Leprechaun Kepurė Ilgas vėrinys Apyrankė Vyrai Moterys Blizgučiai Kostiumų aksesuarų rinkinys lašas

Leprechaun Kepurė Ilgas vėrinys Apyrankė Vyrai Moterys Blizgučiai Kostiumų aksesuarų rinkinys lašas Nuotrauka 0 Leprechaun Kepurė Ilgas vėrinys Apyrankė Vyrai Moterys Blizgučiai Kostiumų aksesuarų rinkinys lašas Nuotrauka 1 Leprechaun Kepurė Ilgas vėrinys Apyrankė Vyrai Moterys Blizgučiai Kostiumų aksesuarų rinkinys lašas Nuotrauka 2 Leprechaun Kepurė Ilgas vėrinys Apyrankė Vyrai Moterys Blizgučiai Kostiumų aksesuarų rinkinys lašas Nuotrauka 3 Leprechaun Kepurė Ilgas vėrinys Apyrankė Vyrai Moterys Blizgučiai Kostiumų aksesuarų rinkinys lašas Nuotrauka 4 Leprechaun Kepurė Ilgas vėrinys Apyrankė Vyrai Moterys Blizgučiai Kostiumų aksesuarų rinkinys lašas Nuotrauka 5

Leprechaun Kepurė Ilgas vėrinys Apyrankė Vyrai Moterys Blizgučiai Kostiumų aksesuarų rinkinys lašas

  • (0 Atsiliepimai)

€13.72 €6.17

(SKU: m63354)

Funkcijos:

OOTDTY

Visiškai nauja ir aukštos kokybės

Suteikite šventinį prisilietimą prie kito vakarėlio su šiuo ryškiu kostiumų rinkiniu, kuriame yra leprechaun skrybėlė, žalia barzda ir derantys kaklaraiščiai. Puikiai tinka pareiškimui ir išsiskirti minioje.

Išreikškite savo individualumą ir pademonstruokite savo stilių su šiuo išskirtiniu kostiumų rinkiniu. Šis rinkinys puikiai tinka teminiams vakarėliams ar renginiams, todėl galite padaryti mados pareiškimą ir išreikšti savo unikalią asmenybę.

Pagamintas iš patogaus veltinio audinio, šis patvarus kostiumų rinkinys užtikrina ilgalaikį dėvėjimąsi. Reguliuojamas dydis užtikrina tobulą tinkamumą visiems, o ryški žalia spalva užfiksuoja progos dvasią.

Šis universalus kostiumų komplektas, tinkantis bet kokio amžiaus žmonėms, puikiai tiks ieškantiems švenčių.Nesvarbu, ar dalyvaujate vakarėlyje, ar susibūrime, šis rinkinys suteiks jūsų šventei linksmybių ir jaudulio.

Sukurkite nepamirštamus prisiminimus vakarėliuose ir socialiniuose susibūrimuose su šiuo unikaliu kostiumų rinkiniu. Nesvarbu, ar šokate, bendraujate, ar tiesiog mėgaujatės kitų kompanijomis, šis rinkinys suteiks ir juoko jūsų ypatingai akimirkai.

Specifikacijos:

Medžiaga: aksomas, audinys, plastikas

Spalva: kaip parodyta

paveikslėlyje Pakuotės svoris: apie 226g

Kepurės perimetras: apie 55-60cm / 21.65-23.62in

Komplektą sudaro:

10vnt kostiumų priedų komplektas

Nata:

Prašome leisti 1-2 cm paklaidą dėl rankinio matavimo. Prieš siūlydami kainą įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos. Ačiū!

  • elemento tipas: Ginklai ir šarvai
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Medžiaga: viskozė
  • Prekės ženklas: DUUTI

 

Palikite Savo Citata