Rankų darbo raudonas latekso gaubtas su ponytail peruku Guminė kaukė Atviras veidas su plaukais Pigtail Tube Halloween Cosplay kostiumai moterims

Rankų darbo raudonas latekso gaubtas su ponytail peruku Guminė kaukė Atviras veidas su plaukais Pigtail Tube Halloween Cosplay kostiumai moterims Nuotrauka 0 Rankų darbo raudonas latekso gaubtas su ponytail peruku Guminė kaukė Atviras veidas su plaukais Pigtail Tube Halloween Cosplay kostiumai moterims Nuotrauka 1 Rankų darbo raudonas latekso gaubtas su ponytail peruku Guminė kaukė Atviras veidas su plaukais Pigtail Tube Halloween Cosplay kostiumai moterims Nuotrauka 2 Rankų darbo raudonas latekso gaubtas su ponytail peruku Guminė kaukė Atviras veidas su plaukais Pigtail Tube Halloween Cosplay kostiumai moterims Nuotrauka 3

Rankų darbo raudonas latekso gaubtas su ponytail peruku Guminė kaukė Atviras veidas su plaukais Pigtail Tube Halloween Cosplay kostiumai moterims

  • (0 Atsiliepimai)

€41.68 €33.35

Žymos: Perukas.

(SKU: m71967)

Medžiaga:Natūralus lateksas

Storis: 0,4 mm

Klijuota rankų darbo

Dydis: XS, S, M, L, XL, XXL (pagal užsakymą pagamintas yra sveikintinas)

Latekso medžiagos kostiumas po dėvėjimo gali pailgėti apie 2-4 cm.

Latekso drabužių instrukcijos

Apskritai latekso drabužiai yra suprojektuoti taip, kad būtų prigludę. Todėl juos gali būti sunku uždėti be lubrikanto pagalbos. Yra 3 pagrindiniai latekso kostiumo paruošimo dėvėjimui būdai.

(1) Prieš apsivilkdami drabužio vidų lengvai apdulkinkite talku, nes prieš gumą labai gerai matosi klastingas talkas ir dulkės.

(2) Naudokite silikono pagrindo tepalą, pvz., "Eros Bodyglide" arba "Eros Cult Dressing Aid". Jei reikia, drabužio vidų ir odą užtepkite plona danga.

(3) Trečias būdas sumažinti arba pašalinti didelę latekso trintį padažu yra gumos chloravimas.

Gumą galima lengvai pažymėti arba suplėšyti nagais, jei traukiant drabužį naudojama per didelė jėga. Įsitikinkite, kad jūsų drabužis yra gerai suteptas arba suteptas. Taip pat galbūt norėsite mūvėti porą šviesių medvilninių pirštinių, kad išvengtumėte žalos.

Tvarkydami lateksą plikomis rankomis, prieš liesdami jūsų drabužį, įsitikinkite, kad jie yra švarūs. Atminkite, kad guma gali būti visam laikui nudažyta rudai, jei liečiasi su variu, žalvariu ar bronza - būkite atsargūs su varinėmis monetomis

Niekada nelaikykite latekso eteriniams aliejams.

Niekada nelaikykite savo drabužio nuo nuogos liepsnos ir ugnies, kai dega guma.

Poliravimo

Jūsų drabužis jums bus pristatytas be blizgesio. Norėdami spindėti, rekomenduojame naudoti silikono pagrindu pagamintą lako arba latekso specialų aliejų, pvz., "Eros Bodyglide" arba "Eros Cult Dressing Aid"

Niekada nespindėkite baldų laku ir venkite aliejinių tepalų bei kremų, nes šie sunaikina gumą.

Netrinkite išorinio drabužio paviršiaus per stipriai arba šiurkščiu audiniu, nes blizgus paviršius gali būti visam laikui subraižytas.

