuo metu, mes jus aptarnausime iš visos širdies!3. Per šį viruso laikotarpį Kinija visiškai suvaldė viruso plitimą, todėl galime garantuoti, kad visi parduodami produktai yra dezinfekuojami, o klientų gaunami produktai yra saugūs.4. Ši parduotuvė specializuojasi integrinių grandynų, MOS vamzdžių, optocouplers, smulkios buitinės technikos ir buitinės technikos dalių rinkodaroje. Mūsų paslaugos tikslas yra būti sąžiningam ir patikimam.

5. Jei prekė pametama ar sugadinama transportavimo metu, prašome laiku mus informuoti, mes suteiksime jums garantinį aptarnavimą: galite grąžinti prekę mums arba persiųsti ją jums.

Pastabos:

1. Visas produktų siuntimo išlaidas padengs US2. Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbūs mūsų plėtrai

  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • priedų tipas: Chip/Modchip
  • Prekės ženklas: HKFZ
  • suderinamas prekės ženklas / modelis: NĖRA

 

Palikite Savo Citata