50ml Kačių ir šunų ausų valiklis Naminių gyvūnėlių ausų ploviklis Mokslinė formulė Naminių gyvūnėlių reikmenys kontrolei Mielių erkutės pašalina ausų erkutes

50ml Kačių ir šunų ausų valiklis Naminių gyvūnėlių ausų ploviklis Mokslinė formulė Naminių gyvūnėlių reikmenys kontrolei Mielių erkutės pašalina ausų erkutes Nuotrauka 0 50ml Kačių ir šunų ausų valiklis Naminių gyvūnėlių ausų ploviklis Mokslinė formulė Naminių gyvūnėlių reikmenys kontrolei Mielių erkutės pašalina ausų erkutes Nuotrauka 1 50ml Kačių ir šunų ausų valiklis Naminių gyvūnėlių ausų ploviklis Mokslinė formulė Naminių gyvūnėlių reikmenys kontrolei Mielių erkutės pašalina ausų erkutes Nuotrauka 2 50ml Kačių ir šunų ausų valiklis Naminių gyvūnėlių ausų ploviklis Mokslinė formulė Naminių gyvūnėlių reikmenys kontrolei Mielių erkutės pašalina ausų erkutes Nuotrauka 3 50ml Kačių ir šunų ausų valiklis Naminių gyvūnėlių ausų ploviklis Mokslinė formulė Naminių gyvūnėlių reikmenys kontrolei Mielių erkutės pašalina ausų erkutes Nuotrauka 4 50ml Kačių ir šunų ausų valiklis Naminių gyvūnėlių ausų ploviklis Mokslinė formulė Naminių gyvūnėlių reikmenys kontrolei Mielių erkutės pašalina ausų erkutes Nuotrauka 5

50ml Kačių ir šunų ausų valiklis Naminių gyvūnėlių ausų ploviklis Mokslinė formulė Naminių gyvūnėlių reikmenys kontrolei Mielių erkutės pašalina ausų erkutes

  • (0 Atsiliepimai)

€7.30 €4.75

(SKU: m73669)

Mūsų šunų ausų lašai yra puikus sprendimas visoms jūsų pūkuoto draugo ausų bėdoms. Su puikia formule jis ištirpsta ir pašalina pernelyg didelį ausų vašką, rūpindamasis savo augintinio ausimis. Tai padeda palengvinti ausų problemas, kurias sukelia augimas, kaupimasis ir niežėjimas. Lengva naudoti, mūsų lašai yra geriausias būdas rūpintis jūsų augintinio ausimis.

Specifikacijos:

Produkto pavadinimas: Pet Ear Wash

Grynasis kiekis: 50ml

Tinkamumo laikas: 3 metai

Taikymo sritis: universalus katėms ir šunims

Pagrindinės sudedamosios dalys: dejonizuotas vanduo, boro rūgštys, mentolis, propilenglikolis ir kt.

Pakuočių sąrašas:

Naminių gyvūnėlių ausų prausiklis*1

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1. Atsisveikinkite su ausų problemomis: mūsų šunų ausų valiklis yra puikus sprendimas sprendžiant ausų bėdas, kurias sukelia šunų ir kačių L formos ausies kanalo struktūra.Jis efektyviai ištirpina nešvarumus, šiukšles ir vaško kaupimąsi, užkertant kelią kenksmingų mikroorganizmų dauginimuisi ir paliekant ausis švarias, gaivias ir be kvapo.

2. Galingas valymas: pašalindamas kvapą, minkštindamas keratiną ir ištirpindamas ausų vašką, mūsų šunų ausų valiklis užtikrina švarias, sveikas ausis jūsų pūkuotam draugui. Atsisveikinkite su dirginimu, pasveikinkite atnaujintas ausis su mūsų saugiu ir lengvai naudojamu ausų valymo tirpalu.

3. Švelnūs ingredientai: Naudodami mūsų šunų ausų valiklį su švelnia ir nedirginančia formule, galite dezodoruoti, valyti, taisyti ir prižiūrėti savo augintinio ausis. Jis atstato pažeistą ausies kanalo gleivinę ir apsaugo nuo ausų uždegimų, išlaikydamas jūsų pūkuoto draugo ausies kanalus švarius ir sveikus.

4. Naudojimas be pastangų: be vargo prižiūrėkite savo šuniuko ausis naudodami mūsų paprastą ausų valymo sprendimą!Švelniai nuvalykite ausies kanalą sudrėkintu medvilniniu tamponu ar rutuliu ir nuvalykite išorinę ausies sienelę, kad gaiviai išvalytumėte. Vos 3-5 lašais mūsų ausų plovimo tirpalo į vidinės ausies kanalą, švelniai patrinkite ausies šaknį, kad užbaigtumėte valymo procesą.

5. Profesionali formulė: Mūsų šunų ausų valiklis yra specialiai sukurtas taip, kad saugiai ir sveikai palengvintų ausų problemas, kurias sukelia ataugos, kaupimasis ir niežėjimas. Pasitikėkite mūsų produktu, kad jūsų pūkuoto draugo ausys būtų švarios ir patogios.

  • elemento tipas: Karoliai
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Poliesteris

 

Palikite Savo Citata