COOWONE šunų vedžiojimo lauko krepšys su mažu skanėsto maišeliu vandeniui atsparus su reguliuojamu petnešėlėmis treniruočių kelionėms

COOWONE šunų vedžiojimo lauko krepšys su mažu skanėsto maišeliu vandeniui atsparus su reguliuojamu petnešėlėmis treniruočių kelionėms Nuotrauka 0 COOWONE šunų vedžiojimo lauko krepšys su mažu skanėsto maišeliu vandeniui atsparus su reguliuojamu petnešėlėmis treniruočių kelionėms Nuotrauka 1 COOWONE šunų vedžiojimo lauko krepšys su mažu skanėsto maišeliu vandeniui atsparus su reguliuojamu petnešėlėmis treniruočių kelionėms Nuotrauka 2 COOWONE šunų vedžiojimo lauko krepšys su mažu skanėsto maišeliu vandeniui atsparus su reguliuojamu petnešėlėmis treniruočių kelionėms Nuotrauka 3 COOWONE šunų vedžiojimo lauko krepšys su mažu skanėsto maišeliu vandeniui atsparus su reguliuojamu petnešėlėmis treniruočių kelionėms Nuotrauka 4 COOWONE šunų vedžiojimo lauko krepšys su mažu skanėsto maišeliu vandeniui atsparus su reguliuojamu petnešėlėmis treniruočių kelionėms Nuotrauka 5

COOWONE šunų vedžiojimo lauko krepšys su mažu skanėsto maišeliu vandeniui atsparus su reguliuojamu petnešėlėmis treniruočių kelionėms

  • (0 Atsiliepimai)

€24.85

(SKU: m84921)

UNIVERSALI SAUGYKLA: Laikykite visus šuns būtiniausius daiktus tvarkingus ir pasiekiamus su mūsų erdviu pagrindiniu skyriumi ir priekiniu krepšiu su užtrauktuku. Puikiai tinka skanėstams, žaislams, vandens buteliams ir kt. Be to, įmontuotas šunų kaušelių krepšio dozatorius, užtikrinantis didesnį patogumą.

ATSPARUS VANDENIUI IR LENGVAI VALOMAS: Mūsų krepšyje yra vandeniui atsparus nailono išorė ir vandeniui atsparus poliesterio vidus, todėl jį lengva valyti ir jis puikiai tinka bet kokiam orui.

NEŠIOJIMAS LAISVŲ RANKŲ ĮRANGA: Su reguliuojamu dirželiu mūsų šunų vedžiojimo krepšį galima nešioti aplink juosmenį arba per petį, kad nešiojimas būtų patogus laisvų rankų įranga.

NEŠIOJAMAS IR LENGVAS: vos 8.27x5.9x2.36 colio ir sveria tik 0.297 kg, mūsų šunų dresūros krepšys yra nešiojamas ir lengvas, todėl jį lengva pasiimti su savimi keliaujant.

BONUS TREAT BAG: Mūsų krepšyje yra mini skanėstų krepšys, kurį galima lengvai nukirpti ir išjungti, puikiai tinka laikyti skanius naminių gyvūnėlių skanėstus ir apdovanoti šunį treniruočių metu.

✔️UNIVERSALI DAIKTADĖŽĖ: Sutvarkykite visus būtiniausius šuns daiktus ir laikykite juos pasiekiamus mūsų erdviame pagrindiniame skyriuje ir priekiniame krepšyje su užtrauktuku. Puikiai tinka skanėstams, žaislams, vandens buteliams ir kt. Be to, įmontuotas šunų kaušelių krepšio dozatorius, užtikrinantis didesnį patogumą.

✔️ATSPARUS VANDENIUI IR LENGVAI VALOMAS: Mūsų krepšyje yra vandeniui atsparus nailono išorė ir vandeniui atsparus poliesterio vidus, todėl jį lengva valyti ir jis puikiai tinka bet kokiam orui.

✔️NEŠIOJIMAS LAISVŲ RANKŲ ĮRANGA: Su reguliuojamu dirželiu mūsų šunų vedžiojimo krepšį galima nešioti aplink juosmenį arba per petį, kad nešiojimas būtų patogus laisvų rankų įranga.

✔️NEŠIOJAMAS &LENGVAS: Vos 8,27x5,9x2,36 colio dydžio ir sveriantis tik 0,297 kg, mūsų šunų dresūros krepšys yra nešiojamas ir lengvas, todėl jį lengva pasiimti su savimi keliaujant.

✔️PAPILDOMAS SKANĖSTŲ KREPŠYS: Mūsų krepšyje yra mini skanėstų krepšys, kurį galima lengvai nukirpti ir išjungti, puikiai tinka laikyti skanius naminių gyvūnėlių skanėstus ir apdovanoti šunį treniruočių metu.

  • elemento tipas: judrumo įranga
  • yra išmanusis įrenginys: no
  • Tipas: Šunys
  • Prekės ženklas: coowone
  • Kilmė: žemyninė Kinija

 

Palikite Savo Citata