Belaidė asmenukių lazda Sulankstomas telefono stovas Nešiojamas ištraukiamas trikojis telefonas Monopod laikiklis

Belaidė asmenukių lazda Sulankstomas telefono stovas Nešiojamas ištraukiamas trikojis telefonas Monopod laikiklis Nuotrauka 0 Belaidė asmenukių lazda Sulankstomas telefono stovas Nešiojamas ištraukiamas trikojis telefonas Monopod laikiklis Nuotrauka 1 Belaidė asmenukių lazda Sulankstomas telefono stovas Nešiojamas ištraukiamas trikojis telefonas Monopod laikiklis Nuotrauka 2 Belaidė asmenukių lazda Sulankstomas telefono stovas Nešiojamas ištraukiamas trikojis telefonas Monopod laikiklis Nuotrauka 3

Belaidė asmenukių lazda Sulankstomas telefono stovas Nešiojamas ištraukiamas trikojis telefonas Monopod laikiklis

  • (0 Atsiliepimai)

€1.51 €1.03

(SKU: m86093)

1. Lengva naudoti: mobiliojo telefono asmenukių lazdos dizainas yra paprastas. Jums tereikia pritvirtinti mobilųjį telefoną ant asmenukių lazdelės, kad galėtumėte veikti be papildomos įrangos ar įrankių priedų. Jį galima nešiotis su savimi, todėl jums patogu įrašyti geras akimirkas bet kada ir bet kur.

2. Mastelio keitimo laisvė: mobiliojo telefono asmenukių lazda turi mastelio dizainą, kuris gali reguliuoti ilgį pagal poreikius. Jis tinka skirtingoms scenoms ir poreikiams bei gali padaryti asmenukę laisvesnę.

3. "Bluetooth" nuotolinio valdymo pultas: daugumoje mobiliųjų telefonų asmenukių lazdelių yra "Bluetooth" nuotolinio valdymo funkcija. Galite nuotoliniu būdu valdyti savo mobilųjį telefoną, kad fotografuotumėte nenaudodami laiko ir neprašydami kitų pagalbos.

4. Aukštos kokybės medžiaga: asmenukių lazda pagaminta iš aukštos kokybės metalo ar plastiko, kuri yra tvirta ir patvari, ilgai tarnaujanti.Kai kurios asmenukių lazdos turi apsaugą nuo slydimo, kad būtų užtikrintas mobiliųjų telefonų saugumas naudojimo metu.

5. Platus suderinamumas: mobiliojo telefono asmenukių lazdelė paprastai yra plačiai suderinama, kurią galima pritaikyti įvairių markių ir modelių mobiliesiems telefonams, kad nereikėtų jaudintis, kad negalėsite ja naudotis.

  • Prekės ženklas: SD&HI
  • Kilmė: žemyninė Kinija
  • Įkroviklis: No
  • Funkcijos: Replikuoti

 

Palikite Savo Citata