Spicy Girl's 3-Piece Halter Mesh Lingerie Set Sexy Garter Brief Kit Eco-Friendly Packing

Spicy Girl's 3-Piece Halter Mesh Lingerie Set Sexy Garter Brief Kit Eco-Friendly Packing Nuotrauka 0 Spicy Girl's 3-Piece Halter Mesh Lingerie Set Sexy Garter Brief Kit Eco-Friendly Packing Nuotrauka 1 Spicy Girl's 3-Piece Halter Mesh Lingerie Set Sexy Garter Brief Kit Eco-Friendly Packing Nuotrauka 2 Spicy Girl's 3-Piece Halter Mesh Lingerie Set Sexy Garter Brief Kit Eco-Friendly Packing Nuotrauka 3 Spicy Girl's 3-Piece Halter Mesh Lingerie Set Sexy Garter Brief Kit Eco-Friendly Packing Nuotrauka 4 Spicy Girl's 3-Piece Halter Mesh Lingerie Set Sexy Garter Brief Kit Eco-Friendly Packing Nuotrauka 5

Spicy Girl's 3-Piece Halter Mesh Lingerie Set Sexy Garter Brief Kit Eco-Friendly Packing

  • (0 Atsiliepimai)

€16.85

(SKU: m67816)

Mes palaikome pristatymą

Viskas sandėlyje

Visas puslapyje matomas atsargų kiekis yra teisingas, nenuostabu, nėra gamybos laiko, nėra laukimo!

Greitas pristatymas

Mes išsiunčiame tą pačią darbo dieną, jei užsakymas pateikiamas iki 4.00 val. Kinijos laiku. (Atkreipkite dėmesį į kinų šventes)

Mes galime išsiųsti jūsų klientus tiesiogiai, nedėkite jokių sąskaitų faktūrų, QR kodų ar akcijų ir pan., Atkreipkite dėmesį, kad pateikdami užsakymą atsisakote pristatymo.

Pritaikymas

Į pakuotę galime įdėti jūsų logotipą, vizitinę kortelę ir kt. ar kitus specialius poreikius, susisiekite su mumis dėl išsamesnės informacijos.

Maksimaliai padidinkite pasitenkinimą, sumažinkite grąžą

Mes dar kartą patikriname produkto dydį, spalvą, jei gaminyje yra skilimų ar įtrūkimų, kad sumažintume grąžinimą, visi produktai siunčiami gerai supakuoti.

Mes palaikome didmeninę prekybą

Pigesnės pristatymo galimybės

Mes tikriname geriausias pristatymo į jūsų šalį galimybes, palaikome daugelį pristatymo būdų.

Pigesnės kainos

Mes palaikysime geriausias gamyklos kainas, kad galėtume bendradarbiauti su jumis, susisiekite su mumis dėl išsamesnės informacijos.

Pritaikymas

Mes galime pritaikyti jūsų produktus, logotipą ar kitus poreikius, susisiekite su mumis dėl išsamesnės informacijos.

"Amazon Warehouse" pristatymas

Mes palaikome "Amazon FBA" siuntimą, klijuojame reikiamus brūkšninius kodus, susisiekite su mumis dėl išsamesnės informacijos.

Problemų sprendimas

Pristatymo problemos

Mes išsiunčiame tą pačią darbo dieną, jei užsakymas pateikiamas iki 4.00 val. Kinijos laiku. (Atkreipkite dėmesį į kinų šventes.) Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties šalies ir specialių sąlygų. Jei negavote savo produktų, įsitikinkite, kad tai ne mūsų kaltė, tai gali būti muitinės problema arba pristatymo problema, atsižvelgiant į įvairias priežastis.Jei problema kilo ne dėl neteisingo adreso ar panašios problemos, klientams bus grąžinti visi pinigai.

Įsitikinkite, kad jūsų adresas, telefono numeris yra teisingai įrašyti į sistemą, kad išvengtumėte pristatymo problemų.

Kitos problemos

Maloniai prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo tarnyba, jei prieš pradėdami ginčą turite kokių nors problemų, mes nedelsdami pasistengsime išspręsti problemą.

Nepamirškite palikti 5 žvaigždučių

Gaukite nuolaidą

Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, palikite teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždutes. Pasidalykite savo atsiliepimais su mumis "Musustudija.lt Messenger", mes pritaikysime jums nuolaidų kuponą kitam užsakymui.

Netenkino?

Jei nesate patenkinti mūsų produktais ar paslaugomis, susisiekite su mumis prieš palikdami neigiamą atsiliepimą, mes esame čia, kad išspręstume visas problemas.

  • CN: Guangdongas
  • Prekės ženklas: Aštrus
  • Dekoravimas: Nėriniai
  • apatinio trikotažo tipas: Nustatyti
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Lytis: MOTERYS
  • Specialusis naudojimas: Egzotiški drabužiai
  • Medžiaga: Spandeksas
  • Rašto tipas: Kietas

 

Palikite Savo Citata