Dėvėjimas Paprastai latekso drabužiai yra suprojektuoti taip, kad būtų prigludę. Todėl juos gali būti sunku uždėti be lubrikanto pagalbos. Yra 3 pagrindiniai latekso kostiumo paruošimo dėvėjimui būdai. (1) Prieš apsivilkdami drabužio vidų lengvai apdulkinkite talku, nes prieš gumą labai gerai matosi klastingas talkas ir dulkės. (2) Naudokite silikono pagrindo tepalą, pvz., "Eros Bodyglide" arba "Eros Cult Dressing Aid". Jei reikia, drabužio vidų ir odą užtepkite plona danga. (3) Trečias būdas sumažinti arba pašalinti didelę latekso trintį padažu yra gumos chloravimas.Gumą galima lengvai pažymėti arba suplėšyti nagais, jei traukiant drabužį naudojama per didelė jėga. Įsitikinkite, kad jūsų drabužis yra gerai suteptas arba suteptas. Taip pat galbūt norėsite mūvėti porą šviesių medvilninių pirštinių, kad išvengtumėte bet kokios žalos Tvarkydami lateksą plikomis rankomis įsitikinkite, kad jos yra švarios prieš liečiantis su jūsų drabužiu. Atminkite, kad guma gali būti visam laikui nudažyta rudai, jei liečiasi su variu, žalvariu ar bronza - būkite atsargūs su varinėmis monetomis Niekada nelaikykite latekso eteriniais aliejais Niekada nelaikykite savo drabužio nuoga liepsna ir ugnimi, nes guma dega Poliravimas Jūsų drabužis jums bus pristatytas neuždengtas. Norėdami blizgėti, rekomenduojame naudoti silikono pagrindo laką, pvz., "Eros Bodyglide" arba "Eros Cult Dressing Aid" Niekada nespindėkite naudodami baldų laką ir venkite aliejaus pagrindo lubrikantų ir kremų, nes jie sunaikina gumą.Netrinkite išorinio drabužio paviršiaus per stipriai arba šiurkščiu audiniu, nes blizgus paviršius gali būti visam laikui subraižytas.

Valymas Guminius drabužius galite skalbti švariame, šiltame vandenyje. Venkite ploviklių ir muilų. Vandens perteklių visada nuvalykite minkštu rankšluosčiu ir palikite nudžiūti arba pakabinkite, kad nudžiūtų. Gumą galima subraižyti, jei trinama per stipriai, todėl būkite švelnūs. Niekada nevalykite sauso, sauso valymo ar nelyginkite drabužio. Sandėliavimas Latekso drabužius geriausia laikyti pakabintus spintelėje atokiau nuo šilumos šaltinių, šviesos (ypač ryškios saulės šviesos ir stiprios UV šviesos, kuri suardys šviesios spalvos drabužius), metalų, aliejų, tirpiklių, riebalų ir ugnies. Venkite drėgnų laikymo sąlygų Pristatymas Numatytasis vežėjas, kurį naudojame, yra "Musustudija.lt" standartinis pristatymas , jei jums skubiai reikia prekės, primygtinai rekomenduojame sumokėti 16 USD papildomai už pagreitintą EXPRESS, kuris užtrunka apie 15 dienų.Grąžina Jei nesate patenkinti gautu produktu, susisiekite su mumis, ir mes pasistengsime tai išspręsti už jus.nepaliksime jūsų nepatenkintų dėl mūsų gedimų. Apie atsiliepimus: Atsiliepimai yra labai reikšmingi mums abiem, jei esate patenkinti mūsų preke ir paslauga, padėkite paskelbti mums teigiamą atsiliepimą, mes padarysime tą patį su jumis. Maloniai pažymėjo, kad neigiamų atsiliepimų nepriimame. Jei esate nepatenkinti mūsų preke, nedelsdami nepateikite mums neigiamų atsiliepimų, pirmiausia susisiekite su mumis, mes suteiksime jums greitą sprendimą. Labai ačiū!

  • Kilmės šalys: Europa ir Jungtinės Amerikos Valstijos
  • modelio numeris: niur004
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • pagaminimo šalis/regionas: Kinija
  • Lytis: MOTERYS, Suaugusiųjų Unisex
  • Simboliai: cao pi
  • elemento tipas: Priedai
  • is-custoomize: Taip
  • Proga: Klubas
  • šaltinio tipas: originalas
  • pagaminta: Rankų darbo
  • Tema: Party
  • Specialusis naudojimas: Kostiumai
  • Komponentai: švarkai, Galvos apdangalai
  • Medžiaga: Kita, lateksas

 

Palikite Savo Citata