100 Vokai Pinigų taupymo iššūkis Segtuvas A5 vokų taupymo iššūkio rinkinys Biudžeto išlaidų segtuvas 100 dienų biudžeto segtuvas Pinigai

100 Vokai Pinigų taupymo iššūkis Segtuvas A5 vokų taupymo iššūkio rinkinys Biudžeto išlaidų segtuvas 100 dienų biudžeto segtuvas Pinigai Nuotrauka 0 100 Vokai Pinigų taupymo iššūkis Segtuvas A5 vokų taupymo iššūkio rinkinys Biudžeto išlaidų segtuvas 100 dienų biudžeto segtuvas Pinigai Nuotrauka 1 100 Vokai Pinigų taupymo iššūkis Segtuvas A5 vokų taupymo iššūkio rinkinys Biudžeto išlaidų segtuvas 100 dienų biudžeto segtuvas Pinigai Nuotrauka 2 100 Vokai Pinigų taupymo iššūkis Segtuvas A5 vokų taupymo iššūkio rinkinys Biudžeto išlaidų segtuvas 100 dienų biudžeto segtuvas Pinigai Nuotrauka 3 100 Vokai Pinigų taupymo iššūkis Segtuvas A5 vokų taupymo iššūkio rinkinys Biudžeto išlaidų segtuvas 100 dienų biudžeto segtuvas Pinigai Nuotrauka 4 100 Vokai Pinigų taupymo iššūkis Segtuvas A5 vokų taupymo iššūkio rinkinys Biudžeto išlaidų segtuvas 100 dienų biudžeto segtuvas Pinigai Nuotrauka 5

100 Vokai Pinigų taupymo iššūkis Segtuvas A5 vokų taupymo iššūkio rinkinys Biudžeto išlaidų segtuvas 100 dienų biudžeto segtuvas Pinigai

  • (0 Atsiliepimai)

€22.93 €12.61

(SKU: m79641)

Lengvai sutvarkykite savo santaupas atostogoms! Kontroliuokite savo finansus naudodami "100 Savings Challenge Binder".Komplekte yra A5 segtuvas, kortelių lizdas, grynųjų pinigų piniginė ir nerūdijančio plieno žiedas nešiojamumui. Plyšimui atsparus dizainas užtikrina ilgaamžiškumą.

Medžiaga: PU oda + PVC

Produkto dydis: (apytiksliai) 23.4 * 17.5cm / 9.21 * 6.89 colių

Spalva: juoda, violetinė, rožinė, mėlyna

Pakuočių sąrašas:

1* Vokų iššūkis Binde

Peržiūrėkite daugiau informacijos apie

produktą 1.Fun ir efektyvus: be vargo sutaupykite pinigų, sumokėkite skolas ir pasiekite savo finansinius tikslus naudodami pinigų taupymo segtuvo 100 vokų iššūkį.Pakeiskite savo pinigų valdymo metodą naudodami smagią ir efektyvią sistemą.

2.Pasiekite taupymo tikslus: Pinigų taupymo segtuvas yra praktiškas įrankis, padedantis kontroliuoti savo finansus ir planuoti ateitį. Jame yra skyriai, skirti jūsų pajamoms, išlaidoms, santaupoms ir tikslams stebėti.Taip pat galite saugoti kvitus ir sąskaitas segtuve, kad būtų lengviau susipažinti.

3. Patogu naudoti: padidinkite savo santaupas naudodami A5 segtuvą, kuriame yra 25 daugkartinio naudojimo grynųjų pinigų vokai, kortelių lizdas, grynųjų pinigų piniginė ir nerūdijančio plieno žiedas. Sekite savo finansinę pažangą naudodami lengvai naudojamus žymėjimo lipdukus ir mėgaukitės ekonomišku finansų valdymu.

4. Lengvai nešiokitės: kontroliuokite savo išlaidas, nes mūsų pinigų taupymo Binder.It veikia kaip vokų sistemos piniginė, leidžianti bet kada ir bet kur įrašyti savo išlaidas. Sukurtas nešiojamumui, jis yra puikus biudžeto valdytojas, kuris telpa į daugumą piniginių ir kuprinių. Kontroliuokite savo finansus dabar.

5. Gerai pagamintas: Naujoviškas mūsų vandeniui atsparaus ir patvaraus rišiklio dizainas padės sutaupyti daugiau. Pagaminta iš PVC medžiagos, ji turi minkštą tekstūrą ir yra atspari plyšimui. Saugokite savo dokumentus, sąskaitas, grynuosius pinigus ir tvarkykite juos ilgalaikiam naudojimui.

  • Kilmė: žemyninė Kinija

 

Palikite Savo Citata