plius dydžio seksualus smėlinukas Moteriškas apatinis trikotažas Laisvalaikio drabužiai Nėriniai Erotinis apatinis trikotažas Smėlinukas Ruffle 4Xl Backless Transparent Exotic Clothing

plius dydžio seksualus smėlinukas Moteriškas apatinis trikotažas Laisvalaikio drabužiai Nėriniai Erotinis apatinis trikotažas Smėlinukas Ruffle 4Xl Backless Transparent Exotic Clothing Nuotrauka 0 plius dydžio seksualus smėlinukas Moteriškas apatinis trikotažas Laisvalaikio drabužiai Nėriniai Erotinis apatinis trikotažas Smėlinukas Ruffle 4Xl Backless Transparent Exotic Clothing Nuotrauka 1 plius dydžio seksualus smėlinukas Moteriškas apatinis trikotažas Laisvalaikio drabužiai Nėriniai Erotinis apatinis trikotažas Smėlinukas Ruffle 4Xl Backless Transparent Exotic Clothing Nuotrauka 2 plius dydžio seksualus smėlinukas Moteriškas apatinis trikotažas Laisvalaikio drabužiai Nėriniai Erotinis apatinis trikotažas Smėlinukas Ruffle 4Xl Backless Transparent Exotic Clothing Nuotrauka 3 plius dydžio seksualus smėlinukas Moteriškas apatinis trikotažas Laisvalaikio drabužiai Nėriniai Erotinis apatinis trikotažas Smėlinukas Ruffle 4Xl Backless Transparent Exotic Clothing Nuotrauka 4 plius dydžio seksualus smėlinukas Moteriškas apatinis trikotažas Laisvalaikio drabužiai Nėriniai Erotinis apatinis trikotažas Smėlinukas Ruffle 4Xl Backless Transparent Exotic Clothing Nuotrauka 5

plius dydžio seksualus smėlinukas Moteriškas apatinis trikotažas Laisvalaikio drabužiai Nėriniai Erotinis apatinis trikotažas Smėlinukas Ruffle 4Xl Backless Transparent Exotic Clothing

  • (0 Atsiliepimai)

€19.78 €11.87

(SKU: m72698)

Produkto aprašymas:

Išskirtinis formavimo našumas: aukštos kokybės "Polyamide & Elastane" mišrus audinys suteikia smėlinukus su išskirtinėmis formavimo savybėmis ir yra sukurtas judėti kartu su jumis, todėl jaučiatės patogiai ir visai neapsiribojate. Patogus dėvėti visą dieną.

V formos kaklo dizainas: Suteikia patogią dengimo pusę ant krūtinės, kad būtų galima efektyviai valdyti pažastų suglebusius riebalus ir pakelti krūtinę. Klasikinis v-neck dizainas visiškai parodo jūsų žavingą raktikaulį ir kreivę.

Nėrinių dizainas: Suteikite savo formai gražų postūmį šiuose formuojančiuose nėrinių formos drabužiuose. Visi minkšti, glotnūs nėriniai pakelia šį smėlinuką, kad jis atrodytų nuostabiai, patogiai dėvėtų visą dieną.

Pilvo kontrolė: Šis juosmens smėlinukas moterims yra pagamintas iš dvisluoksnio tamprio audinio, o vidinis sluoksnis pagamintas iš tampraus tinklinio audinio, kad padidintų kvėpuojantį komfortą.Jis nepaprastai apgaubia ir įtempia pilvą ir nugarą, paslėps iškilimus ir išsipūtimus iš abiejų pusių, kad suplonėtų juosmuo, ir suteiks jums gražią smėlio laikrodžio figūrą.

Unikalus dizainas: Šio apatinio trikotažo liekninamojo smėlinuko dalis su kabliukais, kad būtų lengva naudotis vonios kambariu. Seksualus nėrinių "Briefer" dizainas padeda pakelti užpakaliuką ir suteikti glamūro jūsų natūraliai kreivei. Jis puikiai tinka viskam, pradedant plono kirpimo džinsais, sijonais, šortais ir be kelnių linijų. 2 platūs ir reguliuojami elastiniai dirželiai gali sumažinti pečių spaudimą ir jaustis patogiau. Dizainas be nugaros, puikiai tinkantis dėvėti po atviromis viršūnėmis ir suknelėmis.

Produkto aprašymas:

Pasisveikinkite su gražiu smėlinuku, kuris iš tikrųjų lipdo ir apibrėžia jūsų kreives, kad atrodytų taip, kaip atrodo. Su ta pačia išlyginimo technologija, kuri yra kiekviename iš mūsų smėlio laikrodį gerinančių formų kostiumų, jūs atrodysite ištaigingi, mieli ir seksualūs vienu metu.

Kaip ir visi mūsų smėlinukai, derinkite tai su mėgstamomis apačiomis ARBA dėvėkite po suknele, kad būtų lygios, išraižytos kreivės.

Savybė:

Paslėpta spragtelėjimo anga tarpduryje vonios pertraukoms

Įmontuotas galios tinklelio formavimo pamušalas

Aukščiausios kokybės tamprūs nėriniai

Reguliuojami dirželiai

Nėriniuotas įžūlus užpakaliukas, kad jaustumėtės lygus, nesijaučiantis

Įmontuota, be laidų "powermesh" liemenėlė padengia krūtinės sritį

Tikslinės galios tinklelio plokštės juosmenyje ir pilve, skirtos 360 ° formavimui ir smėlio laikrodžio išlyginimui

Dydžio nuorodos:

Šios ponios arba dydis pagal mūsų diagramą, arba dydis aukštyn / žemyn. Šis vadovas yra informacinio pobūdžio. Susisiekite su mumis, jei turite klausimų dėl dydžio!

Dydžio patarimas: Pradėkite nuo suknelės dydžio ir eikite į dešinę. Jei esate tarp dydžių arba jei jūsų liemenėlės dydis yra dviejose šios diagramos vietose, rekomenduojame padidinti dydį, kad turėtumėte tinkamą krūtinės atramą.Norėdami tvirtai priglusti ir daugiau skilimo, galite sumažinti dydį.

Spalva: balta, juoda, kava

Dydis: S-4XL

Komplekte yra:

1 * Kūno formuotojas

be nugaros

  • Lytis: MOTERYS
  • Dekoravimas: Nėriniai
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Rašto tipas: Kietas
  • apatinio trikotažo tipas: Nustatyti
  • Medžiaga: Poliesterio mišiniai
  • CN: Guangdongas
  • Specialusis naudojimas: Egzotiški drabužiai

 

Palikite Savo Citata