3 vienetų rinkinys didelis ašarų lašas auskarai madingi pupelių ausų rankogalių papuošalai motinai 40GB

3 vienetų rinkinys didelis ašarų lašas auskarai madingi pupelių ausų rankogalių papuošalai motinai 40GB Nuotrauka 0 3 vienetų rinkinys didelis ašarų lašas auskarai madingi pupelių ausų rankogalių papuošalai motinai 40GB Nuotrauka 1 3 vienetų rinkinys didelis ašarų lašas auskarai madingi pupelių ausų rankogalių papuošalai motinai 40GB Nuotrauka 2 3 vienetų rinkinys didelis ašarų lašas auskarai madingi pupelių ausų rankogalių papuošalai motinai 40GB Nuotrauka 3 3 vienetų rinkinys didelis ašarų lašas auskarai madingi pupelių ausų rankogalių papuošalai motinai 40GB Nuotrauka 4 3 vienetų rinkinys didelis ašarų lašas auskarai madingi pupelių ausų rankogalių papuošalai motinai 40GB Nuotrauka 5

3 vienetų rinkinys didelis ašarų lašas auskarai madingi pupelių ausų rankogalių papuošalai motinai 40GB

  • (0 Atsiliepimai)

€2.59 €1.74

(SKU: m81776)

Funkcijos:

OOTDTY

Suteikite savo išvaizdai jaukumo su šiuo madingu apvalaus apskritimo formos auskaru. Šis auskaras pasižymi stilingu blizgiu dizainu, unikaliomis pupelių ir putojančiomis aukso/sidabro spalvomis, suteikiančiomis žavesio.

Pagamintas iš kokybiško lydinio medžiagos, šis auskaras yra patvarus ir atsparus išblukimui. Jo aukso/sidabro spalva suteikia stilingą ir madingą prisilietimą prie bet kokios aprangos.

Sukurtas mados asmenims, vertinantiems universalius aksesuarus, šis auskaras tinka bet kokio amžiaus žmonėms. Tai puikiai tinka tiems, kurie mėgsta nešioti auskarus, kuriuos galima lengvai derinti su skirtingais drabužiais.

Nesvarbu, ar ruošiatės kasdienei dienai, ar dalyvaujate specialiame renginyje, šis auskaras yra puikus pasirinkimas. Tai be vargo pagerina jūsų bendrą išvaizdą ir gali būti dėvima įvairiomis progomis.

Išsiskirkite iš minios šiuo akį traukiančiu auskaru.Dėl unikalaus pupelių formos dizaino ir aukso / sidabro apdailos jis yra puikus aksesuaras, skirtas pademonstruoti jūsų ir žavesį.

Specifikacijos:

Medžiaga: lydinys

Spalva: auksas / sidabras

Lygios pupelės: apie 2x1.5cm / 0.8x0.6inches

Raukšlėtos pupelės: maždaug 2.5x1.3cm / 0.98x0.51inches

Apskritimo spaustukas: maždaug 2.5x2.5cm / 0.98x0.98inches

Komplektą sudaro:

3 vienetų auskarų

rinkinys Nata:

1. Prašome leisti 1-2 cm klaidas dėl rankinio matavimo, prieš užsakydami įsitikinkite, kad neprieštaraujate.

2.Dėl skirtingų monitorių skirtumo paveikslėlis gali neatspindėti tikrosios elemento spalvos.

  • metalų tipas: NĖRA
  • Medžiaga: Metalas
  • CN: Guangdongas
  • Prekės ženklas: Angelady, Angelady
  • Kilmė: žemyninė Kinija

 

Palikite Savo Citata